2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ay valla ben de merak ediyorum eşim ilk çocuk babasına benziyo ben ilk çocuk babama benziyorum
Ben de babama çok benziyorum gözlerim,burnum bütün yüz hatlarım tamamen baba ama üçüncü çocuğum Allahım inşallah kızım bana dolayısıyla dedesine benzer amin

Ben de babama çok benziyorum gözlerim,burnum bütün yüz hatlarım tamamen baba ama üçüncü çocuğum Allahım inşallah kızım bana dolayısıyla dedesine benzer amin
Beni de hep babama benzetirler yüzümün şekli gözlerim, tipim ben de 3.çocuğum umarım kızım bana benzer

Günaydın kızlar. İndirim furyası başladı yine. Çoğu fiyat aynı ama bazı şeylerde indirim var cidden. Baby turco bebek bezleri nasıldır acaba? Tanesi 54 kuruşa geliyor fiyat çok iyi de tereddüt ettim.

Canım ablam bana bez almamamı söyledi sanırım doğduğu zaman sık sık bebek markası denemiş o bazıları kızına alerji pişik vs yapmış doğunca al dedi

Canım ablam bana bez almamamı söyledi sanırım doğduğu zaman sık sık bebek markası denemiş o bazıları kızına alerji pişik vs yapmış doğunca al dedi
Evet biliyorum canım ben de burda defalarca aynısını yazdım ama illa denemek için birini alacağız. Doğduğu zaman hastaneye götürmek için. Yani stok yapmayın fazla fazla almayın anlamında demiştim en küçük paketlerden denemek için mecbur alacağız.

Ay ben daha hiç bir şey almadım ya o yüzden yani mecbur hastane için bir paket alıcaz ama farklı marka mı alsan söylediğin markayı hiç duymadım

Ay ben daha hiç bir şey almadım ya o yüzden yani mecbur hastane için bir paket alıcaz ama farklı marka mı alsan söylediğin markayı hiç duymadım
Doğal içerikli olarak önerilen markalardan biriymiş de nasıldır pek bilmiyorum. Sleepy, prima vs var aklımda ama. Henüz almadım ben de. Ay fiyatlar da sürekli artmasa umrumda olmayacak da her gün her şeye zam geliyor

sleepy çevremde kim kullandıysa hepsi de çok memnun kaldı canım bende almayı düşünüyorum bi aklımda ilk göbek bağı düşena kadar primanın göbek uyuntulu olan bezi var ilk onu alıyım ordan sleepye geçiş yapıyım diyorum

Bebek arabasının içindeki puset, bebek belli bir kiloya gelene kadar oto koltuğu olarak kullanılabiliyor daha sonra oto koltuğu ekstra alınıyor
Ama cikmali modellerde, degil mi?yoksa her modelde o parca cikmiyodur..o zamam diyelim cikmali alsak, hem bebegi asiya vs gotururken de kullanilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…