- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.026
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.601
Sorma prensescim yaZaten pandemi döneminde gün içinde iki kez çağırmaları çok enteresan. İşlemleri bir an önce halledip göndermeleri gerekir zaten stres oluyoruz . Sonuçlar da e nabızda gözüküyor onun için de gitmeye gerek yok. Biraz tuhafmış gerçekten.
Sorma prensescim yaben kan aldiktan sonra dedim asiyi da simdi olayim bi daha git gel yapmayayim. Ama ogleden sonra sonucunuz cikacak bir degerlendirelim onu da dedi esim de hemen olur sorun degil geliriz dedi. Evimiz yakin sorun degil ama ben iki kez git gel yapmak istemiyordum. Kaldi ki neyi degerlendirecek? Ben zaten sonuclari doktoruma goturucem o yuzden yaptirdim.
ben hamburgeri kendim yapıyorum canım istedikçeyaaaaa işteee ilahi adalet
gerçi sen çok etkilenmişe benzemiyorsun, benim arada canım normal gurme hamburgerlerden çekiyor ama hepsinin içinde sos, sosta da malum mayonez var ondan korkumdan söylemiyorum hala :)
geçen burda kızların gazıyla pizza söyledim ama ananaslı pizzadan da bir şey olmaz artık diye
Tansiyona bakmak için çağırıyorlar genelde doppler de bana öyle bi gereklilik söylemedi sadece ne zaman istersen gel dinletirim kalbini dedi tamam dedim Ocak ayında tekrar çağırdı kan tahlili yine tansiyon ve kalp atışı içinBu arada sabah saglikocaginda kan verdim. Ogleden sonra da asi ve izlem icin cagirdi. Ben de sordum izlemde ne yapiliyor diye. Iste tansiyon olcumu vs bir de bebegin kalp atisina bakiliyormus dopplerle. Ayrica buna duzenli bakmamiz gerekiyor dedi. Ben bunu istemedigimi soyledim. Zaten sali gunu ayrintili ultrasona gidecegimi soyledim. Ama bunu yapmamiz gerekiyor dedi gereklilikmis. Boyle bir gereklilik var mi?
ben hamburgeri kendim yapıyorum canım istedikçe
ananaslı pizza nedir allah aşkınaonu yiyeceğime hiç yemem. en azından bi dört peynirli falan yeseydin.
Doktorum paylaşmış 4 kg ve üzeri de normal doğum olabiliyormuş çok şaşırdım şuan
hamileyiz ya çok şaapmamak lazımben de ilk yerken çok absurd geldi ama yurt dışında alıştım bi kere, şimdi vazgeçemiyorum valla :)
dört peynirli de severim ama bana hep dokunur, şu ara biraz sakin takılıyorum.
burger king sağlıklı çünkü içinde et var diyen çocuk gibi oldum. ananaslı pizza sağlıklı çünkü meyveli
Ufak bir yerde yasiyoruz, baska hamile yok sanirim benden baska, bana sardiahahah deli midir nedir, kendine zorla iş yaratan ASM çalışanı görüyorum
"benim zaten gittiğim bir profesor var, neden bir de burda sizin değerlendirmeniz gerekiyor?" desen çok mu ayıp etmiş olursun? ben olsam direkt bunu derdim çünkü...
herkesin işine saygım sonsuz ama sanki "ben asla doğuma kadar tıbbi bir testten geçmeyeceğim" demişsin gibi seni darlamanın ne luzmu var. kesin bu konuda bir nedenden denetleniyorlar, raporlaması gerekiyor vs. ondan darlıyor buldunu... benim sağlık ocağımla en son kalp atışı duyduğumda sisteme girmeleri için whatsapp'tan haberleştik, sonra bebek özelinde bir takipleri, arama sormaları hiç olmadı.
Iste aradigim huzur veren davranisTansiyona bakmak için çağırıyorlar genelde doppler de bana öyle bi gereklilik söylemedi sadece ne zaman istersen gel dinletirim kalbini dedi tamam dedim Ocak ayında tekrar çağırdı kan tahlili yine tansiyon ve kalp atışı için
Canım ultrasona girmeyeceksin ki kalp atışına bakacak ufacık bir alet endişe etmeBu arada sabah saglikocaginda kan verdim. Ogleden sonra da asi ve izlem icin cagirdi. Ben de sordum izlemde ne yapiliyor diye. Iste tansiyon olcumu vs bir de bebegin kalp atisina bakiliyormus dopplerle. Ayrica buna duzenli bakmamiz gerekiyor dedi. Ben bunu istemedigimi soyledim. Zaten sali gunu ayrintili ultrasona gidecegimi soyledim. Ama bunu yapmamiz gerekiyor dedi gereklilikmis. Boyle bir gereklilik var mi?
