- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.561
ben son 3 hafta kala almayı düşünüyorum allahtan bişey çıkmazsa, her şey yolunda olursa.Bu arada raporları kaçıncı hafta düşünüyorsunuz kızlar ??
Bu rapor işini geçende sormuştum ama cevap alamadım. Sadece hastanelerden mi veriliyor raporlar. Kendi kliniği olan doktorlar da yazabiliyor muBu arada raporları kaçıncı hafta düşünüyorsunuz kızlar ??
Benimki de 20. Hafta çağırdı şimdi kendisi detaylı bakacakya bu biraz araya denk geldi, en son ikiliden sonra 1 ay sonraya randevu vermişti doktor - hiç detaylı vs diye konuşmadık - o yüzden rutin bi kontrol yapacak bir de detaylı için şu hafta gel diyecek sanırım :)
Daha 18+1 olmuş olacak çünkü gittiğimde, bir kaç hafta sonra gel diyecek ama hiç şikayetim yok, bana gidip videoda görmek olsun :))
Bende son 4 düşünüyorum. Biraz evdeki eşya işlerini fln da hallederim.ben son 3 hafta kala almayı düşünüyorum allahtan bişey çıkmazsa, her şey yolunda olursa.
Kız şikayetin yoksa detaylı da olmıcaksa sağlık ocağına git kalp atışını dinletsinler
Benimki de 20. Hafta çağırdı şimdi kendisi detaylı bakacaksonra istersen perinatolog da baksın diyecek. Bende bebeği görmek olsun diye gideceğim mutlaka
Onu bende bilmiyorum canım. Ama klinikten de olur neden olmasın sonuçta uzman doktor imzalıyor.Bu rapor işini geçende sormuştum ama cevap alamadım. Sadece hastanelerden mi veriliyor raporlar. Kendi kliniği olan doktorlar da yazabiliyor mu
Bende son 4 düşünüyorum. Biraz evdeki eşya işlerini fln da hallederim.
ben son 3 hafta kala almayı düşünüyorum allahtan bişey çıkmazsa, her şey yolunda olursa.
Ben teeee kasımın başında görmüştüm en sonnnnay yok yaaa, bizim buradaki sağlık ocağı çok pis. hiç forumda okuduğum gibi bi hamilelere biraz daha özen gösterme durumu da yok. sabah en erken gidip sıraya giriyorum, ona rağmen kendi tanıdıklarını alıyorlar aradan falan.. gerilip dönüyorum eve hep :)
Doktorla son Kasım'ın son haftası görüşmüşüz ondan zor tutuyorum kendimi
hahaha bence de ya oof, hastaneye hiç böyle hevesle ve mutlulukla gittiğimi hatırlamıyorum. bi daha da ne zaman giderim bilmiyorum - ondan doktor kendi çağırdığı sürece koşarak gidicem sanırım
Can alıcı sorubence esas soru, doğumdan ne kadar sonra dönmeyi düşünüyorsunuz
Bn geçen doktorumun sekreterine sordum raporu doktor kendi kaşesiyle yazıp veriyormuş.Bu rapor işini geçende sormuştum ama cevap alamadım. Sadece hastanelerden mi veriliyor raporlar. Kendi kliniği olan doktorlar da yazabiliyor mu
ben aslında biraz ücretsiz izin almak istiyorum ama vereceklerini de pek düşünmüyorumbence esas soru, doğumdan ne kadar sonra dönmeyi düşünüyorsunuz
Böyle evden çok hoşuma gidiyordu aslındabence esas soru, doğumdan ne kadar sonra dönmeyi düşünüyorsunuz
32. Haftada çalışmasında sakınca yoktur raporu alınıyormuş. O noktada sgk anlaşması olan hastane klinik olmasına gerek yok sanırım. Ama 37. Haftadan itibaren doğum iznine ayrıldığımızı belirten raporun sgk anlaşmalı kurum tarafından verilmesi gerekiyor. Doğum parası vs. Uygun işlemlerin yürümesi için.Bu rapor işini geçende sormuştum ama cevap alamadım. Sadece hastanelerden mi veriliyor raporlar. Kendi kliniği olan doktorlar da yazabiliyor mu
Usg da ses dalgaları olduğu için bir sakınca olmayacağını söyledi geçen doktorumKizlar ustuste ultrasona girmek sakincali olur mu? Simdi benim sali gunu hem kendi doktorumla randevum var, ondan bi saat sonra da perinatolog da ayrintili randevum var. Iki kere bakilcak olmasi sakinca yaratir mi
Ohh iyi bariUsg da ses dalgaları olduğu için bir sakınca olmayacağını söyledi geçen doktorum
Bitti sayılırHalkanın etrafını ve baş kısmını bitirdimkulakları örüyorum şimdi
Eğer uzaktan çalışma devam ederse, 32den sonra çalışabilir raporu almayı düşünüyorum. 38de mecbur izne ayrılıyoruz sanırım.Bu arada raporları kaçıncı hafta düşünüyorsunuz kızlar ??
Canım bende kan sulandırıcı kullanıyorrum ama alakası yok bence çnkü ilk gebeliktede kullanıyordum ben baş ağrım bukadar şiddetli olmadı hiç.busefer ayda 3 gün dinmeyen baş ağrım oluyor.doktor günde iki kere parol yada minoset içebilirsin dedi.bende içiyorum kesmesede pskolojik sanki çekilebilir hale geliyor biraz.ama dediğine göre 3-4günü geçen ağrı kesiciye rağmen kesilmeyen ağrıda mutlaka ilgili doktora görünmek gerekir dedi..benim 3.gün sonunda hep geçiyor şükür.tansiyon hafif düşünce ağrı oluyor bendede.tek taraflı ağrı ise zaten migren ağrısı ve 3 gün sürer klasiktir.Merhaba benimde üçüncü günüm baş ağrımda ,ilaç falan alıyor musunuz ,benimde tansiyonum normalden düşük çıkıyor biraz ,genelde burada okuyorum gebelerden baş ağrısı ,bizim gibi iki üç gün süren oluyor ,sanıırım normal birşey endişilenmeye gerek yoktur değil mi ,ben birde kan sulandırıcı kullanıyorm acaba onunla mı alakalı falan diye düşünceler geliyor, panikliyorum
Canım ben ultrasona girdiğim gün kendi doktorum bebeğin kalbinde anomaliden şüphelendiği için perinatologa yönlendirdi aynı gün gittim onda da muayene oldum ve sordum bebeğime zararı olur mu diye adam yüzüme baktı sence zararı olsa ben seni bugün kabul eder miydim,radyasyon yok ses dalgalarıyla çalışıyor rahat ol,zararı olsa bana zararı olurdu her gün ultrasonla uğraşıyorum dediKizlar ustuste ultrasona girmek sakincali olur mu? Simdi benim sali gunu hem kendi doktorumla randevum var, ondan bi saat sonra da perinatolog da ayrintili randevum var. Iki kere bakilcak olmasi sakinca yaratir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?