2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Dun ben yine gobusumu aile grubuna attimm gorumcem suan benim gibiyken 9 kilo almis sen cok iyi gidiyorsun dedi. Son aylar aliniyormus asil kilo dedim o zamanda gobegin kocaman oluyor, tikaniyorsun yemek yiyemiyorsun dedi umarim dedigi dogrudur
Ben 30 kilo aldım diyen birini duyduktan sonra huzurla yiyemiyorum

Dun ben yine gobusumu aile grubuna attimm gorumcem suan benim gibiyken 9 kilo almis sen cok iyi gidiyorsun dedi. Son aylar aliniyormus asil kilo dedim o zamanda gobegin kocaman oluyor, tikaniyorsun yemek yiyemiyorsun dedi umarim dedigi dogrudur
9 kilo 20 haftada çok iddialı. Güzel yiyormuş görümce maşallah
Son aylarda reflü başlıyor mide sıkıştığı için ama yeniliyor yani dayanamıyorsın açlığa

Eveet ya kibar olurlar olurlar ultrason fotograflarindan bile belli

9 kilo 20 haftada çok iddialı. Güzel yiyormuş görümce maşallah
Son aylarda reflü başlıyor mide sıkıştığı için ama yeniliyor yani dayanamıyorsın açlığa

Haha 55 kiloyla mi ne hamile kalmisti o da aslinda minnak biridir bakalim nasil olacak bizim, yine de 9 kg duyunca bir rahatladim

Ya merak ettiğim bebek iri olunca annenin vücuduna bir etkisi oluyor mu,yani benim arkadaşım 4000 kg doğurmuş oğlunu sonrasında farklı sağlık problemleri oldu kızda
Şeker, insülin direnci en basta gelenler, hatta annede bazı belirtiler oldugu İcin bebek iri oluyor ztn

Benim arkadaşım 27 kilo aldı ama yemekten kalkıp üstüne tost, üstüne tatlı durduramıyordu kendini, aralıksız yiyordu. Bu kadar abartı olmadığı sürece sıkıntı yok
Benim hamur işiyle hiç aram yok eskiden de yoktu hamurişi,tatlı vs ekmeği bile gebeliğimde tüketmeye başladım ki bana kilo aldıran o oldu çünkü bulantımı kesiyordu kestikçe yiyordum

Benim de gündüzleri böyle akşam kocaman oluyor. Büyümüş hali çok hoşuma gidiyor ama gidip gidip bakıyorum aynada

Eklentiler

• 7FD95E6D-8E9A-4A9E-AD9C-E0549DE97A77.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 77
Ya ama bilmem ne bilmem ne kemiğine kadar bakıyorlar. Bence aşırı dikkat gerektiren bir iş. Ondan öyle sessiz kalıyorlardır

Benim hamur işiyle hiç aram yok eskiden de yoktu hamurişi,tatlı vs ekmeği bile gebeliğimde tüketmeye başladım ki bana kilo aldıran o oldu çünkü bulantımı kesiyordu kestikçe yiyordum
Benim hamur işiyle aram hep çok iyidi hamilelikte de artarak devam etti her öğün makarna, mantı, börek yiyebilirim

Cook guzel Senin belin cok daha ince bana gore mesela benim bele yayilmis keske benim de boyle olsa
Beni gören erkek mi olacak diyor öne doğru büyüyor hep. gece de öyle top gibi çıkıyor önde kızda genelde yayılırmış ama öyle daha iyi ilerleyen haftalarda sivri kocaman bi göbeğin olmayacak

Ya ama bilmem ne bilmem ne kemiğine kadar bakıyorlar. Bence aşırı dikkat gerektiren bir iş. Ondan öyle sessiz kalıyorlardır

Gecen gittigimde 5 6 dakika sustu morali de bozuktu gibiydi en son dayanamadim noldu bir sorun mu var dedim insan strese giriyor ya susunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…