Ben de öyle canım annemi burda 1 yıl tutamam ben de en az 6 ay ücretsiz alıp hiç olmazsa 1 yaşına getirmek istiyorum. Bizim borçlar krediler vs. de var ama eve daha az para girsin ama bebişin en çok bana ihtiyacı olan İlk 1 yıl onunla olayım diye düşünüyorum.Ben kredi çekip ev alırız ya da iş yerime yakın bir yere taşınırız diye düşünüyordum ama işler umduğumuz gibi olmadı. Borcumuz olsaydı mecbur hemen dönecektim, yakına taşınmış olsaydık da süt izninden faydalanmak için dönecektim. Şimdi bu evde kirada devam edersek, ücretsiz izin alacağım gibi duruyor. Hele ki doğumdan öncekileri aktaramazsam zaten 2 ay neye yetecek, önce ücretli izinlerimi kullanırım sonra da en az bir 6 ay ücretsiz alırım diye düşünüyorum. Bırakacak kimsem de yok burda. Mecbur kendim bakacağım.
İnşallah bir sıkıntı olmazsa en az 1 yaşına kadar dönmek istemiyorum.bence esas soru, doğumdan ne kadar sonra dönmeyi düşünüyorsunuz
Bu arada sabah saglikocaginda kan verdim. Ogleden sonra da asi ve izlem icin cagirdi. Ben de sordum izlemde ne yapiliyor diye. Iste tansiyon olcumu vs bir de bebegin kalp atisina bakiliyormus dopplerle. Ayrica buna duzenli bakmamiz gerekiyor dedi. Ben bunu istemedigimi soyledim. Zaten sali gunu ayrintili ultrasona gidecegimi soyledim. Ama bunu yapmamiz gerekiyor dedi gereklilikmis. Boyle bir gereklilik var mi?
Evet mavicim haklisin ama benim sinir oldugum ben kibarca istemedigimi soyledigim ve zaten hareketlerini hissettigimi soyledigim halde bana illa yapilmali seklinde baski kurmasi.Canım ultrasona girmeyeceksin ki kalp atışına bakacak ufacık bir alet endişe etmeben de dün gittim dinledik ama beni doktorum yönlendirdi biliyorsun kaza geçirip çok korkmuştum
Çok iyiymiş canım benim ki ikilide de bunda da direk yönlendirme yaptı. Randevu aldım Murat Beye fiyatınıda sorayım dedim sağlam bir fiyat verdiler
Cok tatlisinBeni hic aramadilar ya ben iste gittim gidince ilgileniyorlar cok guzel ama izlem asi icin aramadilar. Ben kendim gittim kayit yaptirdim filan 20 ya da 21. Hafta gelirsin dediler tetanoz icin. Izleme cagirsa sevinirim ama ben giderim kosa kosa, galiba ilgiyi seviyorum
normacım belkide kendine çalışıyordur, hani şu kadar gebeyi izledim şu tahlileri yaptım gibi :) trafikpolisleri gibi kota doldurmacılık yapıyor olabilir mi?Cok tatlisinvalla ilgiyi kim sevmez ama baski yapar gibi degil de yumusak ve anlayisli olursa kucuk yerlerde daha yakindan takip ediliyo sanirim, o yuzden bana bu kadar coreklendi sagolsun
Evet Kadıköy’de 1100 dediler. Benim özel sağlık sigortası var ama doğum poliçem yok. Sadece indirim alıyorum yani. Bu verdikleri indirimli fiyat olabilir.Ne kadar fiyat verdiler ben 1000 civari diye hatirliyorum benim doktor icin kozyatagi subesi, Murat Bey kadikoy hastanesindeymis galiba
İnşallah bir sıkıntı olmazsa en az 1 yaşına kadar dönmek istemiyorum.
normacım belkide kendine çalışıyordur, hani şu kadar gebeyi izledim şu tahlileri yaptım gibi :) trafikpolisleri gibi kota doldurmacılık yapıyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?