- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #33.101
Hep oyuna geliyoruz azıcık canımız sıkılsa saçlardan çıkıyorAyy valla ayni seyleri dusunuyoruzbende ayni seyleri dusunuyorum neden kendime bu kotulugu yapmisim 20 gunde bir dip yaptirirdim bir de
Burçların genelinde bu ara bi kendini kötü hissetme olayı varmış sabah programda söylüyorlardı canım ondan da bunalıma girmiş olabilirsinKilo vereyim şu popom eski haline gelsin her gün dantelli çamaşır giycem
Kesinlikle katiliyorum eskiden sacim tamamen sariydi ve agir makyaj gerektiriyordu. Simdi kendi rengime dondum universiteden beri boyatiyordum, beyazim da yokmus neden boyatmisim hic anlam veremiyorum suanboyle olunca daha genc gosteriyor insan karantina sayesinde ozume dondum kaslarimi kalinlastirdim baya eskiden ip inceymis o bile fark ediyor. Kilo aldikca da insanin yuzu guzellesiyormus onu da farkettim
Süper açıklamaBurçların genelinde bu ara bi kendini kötü hissetme olayı varmış sabah programda söylüyorlardı canım ondan da bunalıma girmiş olabilirsin
Hep oyuna geliyoruz azıcık canımız sıkılsa saçlardan çıkıyor
Kuzum her yaşın güzelliği ayrı hiç psikolojini bozma iki çocuklu tazecik anne olcaksin daha biz bı taneyi zorla yapcaz ikinciye noluruz Allah bilirTabi Canım biz de bebekler de sağlıklı olalım da kilo verilir.
Yaş konusu da yanlış anlaşılmasın, ben bu aralar 20li yaşlarımı çok özlüyorum da o yüzden kendimi pek genç hissetmemeye başladım
Yoksa herkes hissettiği yaştadırkimlik yaşının önemi yok
Çok geçmiş olsun canım bende bugün duydum dün iki defa olmuş Allah beylerinden saklasınEvet canım ben baya hissettim 9 saniye boyunca
Benim popom hep düzdü ztn hiç çıkıntı yoktu şimdi acck sistim diye çıktı doğumdan snra bölgesel hareketle çıkıntıyi koruycam boncuklu şuan favorim giycem vallaKilo vereyim şu popom eski haline gelsin her gün dantelli çamaşır giycem
ben inanılmaz paralara boyatıyordum saçımı, açıkçası çok da doğal duruyordu ama şimdi durup düşünüyorum kendime zahmetten ve maddi külfetten başka bir şeye yaramamış. sarışın olunca daha fazla makyaj gerekiyor çünkü ten rengi de beyaz olunca insanın yüzü iyice soluk görünüyor. nefret ederdim makyaj yapmadığım günler "aaaa hasta mısın?" denmesinden..
karantine sayesinde ben de özüme döndüm, normalde rutin gibi yaptığım cilt bakımları bile yoruyormuş cildimi - yumuşak bi dermokozmetik temizleyici ile temizleyip, su bazlı bi nemlendiriciyle nemlendirmek de aynı sonucu veriyormuş, şaka gibi
Ana oldun anaBakkala bile makyajla giderdim ben
iç çamaşırlarım bekarken de hep ozenlı dantelli seksiydi şimdi adet külotualtımda hep esorfman lastıklı rahat diye kıyafet desen hiç özenmiyorum Ne oldu bana ya
İşin kötü yanı doğumdan sonra ilk aylarda bitik olacağım uykusuzluktan inşallah toparlarımAna oldun anahepimiz aynıyız
Kaç gün daha kalacak?Süper açıklama
Şu andan itibaren kendimi canlandırıyorumolumsuz enerjilere kapılmıyorum
(Kaynanamın bizde beşinci günü, asıl bunalım sebebim bu olabilir)
Kız daha gitmedi mi oSüper açıklama
O zaman yüzde 500 sebep odurSüper açıklama
Eşin de yardım edr alisma süreci birz sıkıntılı ama napalm gecicek hiç merak etme mis kokusunu alınca dipçik gibi oluruz vallaİşin kötü yanı doğumdan sonra ilk aylarda bitik olacağım uykusuzluktan inşallah toparlarım
Eşimle bız gece hayatını çok severiz corona bizi mafetti diyor çocuk doğunca satar bırıne kaçarız arada süt içirme içinde sağarsın bı kaç günlük dolapta durur bı kaç saat kaçarız yine diyorAna oldun anahepimiz aynıyız
Yardım ederde bana daha çok iş düşecek emerse bana satar devamlıEşin de yardım edr alisma süreci birz sıkıntılı ama napalm gecicek hiç merak etme mis kokusunu alınca dipçik gibi oluruz valla
Aman benim eşim koltuga 404 gibi yapışık gece hayatı dediğin sadce anneme yada annesigle bı akrabaya gitmekEşimle bız gece hayatını çok severiz corona bizi mafetti diyor çocuk doğunca satar bırıne kaçarız arada süt içirme içinde sağarsın bı kaç günlük dolapta durur bı kaç saat kaçarız yine diyor
Yok benımki benı boğacak derece de sever ben dıyordum son zamanlarda evde oturmak istiyorum diye sureklı mekanlardaydıkAman benim eşim koltuga 404 gibi yapışık gece hayatı dediğin sadce anneme yada annesigle bı akrabaya gitmeko yönde bizde değişen bsiy olmadı ama 5 aydır kardeş kardeş yatioz daha ne kadr dayancak bilmiyorum
Hatta suan dıyorum zıctık artık eskisi kadar gidemeyiz corona bitse de arada ancaAman benim eşim koltuga 404 gibi yapışık gece hayatı dediğin sadce anneme yada annesigle bı akrabaya gitmeko yönde bizde değişen bsiy olmadı ama 5 aydır kardeş kardeş yatioz daha ne kadr dayancak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?