- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.401
Valla eskaza bir yeri onlara benzerse dramım olur. Ölene kadar bize benziyor diye övünürler.Yemin ederim en büyük korkumçocuğumun bana değil de kv halaya falan benzemesi.
Canım o göbek oyuntusu baby turco ve sleepy yenidoğn bezlerinde de var. Hepsinde oluyor sanırım.sleepy çevremde kim kullandıysa hepsi de çok memnun kaldı canım bende almayı düşünüyorum bi aklımda ilk göbek bağı düşena kadar primanın göbek uyuntulu olan bezi var ilk onu alıyım ordan sleepye geçiş yapıyım diyorum
Çıkmalı modelAma cikmali modellerde, degil mi?yoksa her modelde o parca cikmiyodur..o zamam diyelim cikmali alsak, hem bebegi asiya vs gotururken de kullanilir
Ben de anneme öyle benziyorum, annemin gençliğini bilenler ama beni hiç görmemiş olanlar görünce hemen biliyorlar kimin kızı olduğumuBen babanneme benzedigimi cocukken anlamiyordum, yazlari bayramlarda koye giderdik bende cocuklarla oynardim. Sen cerkez eminenin torunu musun derlerdi direkadim oyle kaldi bu arada babama ve halama da cok benziyorum tabii, annemden neredeyse hic bir sey almamisim
Ya sevmek ayrı ben de seviyorum kocamı ama her ailede daha güzel olan bir taraf vardır o benim işte bana benzemeli, kızın hayatını zorlaştırmanın ne anlamı varBen babasina benzesin cok isterim, babasini cok seviyorum cunkukayinvalideme benzemesin kesinlikle
Ben babasina benzesin cok isterim, babasini cok seviyorum cunkukayinvalideme benzemesin kesinlikle
Biz aldık arabayı ama travel almadık. Daha doğrusu travel sisteme dönüştürülebilen diye geçiyor ama öyle koca tekerli kalın borulu olanlardan değil bizimki. Travel dan memnun kalan arkadaşlar vardı onlar önerirse daha iyi olur.Bu travel sistem bebek arabası ve ana kucağı hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangi model,marka vs. alan veya araştıran var mı? Benim en çok zorlanacağım kararsız kaldığım iki şey olacak sanırım
Teşekkür ederimBiz aldık arabayı ama travel almadık. Daha doğrusu travel sisteme dönüştürülebilen diye geçiyor ama öyle koca tekerli kalın borulu olanlardan değil bizimki. Travel dan memnun kalan arkadaşlar vardı onlar önerirse daha iyi olur.Ama ben travel tercih etseydim kesin mamas papas alırdım.
aaa bunu bilmiyordum o zman direk sleepyi alıyım bende hatta benim eltimin bi kaç yenidoğan bezleri kalmış 3 farklı markadan olmadı ilk onları dener sonra alırım ama alırsam da muhtemelen sleepy olacak gibi hele ki şu anda göbek bağı uyuntulusu varmış kesin oldu gibiCanım o göbek oyuntusu baby turco ve sleepy yenidoğn bezlerinde de var. Hepsinde oluyor sanırım.
Eki Görüntüle 2744759
Eki Görüntüle 2744760
Almadım, düşünüyorum. Nuna istiyordum ama çok pahalı dümdüz bir ana kucağı için 900-1000 lira. Ya baginin otomatik sallanan modellerinden ya da tiny lovelardan bakayım diyorum. Verdiğim paraya değsin bari.Teşekkür ederimbu ev tipi ana kucağı aldın mı veya düşünüyor musun peki?
Almadım, düşünüyorum. Nuna istiyordum ama çok pahalı dümdüz bir ana kucağı için 900-1000 lira. Ya baginin otomatik sallanan modellerinden ya da tiny lovelardan bakayım diyorum. Verdiğim paraya değsin bari.
ya aynı dert bendeki de işte, yoksa kadın çok güzel ama çok övünürler, sürekli beynimi yerler bize benziyor diye, bide sağda solda söylerler iyice çıldırırım.Valla eskaza bir yeri onlara benzerse dramım olur. Ölene kadar bize benziyor diye övünürler.
Tiny love güzel gibi geldi bana da yeni duydumAlmadım, düşünüyorum. Nuna istiyordum ama çok pahalı dümdüz bir ana kucağı için 900-1000 lira. Ya baginin otomatik sallanan modellerinden ya da tiny lovelardan bakayım diyorum. Verdiğim paraya değsin bari.
Ya aynı model işte. Böyle yapmayacak olsa benzesin ama dünyanın en gereksiz şekilde kendini beğenen insanları. Kendilerini sadece kendileri beğeniyorlar.ya aynı dert bendeki de işte, yoksa kadın çok güzel ama çok övünürler, sürekli beynimi yerler bize benziyor diye, bide sağda solda söylerler iyice çıldırırım.
Merhaba. Bu belirtileri kaçıncı haftada yaşadınız?Kızlar midede gaz sorunu yaşayan var mı benim gibi kusma yok bulantı yok sadece mide gaz şişkinlik ve gegirme.. Hayattan soğudum. Sürekli ağzımda berbat Bi tat, gegirmekten soldum herkes iğreniyor benden. Abarttıgımı düşünüyorlar.Yediğim herşeyi gegirerek Bi daha tadıyorum ve bu iğrenç.. Bbeim gibi olup nasıl baş edebilenlerden yardım istiyorum.
Ben de anneme öyle benziyorum, annemin gençliğini bilenler ama beni hiç görmemiş olanlar görünce hemen biliyorlar kimin kızı olduğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?