2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
hangisini sabah hangisini akşam alıyorsunuz peki sıra olarak?
Cnm ben troidi sabah yemekten 1-1.5 saat once gece yatmadan da kan ilacini aliyordum ama artik 4 e kurdum saatimi kan ilaci icin.cunku yatmadan once illaki bisiyler atistiriyorum cok acikiyorum cunku.

Benim en son 320 lerdeydi ama kimi dr dusuk kimi de ii diyor b12 takviyesi yapmali mi bilemedim ki sana direk ignemi verdi.
Yani ben çok şey kullanmak istemiyorum. Dün ilk defa başka bir doktora gittim o verdi iğneyi almadım daha. Kullanmasam çok bişey olur mu acaba diyorum ama düşük sanırım birde şeker çıkınca meyve bile yasakladı bari alsammı vitamin diyorum. Sizin doktor ne diyor?

Benim magnezyum sabah akşam. Hap şeklinde. Kalsiyum almıyorum. Kan ilacı da gece uyumadan önce kabızlık yapmasın diye.

B12 onemli cnm dr verdiyse kullan ben de birsuru ilac kullanmak durumunda kaldim insan istemese de gerekli oldugu zaman kullanilmali dr verdiyse eger..vitamini sor fikrim yok seker cikinca ne onerirler bilmiyorum.bana decavit verdi daha seker yuklemesine gitmedim.b12 icinde bazen ekstra ocean aliyorum.kan sulandirici igne ve ilac, troid ilaci,kan hapi,d vitamini,bazen vitamin,bazen b12,magnezyim,arada da omega 3 aliyorum cnm.

Bende kan sulandırıcı iğne ve ecoprin 150 mg alıyorum. Feramat alıyorum. Bana d3 d vitamini b12 yazdı işte dün. Alim yarın en iyisi.

Genetik labaratuara bıraktık sonucu. Daha erkende çıkabilir dediler. Onlar bize haber verecek.
Tam ayrıntılısı 3 hafta içinde çıkıyor sanırım.
Bu çıkanda net sonuç veriyormuş.
Canım sen kalpte gördüğü şeyden dolayı mı yaptırdın? Geçmiş olsun, güzel sonuçlar alalım inşallah

Baby turco doğadan hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatı çok çok uygun diğerlerine göre.

Canım sen kalpte gördüğü şeyden dolayı mı yaptırdın? Geçmiş olsun, güzel sonuçlar alalım inşallah
Canım benim hiç aklımda böyle bişey yoktu sabah araştırma hastanesine gittim randevu verdiler amniyosentez yaptır dediler.
İçim rahat etmedi özele gittik orda 4boyutlu ultrasonla baya inceledi oda aynı şeyi söyleyince anında yaptırdık.
Kalpte parlama ve kordonda genişleme için yaptılar. Bunlar down riskini arttırıyormuş.
Bebeğin ensesi, burnu, vücudu, gelişimi normal ama ultrasonla bakmak yetmez diyorlar.

Geçmiş olsun canım, inşallah tertemiz çıkar sonuçlar.

Güzel düşün lütfen
İnşallah bebeğin sağlıklıdır. İçini ferah tut

İyi düşünelim iyi olsun
Sonuçların temiz gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…