2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benimde üçüncü gün çok şükür çok hafif kaldı, ilaç almadım ,dün gece yatmadan önce soğan sardım başıma ağrı kesici özelliği varmış ,belki de o etki etti ama daha da geçmeseydi ilaç alıcaktım ,migren olup olmadığını bilmiyorum dikkat etmedim ama ilk gün sağ taraftan başladı dğn tam tepem ağrıyordu bugünde sol tarafıma geçti herhalde oradan çıkıp gidicek inşallah

Bende oyleyimm sicak bir sey battaniye tv eveet bende oyleyim dikkat edicem

valla bu topik insanı depresyona sokar, maşallah herkes incecik ben baya topaç oldum, karnım da kocaman, belim de kalın, tostirik bişey oldum.
Ben de topaç gibi oldum,yalnız değilsin.1.60 boy 63 kilo oldum

Kızlar kasık ağrısı neden olur ya?magnezyum eksikliğinden olabilir mi yoksa üşüttüm mü bilmiyorum ama kasıklarım çok ağrıyor

valla bu topik insanı depresyona sokar, maşallah herkes incecik ben baya topaç oldum, karnım da kocaman, belim de kalın, tostirik bişey oldum.
Sana öyle geliyor Hem önemli olan hamileyken nasıl olduğumuz değil, sonrasında nasıl olacağımız. Hamileyken vücut mecbur değişiyor, hormonlar vitaminler hepsi vücut şeklini bozuyor bence. Toparlarız inşallah ben bize güveniyorum

ben hamilelikten sonra, özellikle de işe başlayıp istanbul trafiğinde çıldırırken sırf stresten eriyeceğime emin gibiyim.
ha ama çatlaktır, selülittir onlar ne olacak onu hiç ön göremiyorum.. ben de onları saldım, geçen gün aynada bir baktım - normalde tek tük olan selülitler gayet gözle görülür hale gelmiş, bayaa atletik sporcu kaslarım yerlerini BUT diyebileceğimiz şeylere bırakmış. aynı şeyin memelere de olacağını düşünüp, sonra aklıma modern tıbbın ne kadar ilerlediğini getiriyorum

ha bir de akşam yine pizzaya düşeceğim, çünkü ben buna değerim.

ben bol yürüyüşle selülitten uzak duruyorum, incecik belim kütük oldu ama ona ne yapacağımı bilemiyorum

akşam neye düşsem diye düşünüyorum

ben bol yürüyüşle selülitten uzak duruyorum, incecik belim kütük oldu ama ona ne yapacağımı bilemiyorum

akşam neye düşsem diye düşünüyorum

incecik bel benim de kütük oldu, resmen oyuntuyu dolduruyor vücudum önce - sonra da öne doğru büyüyecek gibi. aramızda neredeyse 1 ay var seninle, ben o günlere geldiğimde tostik değil halis muhlis tosbik olabilirim

yemek için deee evde hamburger yapıyorum diyorsun, ne güzel ona düüüş
hatta bana da tarif ver, nasıl yapıyorsun köftesini :)

ben eskiden döküm tavada yapıyordum ama şimdi içinin piştiğinden emin olamıyorum, fırında yapsam sırf köfteyi çok mu acayip olur acabaaa

İçi harika pişiyor, şöyle kenarından kesip bakarsın, fırında olmaz bence. Burdan bi arkadaşa tarif vermiştim hemen ekliyorum.

Eklentiler

• 40D4B5A2-95CF-49EF-B18F-F0692D88A837.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…