- 28 Ağustos 2020
- 8.947
- 40.814
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.641
Ben 30 kilo aldım diyen birini duyduktan sonra huzurla yiyemiyorumDun ben yine gobusumu aile grubuna attimmgorumcem suan benim gibiyken 9 kilo almis sen cok iyi gidiyorsun dedi. Son aylar aliniyormus asil kilo dedim o zamanda gobegin kocaman oluyor, tikaniyorsun yemek yiyemiyorsun dedi umarim dedigi dogrudur
Evet ben de çok merak ediyorumBebegin nasil geldigi, aciklik filan onemli demek kiAnnem bana hamileyken ultrason yeni cikmis galiba zaten hic beni goremeden dogurmus ayy bakalim ne kadar olmuslar haftaya ogrenicez
9 kilo 20 haftada çok iddialı. Güzel yiyormuş görümce maşallahDun ben yine gobusumu aile grubuna attimmgorumcem suan benim gibiyken 9 kilo almis sen cok iyi gidiyorsun dedi. Son aylar aliniyormus asil kilo dedim o zamanda gobegin kocaman oluyor, tikaniyorsun yemek yiyemiyorsun dedi umarim dedigi dogrudur
Son aylarda belli oluyor gidişat oğlum hep 90 persentilin üzerindeydi ultrason ölçümlerinde.
Şimdi kızım da 60-70 arası ama doktor abisi gibi ilerliyor dedi. Kız çocuğu bu inşallah kibar olur diye dua ediyorum sadece
Benim arkadaşım 27 kilo aldı ama yemekten kalkıp üstüne tost, üstüne tatlıBen 30 kilo aldım diyen birini duyduktan sonra huzurla yiyemiyorum
9 kilo 20 haftada çok iddialı. Güzel yiyormuş görümce maşallah
Son aylarda reflü başlıyor mide sıkıştığı için ama yeniliyor yani dayanamıyorsın açlığa
Şeker, insülin direnci en basta gelenler, hatta annede bazı belirtiler oldugu İcin bebek iri oluyor ztnYa merak ettiğim bebek iri olunca annenin vücuduna bir etkisi oluyor mu,yani benim arkadaşım 4000 kg doğurmuş oğlunu sonrasında farklı sağlık problemleri oldu kızda
Benim hamur işiyle hiç aram yok eskiden de yoktu hamurişi,tatlı vs ekmeği bile gebeliğimde tüketmeye başladım ki bana kilo aldıran o oldu çünkü bulantımı kesiyordu kestikçe yiyordumBenim arkadaşım 27 kilo aldı ama yemekten kalkıp üstüne tost, üstüne tatlıdurduramıyordu kendini, aralıksız yiyordu. Bu kadar abartı olmadığı sürece sıkıntı yok
Ben 30 kilo aldım diyen birini duyduktan sonra huzurla yiyemiyorum
Bende öyle bişeyler aldım ilkinde vallaBen 30 kilo aldım diyen birini duyduktan sonra huzurla yiyemiyorum
Minnoş olsunlar yaEveet ya kibar olurlar olurlar ultrason fotograflarindan bile belli
Benim de gündüzleri böyle akşam kocaman oluyor. Büyümüş hali çok hoşuma gidiyor ama gidip gidip bakıyorum aynadaDun ben yine gobusumu aile grubuna attimmgorumcem suan benim gibiyken 9 kilo almis sen cok iyi gidiyorsun dedi. Son aylar aliniyormus asil kilo dedim o zamanda gobegin kocaman oluyor, tikaniyorsun yemek yiyemiyorsun dedi umarim dedigi dogrudur
Ya ama bilmem ne bilmem ne kemiğine kadar bakıyorlar. Bence aşırı dikkat gerektiren bir iş. Ondan öyle sessiz kalıyorlardırDetayli ultrasonla ilgili bir yazi paylasmis kizlar, detayli isleminde yaninizda biri olsun yazmis kendi ama esimi alir mi acaba bir heyecanlandimdoktorunuz islem sirasinda sessiz kalabilir yazmis gercekten de baya sessiz kalabiliyor
Detaylı Fetal Anatomik Tarama - Prof. Dr. Başak Baksu
Detaylı fetal anatomik tarama nedir ? Bu detaylı ultrason incelemesi, en sık yapıldığı gebelik haftalarından dolayı, ‘ikinci trimester ultrason taraması’ ve temel gebe ultrasonundan daha kapsamlı olduğundan ‘ikinci düzey ultrason’ olarak da adlandırılır. İkinci trimester, 13 hafta + 0 günden 27...basakbaksu.com.tr
Benim de gündüzleri böyle akşam kocaman oluyor. Büyümüş hali çok hoşuma gidiyor ama gidip gidip bakıyorum aynada
Benim hamur işiyle aram hep çok iyidi hamilelikte de artarak devam ettiBenim hamur işiyle hiç aram yok eskiden de yoktu hamurişi,tatlı vs ekmeği bile gebeliğimde tüketmeye başladım ki bana kilo aldıran o oldu çünkü bulantımı kesiyordu kestikçe yiyordum
hahahah benim karnım bunun 2 katıBenim de gündüzleri böyle akşam kocaman oluyor. Büyümüş hali çok hoşuma gidiyor ama gidip gidip bakıyorum aynada
Beni gören erkek mi olacak diyor öne doğru büyüyor hep. gece de öyle top gibi çıkıyor öndeCook guzelSenin belin cok daha ince bana gore mesela benim bele yayilmis keske benim de boyle olsa
Ya ama bilmem ne bilmem ne kemiğine kadar bakıyorlar. Bence aşırı dikkat gerektiren bir iş. Ondan öyle sessiz kalıyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?