- 1 Ocak 2020
- 619
- 797
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.581
Detaylıyı kendi doktorun mu yapacak canım, benim ki perinatalog Murat Yayla ya yönlendirdi.C.tesi de ben gidiyorumama detaylı diğer haftaya
Ayy cok tatli bi diyalog, cok tesekkur ederim mavicim, icim rahatladiCanım ben ultrasona girdiğim gün kendi doktorum bebeğin kalbinde anomaliden şüphelendiği için perinatologa yönlendirdi aynı gün gittim onda da muayene oldum ve sordum bebeğime zararı olur mu diye adam yüzüme baktı sence zararı olsa ben seni bugün kabul eder miydim,radyasyon yok ses dalgalarıyla çalışıyor rahat ol,zararı olsa bana zararı olurdu her gün ultrasonla uğraşıyorum dediiçin rahat olsun canım bunu söyleyen Prof
Ben kredi çekip ev alırız ya da iş yerime yakın bir yere taşınırız diye düşünüyordum ama işler umduğumuz gibi olmadı. Borcumuz olsaydı mecbur hemen dönecektim, yakına taşınmış olsaydık da süt izninden faydalanmak için dönecektim. Şimdi bu evde kirada devam edersek, ücretsiz izin alacağım gibi duruyor. Hele ki doğumdan öncekileri aktaramazsam zaten 2 ay neye yetecek, önce ücretli izinlerimi kullanırım sonra da en az bir 6 ay ücretsiz alırım diye düşünüyorum. Bırakacak kimsem de yok burda. Mecbur kendim bakacağım.bence esas soru, doğumdan ne kadar sonra dönmeyi düşünüyorsunuz
Benimki kendisi bakıyor mutlaka canım. Perinatalog kadar ayrıntılı değildir tabiki.Detaylıyı kendi doktorun mu yapacak canım, benim ki perinatalog Murat Yayla ya yönlendirdi.
Ben de geçen hafta aşı için gittim ama kalp atışına falan bakmadı hiçbir şey söylemedi deBu arada sabah saglikocaginda kan verdim. Ogleden sonra da asi ve izlem icin cagirdi. Ben de sordum izlemde ne yapiliyor diye. Iste tansiyon olcumu vs bir de bebegin kalp atisina bakiliyormus dopplerle. Ayrica buna duzenli bakmamiz gerekiyor dedi. Ben bunu istemedigimi soyledim. Zaten sali gunu ayrintili ultrasona gidecegimi soyledim. Ama bunu yapmamiz gerekiyor dedi gereklilikmis. Boyle bir gereklilik var mi?
Bend öyle yapacağım. 36da çıkarım izne biraz dinlenmiş de olurum.Eğer uzaktan çalışma devam ederse, 32den sonra çalışabilir raporu almayı düşünüyorum. 38de mecbur izne ayrılıyoruz sanırım.
Çok iyiymiş canım benim ki ikilide de bunda da direk yönlendirme yaptı. Randevu aldım Murat Beye fiyatınıda sorayım dedim sağlam bir fiyat verdilerBenimki kendisi bakıyor mutlaka canım. Perinatalog kadar ayrıntılı değildir tabiki.
Ay inşallah, bitince foto atıcam sizeBitti sayılır
Şimdiye kadar sağlık ocağında hiç kalp atışı dinlenmedi benim.Bu arada sabah saglikocaginda kan verdim. Ogleden sonra da asi ve izlem icin cagirdi. Ben de sordum izlemde ne yapiliyor diye. Iste tansiyon olcumu vs bir de bebegin kalp atisina bakiliyormus dopplerle. Ayrica buna duzenli bakmamiz gerekiyor dedi. Ben bunu istemedigimi soyledim. Zaten sali gunu ayrintili ultrasona gidecegimi soyledim. Ama bunu yapmamiz gerekiyor dedi gereklilikmis. Boyle bir gereklilik var mi?
Bizim bu hemsire cok acaip ya. Insani hem strese de sokuyor baski yapiyor.Ben de geçen hafta aşı için gittim ama kalp atışına falan bakmadı hiçbir şey söylemedi de
Ben 1-2 haftadır 2 öğüne döndüm yine ve hiç dışardan söylemedik. Alıştım galiba ya kilo da almıyorum artık çok mutluyum
Uzaktan eğitim devam ettiği sürece rapor almayacağım. Yüz yüze eğitim başlarsa en geç 32 de izne ayrılırım.Bu arada raporları kaçıncı hafta düşünüyorsunuz kızlar ??
Zaten pandemi döneminde gün içinde iki kez çağırmaları çok enteresan. İşlemleri bir an önce halledip göndermeleri gerekir zaten stres oluyoruz . Sonuçlar da e nabızda gözüküyor onun için de gitmeye gerek yok. Biraz tuhafmış gerçekten.Bizim bu hemsire cok acaip ya. Insani hem strese de sokuyor baski yapiyor.
Demek ki gereklilik degilmisŞimdiye kadar sağlık ocağında hiç kalp atışı dinlenmedi benim.
harika tebriklerBen 1-2 haftadır 2 öğüne döndüm yine ve hiç dışardan söylemedik. Alıştım galiba ya kilo da almıyorum artık çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?