- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.681
Ee sen de hiç genişlememişsin kiii inceciksin hala
Benimde üçüncü gün çok şükür çok hafif kaldı, ilaç almadım ,dün gece yatmadan önce soğan sardım başıma ağrı kesici özelliği varmış ,belki de o etki etti ama daha da geçmeseydi ilaç alıcaktım ,migren olup olmadığını bilmiyorum dikkat etmedim ama ilk gün sağ taraftan başladı dğn tam tepem ağrıyordu bugünde sol tarafıma geçti herhalde oradan çıkıp gidicek inşallahCanım bende kan sulandırıcı kullanıyorrum ama alakası yok bence çnkü ilk gebeliktede kullanıyordum ben baş ağrım bukadar şiddetli olmadı hiç.busefer ayda 3 gün dinmeyen baş ağrım oluyor.doktor günde iki kere parol yada minoset içebilirsin dedi.bende içiyorum kesmesede pskolojik sanki çekilebilir hale geliyor biraz.ama dediğine göre 3-4günü geçen ağrı kesiciye rağmen kesilmeyen ağrıda mutlaka ilgili doktora görünmek gerekir dedi..benim 3.gün sonunda hep geçiyor şükür.tansiyon hafif düşünce ağrı oluyor bendede.tek taraflı ağrı ise zaten migren ağrısı ve 3 gün sürer klasiktir.
Beni görmen lazım senin
Bu ara ben de hiç yürümüyorumkış olunca hem soğuk hem de sürekli battaniye tv modunda oluyorum bu arada masa tenisinde kendini kaptırıp ani hareketlere dikkat et ben oynarken kendimi ordan oraya atıyorum saçma bi şekilde
Ben yepyeni kotlarımı fln sattım dolaptanDun 34 beden elbiselerimi denedim tabi ki olmadilar, dolaptan satsam mi ya bunlari dedim. Esim ee dogumdan sonra giyersin dedi umarim dedimyine 9 kiloya gore filan iyiyiz yaa
Ben de topaç gibi oldum,yalnız değilsin.1.60 boy 63 kilo oldumvalla bu topik insanı depresyona sokar, maşallah herkes incecikben baya topaç oldum, karnım da kocaman, belim de kalın, tostirik bişey oldum.
Rahat ol benımde karnım büyükvalla bu topik insanı depresyona sokar, maşallah herkes incecikben baya topaç oldum, karnım da kocaman, belim de kalın, tostirik bişey oldum.
Ben de, ben de pazartesiiii
Sana öyle geliyorvalla bu topik insanı depresyona sokar, maşallah herkes incecikben baya topaç oldum, karnım da kocaman, belim de kalın, tostirik bişey oldum.
Ben yepyeni kotlarımı fln sattım dolaptanama ümidimi yitirmem 2 senemi aldı
ben bol yürüyüşle selülitten uzak duruyorum, incecik belim kütük oldu ama ona ne yapacağımı bilemiyorumben hamilelikten sonra, özellikle de işe başlayıp istanbul trafiğinde çıldırırken sırf stresten eriyeceğime emin gibiyim.
ha ama çatlaktır, selülittir onlar ne olacak onu hiç ön göremiyorum.. ben de onları saldım, geçen gün aynada bir baktım - normalde tek tük olan selülitler gayet gözle görülür hale gelmiş, bayaa atletik sporcu kaslarım yerlerini BUT diyebileceğimiz şeylere bırakmış. aynı şeyin memelere de olacağını düşünüp, sonra aklıma modern tıbbın ne kadar ilerlediğini getiriyorum
ha bir de akşam yine pizzaya düşeceğim, çünkü ben buna değerim.
ben bol yürüyüşle selülitten uzak duruyorum, incecik belim kütük oldu ama ona ne yapacağımı bilemiyorum
akşam neye düşsem diye düşünüyorum
İçi harika pişiyor, şöyle kenarından kesip bakarsın, fırında olmaz bence. Burdan bi arkadaşa tarif vermiştimincecik bel benim de kütük oldu, resmen oyuntuyu dolduruyor vücudum önce - sonra da öne doğru büyüyecek gibi. aramızda neredeyse 1 ay var seninle, ben o günlere geldiğimde tostik değil halis muhlis tosbik olabilirim
yemek için deee evde hamburger yapıyorum diyorsun, ne güzel ona düüüş
hatta bana da tarif ver, nasıl yapıyorsun köftesini :)
ben eskiden döküm tavada yapıyordum ama şimdi içinin piştiğinden emin olamıyorum, fırında yapsam sırf köfteyi çok mu acayip olur acabaaa
Hamburger hamburger dediniz haftasonu evde hamburger ve fırında cips yapmaya karar verdimBen yedim kızlar hamburgerimikapattım yemek mevzusunu
İçi harika pişiyor, şöyle kenarından kesip bakarsın, fırında olmaz bence. Burdan bi arkadaşa tarif vermiştimhemen ekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?