2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bence net şekilde düşünceni ifade et yoksa sonra geri de dönemezsin stresi sana kalır. Çok yersiz olmuş zaten bu düşündükleri. Kv anlayışlı biriyse o zaman onunla ayrı konuşabilirsin ya da dediğin gibi sonrasında anneme gidip kalmayı planlıyorum diyebilirsin. Açık olmakta her zaman fayda var kırılacak bir durum da yok bebek doğduktan sonra önemli olan sen ve bebeğinsiniz, eşine de bu şekilde anlattıktan sonra kırılacağını zannetmiyorum

Ayy ama rahat edemezsin ki canım sonuçta dikiş falan oluyor oturup kalkamıyorsun ilk zamanlar sütyen falan da takamıyacaksın sürekli emzirme ağrıdan dolayı falan kayınvalide hadi neyse de kayınpeder sıkıntı bu süreçte bence

Ya adamın aklını çelmiş kızı ben kayınpederime de kızamıyorum çünkü tamamen iyi niyetle gelmek istediğini biliyorum ama doğum lohusalık olmaz yani eşimle konuşup uygun bir dille anlatıcaz

Kayınvalidem sağ olsun her şeyi yapar biliyorum evin işini de yapar bebekle ben ilgilenmek istiyorum zaten bunu herkes biliyor ama kızının amacı gelip tatil yapmak babasını kullanıyor işte

Ya evet kapalıyım rahat edemeyeceğimi de biliyorlar kayınvalidem net dille olmayacağını söylemiş eşine ama kızı sürekli dolduruşa getiriyor adamcağızı.Amacı gelip burada tatil yapmak kızın

Eşim biliyordu zaten sonrasında anneme gidip kalacağımı bunu uygun bir dille uygun zamanda belirt dicem

Mavicim bu konuda net tavrini koy. Dogumdan sonra lohusa haliyle insanin kalabaliga asla tahammulu zaten olmaz. Gorumce kayinpeder vs bunlarin ne isi var ya. Kim kirilirsa kirilsin onemli degil, sen once kendin ve bebeginin huzurunu dusunmelisin.
Kesinlikle öyle düşünüyorum ben de kızın amacı gelip tatil yapmak yani başka bir şey değil bunun için de bebeğimi ve babasını kullanıyor

Kesinlikle öyle düşünüyorum ben de kızın amacı gelip tatil yapmak yani başka bir şey değil bunun için de bebeğimi ve babasını kullanıyor
Asla musade etme. Huzurun ve rahatin her seyden onemli. Senin evin tatil yeri degil. Kaldi ki tamamen iyi niyetle ve yardim icin gelmek isteseydi bile yine gereksiz, cunku kayinvaliden var.

bireylulmasali canım bizimkiler de başka şehirde kayinpederim geldi bir yemek yedi bir çay içti bir kaç saat sonra tekrar yola çıktı döndü kayınvalidem burada kaldı. Hadi geldi bir iki günde kaldı hatri kırılmasın diye ses etmedin ama uzun süre bir erkekle kalamazsin. Gorumcenle gelince rahatça çayını suyunu isteyebildigin evi süpürmesini silmesini isteyecegin biriyse iyi olabilir hani kayinvaliden den cekinirsen ona daha rahat söylersin ama onunda duracağı bir hafta. Öyle 40 çıkana kadar bile gerek yok ilk bir hafta on gün yardım olsa yeter. Sonrasinda bebeğinle hemen yalnız kalman sizin için çok iyi olur. Karisirlarsa çok stres olursun. Ben 10. Gün anne ben iyiyim gidebilirsin babam da orda rezil oldu çok teşekkürler deyip elini öpüp yollamistim hemen oğlumla yalnız kalmak istedim. Kucağıma koyup saatlerce konuşmadan koklamak düşünmek en büyük terapimdi.

Ah evet zaten kalabalık olunca bebeğime yeteri zamanı ayıramam diye korkuyorum görümcemin düşüncesi de bu aslında sadece annesi gelirse hemen döneceğini eşini çok yalnız bırakmayacağını biliyor e o da gelip burada dilediği gibi gezip tozmak isteyecek bunun için de tek çözüm babasının gelmesi olacak kızın düşüncesini çok iyi biliyorum.Eşimle konuşup uygun dille anlatmasını isticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…