2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım o göbek oyuntusu baby turco ve sleepy yenidoğn bezlerinde de var. Hepsinde oluyor sanırım.

Ama cikmali modellerde, degil mi?yoksa her modelde o parca cikmiyodur..o zamam diyelim cikmali alsak, hem bebegi asiya vs gotururken de kullanilir
Çıkmalı model her modelde çıkıyor o canım travelleri diyorsan. Bebek büyüyünce onu çıkartıp normal oturma ünitesini takıyorlar.

Ben de anneme öyle benziyorum, annemin gençliğini bilenler ama beni hiç görmemiş olanlar görünce hemen biliyorlar kimin kızı olduğumu

Bu travel sistem bebek arabası ve ana kucağı hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangi model,marka vs. alan veya araştıran var mı? Benim en çok zorlanacağım kararsız kaldığım iki şey olacak sanırım

Ben babasina benzesin cok isterim, babasini cok seviyorum cunku kayinvalideme benzemesin kesinlikle
Ya sevmek ayrı ben de seviyorum kocamı ama her ailede daha güzel olan bir taraf vardır o benim işte bana benzemeli, kızın hayatını zorlaştırmanın ne anlamı var

Biz aldık arabayı ama travel almadık. Daha doğrusu travel sisteme dönüştürülebilen diye geçiyor ama öyle koca tekerli kalın borulu olanlardan değil bizimki. Travel dan memnun kalan arkadaşlar vardı onlar önerirse daha iyi olur. Ama ben travel tercih etseydim kesin mamas papas alırdım.

Teşekkür ederim bu ev tipi ana kucağı aldın mı veya düşünüyor musun peki?

Canım o göbek oyuntusu baby turco ve sleepy yenidoğn bezlerinde de var. Hepsinde oluyor sanırım.
Eki Görüntüle 2744759
Eki Görüntüle 2744760
aaa bunu bilmiyordum o zman direk sleepyi alıyım bende hatta benim eltimin bi kaç yenidoğan bezleri kalmış 3 farklı markadan olmadı ilk onları dener sonra alırım ama alırsam da muhtemelen sleepy olacak gibi hele ki şu anda göbek bağı uyuntulusu varmış kesin oldu gibi

Teşekkür ederim bu ev tipi ana kucağı aldın mı veya düşünüyor musun peki?
Almadım, düşünüyorum. Nuna istiyordum ama çok pahalı dümdüz bir ana kucağı için 900-1000 lira. Ya baginin otomatik sallanan modellerinden ya da tiny lovelardan bakayım diyorum. Verdiğim paraya değsin bari.

Almadım, düşünüyorum. Nuna istiyordum ama çok pahalı dümdüz bir ana kucağı için 900-1000 lira. Ya baginin otomatik sallanan modellerinden ya da tiny lovelardan bakayım diyorum. Verdiğim paraya değsin bari.

ben de bagi alırım diyordum, 4 moms'ın ikinci ellerine bakıyorum dolaptan, hem içime sinmiyor tanımadığım birinden elektronik bir cihaz almak - hem de sevmeyeni de çok..

tiny love'ı ama şimdi öğrendim ve bu full yatıyor gibi, bagiden daha güzel sanki?

Valla eskaza bir yeri onlara benzerse dramım olur. Ölene kadar bize benziyor diye övünürler.
ya aynı dert bendeki de işte, yoksa kadın çok güzel ama çok övünürler, sürekli beynimi yerler bize benziyor diye, bide sağda solda söylerler iyice çıldırırım.

Tiny love güzel gibi geldi bana da yeni duydum

ya aynı dert bendeki de işte, yoksa kadın çok güzel ama çok övünürler, sürekli beynimi yerler bize benziyor diye, bide sağda solda söylerler iyice çıldırırım.
Ya aynı model işte. Böyle yapmayacak olsa benzesin ama dünyanın en gereksiz şekilde kendini beğenen insanları. Kendilerini sadece kendileri beğeniyorlar.

Hayirli gunler kizlar doktordan geldim şükür sıkıntı yok haftaya sali ayrintili usg için çağırdı geri radyolok bakacakmış heralde. Kan idrar verdim bugün heralde şeker yuklemeside yapılacakmış. Benim agrilarim oluyordu oda büyüdüğü için dedi tabi magnesium içecem duzenli. Bizde böyle bakalim haftaya sali guzel geçer insallah.

Susmuyorr lilibeth mavii33 tiny love fiyat performans ürünü bence. Herkes çok memnun. Ben arkadaşımdan 4moms buldum. Olur da alamazsam tiny love alacağım

o arkadaşı hiç bırakma ona sıkı sıkı sarıl
yatabilmesi hoşuma gitti açıkçası, yoksa 4moms'ın sanki farklı tipte sallanmaları var ve onlar kolik bebekler için özellikle daha iyi diyolar.. ama ben internet yorumlarının yalancısıyım :)

Merhaba. Bu belirtileri kaçıncı haftada yaşadınız?
Ben de aynılarını yaşıyorum ama adet günüme 1 gün var. Henüz gecikmedi yani. Şüphelendim ama. Aşırı gaz ve şişkinlik var. Karnım 7 aylık hamile gibi şiş ve sert. Ve de taş yutmuşum gibi. Su içsem zor geçiyor boğazımdan. Yemek borum daralmış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…