2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Beni gören erkek mi olacak diyor öne doğru büyüyor hep. gece de öyle top gibi çıkıyor önde kızda genelde yayılırmış ama öyle daha iyi ilerleyen haftalarda sivri kocaman bi göbeğin olmayacak

Ayy bakalimm nasil olacak, dun aksam anneme giderken cektim bende bunu

Eklentiler

• 20201217_170050.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 74
Beni gören erkek mi olacak diyor öne doğru büyüyor hep. gece de öyle top gibi çıkıyor önde kızda genelde yayılırmış ama öyle daha iyi ilerleyen haftalarda sivri kocaman bi göbeğin olmayacak
Benimki yayıldı belim de kalınlaştı

Gecen gittigimde 5 6 dakika sustu morali de bozuktu gibiydi en son dayanamadim noldu bir sorun mu var dedim insan strese giriyor ya susunca

ben ilk kalp atışı duyduğumda cihazın sesi açıkmış, muayenehanenin içi gümbür gümbür kalp sesi oldu..
sonra ikili test için gittiğimde böyle duyuluyo ama yani bi önceki sesin yarısı gibi. bi sormadım, iki sormadım, doktor da asistanına not alsın diye bişeyler diyo ha bire araya da giremedim..

en son "kilbinin sisi nidin biyli?" diyebildim, meğersem cihazın sesi kısıkmış - çok eğlendi doktor sesini açıp bi daha dinletti, o yüzden şimdi doktorun yüzüne ve hareketlerine çok bakmamaya çalışacağım gidince, yoksa ohooo ne analizler yapıyorum

Benim de belime gidiyor maalesef yanlarım kalınlaştı

Aynen valla zaten hep belim kalindi simdi iyice kalinlasti. Biz bu aksam masa tenisi oynamaya gidicez randevu aldim bir hareket olsun diye, oda da baska kimsede olmuyor soguk diye yuruyuste yapmiyorum, ben iyice biraktim

Haha evet ya sakin kalmak lazim bende bir suru senaryo yaziyorum

Aynen valla zaten hep belim kalindi simdi iyice kalinlasti. Biz bu aksam masa tenisi oynamaya gidicez randevu aldim bir hareket olsun diye, oda da baska kimsede olmuyor soguk diye yuruyuste yapmiyorum, ben iyice biraktim
Ben de saldım yürüyüş yapamaz oldum çok sıkıntı yürüdüğüm en fazla 10 dk falan

Bende öyle bişeyler aldım ilkinde valla net kilomu bilmiyorum ama 26-27 kesindi
Yani genelde sürekli kusanlar hiçbir şey yiyemeyenler hariç 10kg ile tamamlayan duymadım ben daha. 20den açıyor kimle konuşsam

Bu ara ben de hiç yürümüyorum kış olunca hem soğuk hem de sürekli battaniye tv modunda oluyorum bu arada masa tenisinde kendini kaptırıp ani hareketlere dikkat et ben oynarken kendimi ordan oraya atıyorum saçma bi şekilde

Çok çok zayıftım onunla ilgisi olabilir. Doğumdan sonra 40 beden giyiyordum o kadar kiloya rağmen.
Benim bu dediğim gayet 65 kiloyla hamile kalmış biriydi, öyle aşırı zayıf falan değil Muhtemelen bir daha ne zaman yicem diye yedikçe yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…