2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Öyle canım oto koltuğu, 6 aya kadar arabaya onunla oturtuyorsun çocuğu 6 aydan sonra isofixle sabitlenen daha büyük koltuklardan almak gerekiyor.
Anladim.. sonucta iki kez alicaz demek ki bi de sey var eskilerden, hastaneden cikarken, portbebe. Bekarken saglikocagina ilac yazdirmaya gittigimde mutlaka asiya bununla getirilmis bir bebek gorurdum

Ben de babama çok benziyorum gözlerim,burnum bütün yüz hatlarım tamamen baba ama üçüncü çocuğum Allahım inşallah kızım bana dolayısıyla dedesine benzer amin

Ben babanneme benzedigimi cocukken anlamiyordum, yazlari bayramlarda koye giderdik bende cocuklarla oynardim. Sen cerkez eminenin torunu musun derlerdi direk adim oyle kaldi bu arada babama ve halama da cok benziyorum tabii, annemden neredeyse hic bir sey almamisim

Küçük olduğu için açmamış olabilir ben 18 de gittim en son yüzü felan hiç görünmedi

Aa kilo aldigi icin tek boyutta goremicez artik diyordu bana da sigmicakmis bakalim bu sefer o kadar heyecanliyim ki baya da uzun zaman oldu ben ultrasonda bebegi gorunce agliyorum bir de cok duygusallasiyorum

Ben prima almayı düşünüyorum. Ama doğum yaklaşınca 1 paket alırım yenidoğan. Sonra duruma göre şekillenirim. Bir çok bez denemiştim canbebe molfix falan en iyisi prima gelmişti bize. Tabi çocuktan çocuğa değişebilir.a101in bi bezini almıştım sleepy olabilir çok emin değilim tuvalet eğitimi vermeye başlamadan önce almıştım. Rahatsız olsun da bez istemesin diye belki kendini geliştirmiştir.

Yemin ederim en büyük korkum çocuğumun bana değil de kv halaya falan benzemesi.

Ama cikmali modellerde, degil mi?yoksa her modelde o parca cikmiyodur..o zamam diyelim cikmali alsak, hem bebegi asiya vs gotururken de kullanilir
Evet çıkmalı modellerde öyle. Ben o şekilde almayı düşünüyorum çok amaçlı olur

Mesela kahverengi goz renkli goze gore baskin
Kivircik sac duz saca gore baskin
Esmer ten beyaz tene gore baskin
Koyu renk sac acik renk saca gore baskin.

Ama her zaman bu gen haritasi islemiyor. Ben mesela genelde baskin degil de cekinik genleri almisim. Annemin gozleri kahve, ben babamdan cekinik gen ela yi almisim. Annemin saclari kivircik, ben babamdan hafif dalgali duze yakin olani almisim. Annemin teni sarimsi bugdaya yakin, ben babamdan beyaz teni almisim.

Benim çocuk babasına benzerse halasına da benzemiş oluyor hele bide gıcık olduğum halası allahım bu konu benim kafamı çok kurcalıyor
Ayy koptummmmvalla sıkıntılı bir durum o zaman dua edelim annesine benzesin diye bizde hala yok, kayinbirader var, valla aklimdan bile gecirmek istemiyorum allahim sen koru

Ben sürekli renkli göze bakıyorum en kötü annem gibi ela gözlü olsun ya bizim aileye bir farklılık gelsin artık

Anladim.. sonucta iki kez alicaz demek ki bi de sey var eskilerden, hastaneden cikarken, portbebe. Bekarken saglikocagina ilac yazdirmaya gittigimde mutlaka asiya bununla getirilmis bir bebek gorurdum

Eki Görüntüle 2744746
Ben portbebe almayı düşünmüyorum canım, ana kucağı kullanacağım onun yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…