2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benimki de 20. Hafta çağırdı şimdi kendisi detaylı bakacak sonra istersen perinatolog da baksın diyecek. Bende bebeği görmek olsun diye gideceğim mutlaka

Kız şikayetin yoksa detaylı da olmıcaksa sağlık ocağına git kalp atışını dinletsinler

ay yok yaaa, bizim buradaki sağlık ocağı çok pis. hiç forumda okuduğum gibi bi hamilelere biraz daha özen gösterme durumu da yok. sabah en erken gidip sıraya giriyorum, ona rağmen kendi tanıdıklarını alıyorlar aradan falan.. gerilip dönüyorum eve hep :)

Doktorla son Kasım'ın son haftası görüşmüşüz ondan zor tutuyorum kendimi

Benimki de 20. Hafta çağırdı şimdi kendisi detaylı bakacak sonra istersen perinatolog da baksın diyecek. Bende bebeği görmek olsun diye gideceğim mutlaka

hahaha bence de ya oof, hastaneye hiç böyle hevesle ve mutlulukla gittiğimi hatırlamıyorum. bi daha da ne zaman giderim bilmiyorum - ondan doktor kendi çağırdığı sürece koşarak gidicem sanırım

Ben teeee kasımın başında görmüştüm en sonnnn Aralık sonunda görcem ondan herhalde baya heyecanlıyım. Detaylıdan sonra da şeker yüklemesi yaptırmıcam. Açlık tokluk baktırırım sanırım sağlık ocağına giderim. Ama özledim yavrumu görmeyi

Kizlar ustuste ultrasona girmek sakincali olur mu? Simdi benim sali gunu hem kendi doktorumla randevum var, ondan bi saat sonra da perinatolog da ayrintili randevum var. Iki kere bakilcak olmasi sakinca yaratir mi

bence esas soru, doğumdan ne kadar sonra dönmeyi düşünüyorsunuz
Böyle evden çok hoşuma gidiyordu aslındaben yazın kendimi yazlıkta olurum gibi şartladım oğlumu yazdıracağım okulu bile araştırdım. Benim planlar suya düşer normale döneriz gibi duruyor bu yaz.
Olabildiğince Doğumdan sonra izinli olmaya çalışcam mecbur. Koca yazı heba edemem

Bu rapor işini geçende sormuştum ama cevap alamadım. Sadece hastanelerden mi veriliyor raporlar. Kendi kliniği olan doktorlar da yazabiliyor mu
32. Haftada çalışmasında sakınca yoktur raporu alınıyormuş. O noktada sgk anlaşması olan hastane klinik olmasına gerek yok sanırım. Ama 37. Haftadan itibaren doğum iznine ayrıldığımızı belirten raporun sgk anlaşmalı kurum tarafından verilmesi gerekiyor. Doğum parası vs. Uygun işlemlerin yürümesi için.

Kizlar ustuste ultrasona girmek sakincali olur mu? Simdi benim sali gunu hem kendi doktorumla randevum var, ondan bi saat sonra da perinatolog da ayrintili randevum var. Iki kere bakilcak olmasi sakinca yaratir mi
Usg da ses dalgaları olduğu için bir sakınca olmayacağını söyledi geçen doktorum

Canım bende kan sulandırıcı kullanıyorrum ama alakası yok bence çnkü ilk gebeliktede kullanıyordum ben baş ağrım bukadar şiddetli olmadı hiç.busefer ayda 3 gün dinmeyen baş ağrım oluyor.doktor günde iki kere parol yada minoset içebilirsin dedi.bende içiyorum kesmesede pskolojik sanki çekilebilir hale geliyor biraz.ama dediğine göre 3-4günü geçen ağrı kesiciye rağmen kesilmeyen ağrıda mutlaka ilgili doktora görünmek gerekir dedi..benim 3.gün sonunda hep geçiyor şükür.tansiyon hafif düşünce ağrı oluyor bendede.tek taraflı ağrı ise zaten migren ağrısı ve 3 gün sürer klasiktir.

Canım ben ultrasona girdiğim gün kendi doktorum bebeğin kalbinde anomaliden şüphelendiği için perinatologa yönlendirdi aynı gün gittim onda da muayene oldum ve sordum bebeğime zararı olur mu diye adam yüzüme baktı sence zararı olsa ben seni bugün kabul eder miydim,radyasyon yok ses dalgalarıyla çalışıyor rahat ol,zararı olsa bana zararı olurdu her gün ultrasonla uğraşıyorum dedi için rahat olsun canım bunu söyleyen Prof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…