2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
3 gün falan ağrı sızı oluyor sonra geçiyor bende de öyle oldu

Kuzum bende daha set şeklinde almayı düşünüyordum bebek arabası puset şeklinde set olunca puset kötü mü oluyo
Markadan markaya değişiyor canım. Bazı markalar maxi cosi, avionaut , cybex gibi iyi markaların ana kucaklarını veriyor set içinde. Onlar güzel. Bazıları kendi markası oluyor ama. Onların adac testleri olmuyor, yumuşaklığı kalitesi de dokununca farklı geliyor zaten. Ona dikkat edersin. Ha ana kucağı zaten kısa süre kullanılıyor, önemli olan sonraki oto koltuğu onu iyi alırız diyen de var. Tercih meselesi ama ben arabaya bağlanacak bir şeyin güvenli olmasını istedim. Sonra ikinci el sitelerden satılabiliyor zaten bu tip şeyler ya da ikinci çocuğa kullanılabiliyor. Elimde kalmaz diye düşünüyorum.

Ben o hani hastaneden cikarken tasinan seyi ayni zamanda oto koltugu saniyordum, degil miymis o zaman hem o tasinan seyden hem de ayrica oto koltugu mu alicaz?

Ben o hani hastaneden cikarken tasinan seyi ayni zamanda oto koltugu saniyordum, degil miymis o zaman hem o tasinan seyden hem de ayrica oto koltugu mu alicaz?
Bebek arabasının içindeki puset, bebek belli bir kiloya gelene kadar oto koltuğu olarak kullanılabiliyor daha sonra oto koltuğu ekstra alınıyor

Öyle canım oto koltuğu, 6 aya kadar arabaya onunla oturtuyorsun çocuğu 6 aydan sonra isofixle sabitlenen daha büyük koltuklardan almak gerekiyor.

Benim ayrintili usg muayenem 15 dk filan surdu 20 dk olmamistir. Doktorum bir sorun yok dedi iki hafta sonrasina ayarlayabilirsem bir de radyologa gitmeyi dusunuyorum. Ama isler cok yogun su aralar.
Gözün aydın canım. Ne kadar olmuş bebişin? Yüzünü görebildin mi?

Maşallah 20+ Lar erken mi oluyor acaba ayrıntılı için. Benim de bu çarşamba randevum, 20+3 olacak. Ertelesem mi acaba?
Benim doktorum riskli gebelik uzerine bir prof. Erken degil normal dedi. Kisa surmesine sasirdim ama dusundum ters bi sey olsaydi farkederdi sanirim. Baktiklari 10 kadar kriter varmis hepsini tek tek gecti.

Benim doktorum riskli gebelik uzerine bir prof. Erken degil normal dedi. Kisa surmesine sasirdim ama dusundum ters bi sey olsaydi farkederdi sanirim. Baktiklari 10 kadar kriter varmis hepsini tek tek gecti.
Evet mutlaka söylerdi. Alanında çok iyiyse hemen görmüştür uğraşmadan ondan kısa sürmüştür.

Evet mutlaka söylerdi. Alanında çok iyiyse hemen görmüştür uğraşmadan ondan kısa sürmüştür.

Bir de sanirim bebegin pozisyonuyla alakali dogru aciyla duruyorsa ters donmemisse hemen goruyorlar benim ki cok hareketli olmadigi icin 10 15 dakika surer diye dusunuyorum, ikili de oyle olmustu

Benim ayrintili usg muayenem 15 dk filan surdu 20 dk olmamistir. Doktorum bir sorun yok dedi iki hafta sonrasina ayarlayabilirsem bir de radyologa gitmeyi dusunuyorum. Ama isler cok yogun su aralar.
Benim ayrıntılı da seninle aynı sürdü, radyolog baktı bana, her yerini inceledi bebeğin ama max 20 dk sürmüştür. Bakarken bana da bilgi verdi, zaten yaşadığım yerde perinatalog falan yok, elimdeki en iyi imkan buydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…