2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yok canım biz henüz karar veremedik malesef hergun karar değiştiriyoruz çocuğun adı en son adsız olacak kızlarda belliydi kolay olmustu hemen gidip nufus cüzdanlarını çıkartmıştık :)
Ya insan güzel olsun iyice içine sinsin istiyor değil mi neyseki daha vakit var.

Bende keskin bir vajina ağrısı başladı. Bebek düşmez dimi bacağımı açmadan sürtünerek yürüyorum.

Sen yine de personel işlerine sor kurumunun cnm

Bence nehir ismi çok güzel ben çok beğeniyorum Eliz koymasaydım nehir koyacaktım

Ya peki dikkat etmenize rağmen mi öyle aldınız? Yolsa saldınız mı? Haftafa 1 alırsak aman allahım
Herkesin bünyesi farklı sanırım. Annem bana hamileyken 7 kilo almş ama 8 aylık doğmuşum ben. Yapısıda incedir birde haraketli pek oturmayı sevmez.
Ben öyle değilim halamlara çekmişim

Ya insan güzel olsun iyice içine sinsin istiyor değil mi neyseki daha vakit var.
Hem güzel olsun istiyor, hem herkes beğensin istiyor, hem okula gidince dalga geçmesinler istiyor, hem ne biçim isim koymuşlar demesinler istiyor, hem yurtdışında falanda anlaşılır bir isim olsun istiyor.....

İsimler güzel canım, 24 ü tam doldurman gerekiyor 24 e girmen yetmiyor kuzum, ben öyle biliyorum yani tam 24 +0 olmalısın. Evet aynı pozisyonda sürekli kalmak yoruyor inşallah çabuk geçer vakit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…