- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.027
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #35.101
Ayy insallah benim de boyle guzel gecsinHic korkma bende panigim hatta bosuna darlamisim kendimi ustelik 10kg dan fazla aldim. Bunyem kiloya cok yatkin malesef. Hep korktm. Hatta dedim cikolatasiz yapamiyorm. Yemesemmi falan. Doktoruma yazdim dedim biraz dikkat etsem seker yuklemesine kadar testin sonucu etkiler mi acaba yanlis bisi yapmiyim. Normal yeme duzeninizde gidin ki saglikli olarak sonuclari goreyim dedi. Bende oyle yaptim. 1 gun evvel kek,cikolata da yedim. Aksam yemeginde pilav da yedimaksam 10.30 dan snr bisey yemedim. Sabah su bile icmeden gittim. Cok da baymadi. Sekerli su yapip verdi devlette oldum ben.
Korktgum gibi olmadi yani. Sonucunun yuksek cikmasi stresi oldugu icin insan in ayaklari geri gitmiyor da deil bu gercek
Valla o gazoz gibi sey benim ictigimin cok daha guzeliymis. Benim ictigim direk toz seker gibi biseyi suya katip verdi tam serbetAyy insallah benim de boyle guzel gecsinben de surekli ertelemek istiyodum, hatta ayni sekilde tatli vs yemeyeyim diyodum 4 5 gun. Demek dogru degilmis. Ben icecegimi almistim evde duruyor, sanki saatli bombaymis gibi gorunce bile icim tuhaf oluyo bu cuma bu isi bitireyim, ertelemenin anlami yok
Benim de bu hamilelik surecim stresten bazi olumsuzluklardan endiselerden vs hayatimin en keyifsiz donemi oldu..Ben daha yuksek gramaj yapar diye dusundum hatta zarfladim ama eger 50likte sorun cikarsa 100 luk yapariz dedi.
O da dusuk gelince gerek gormedi. Valla zaten saclarim beyazladi stresten bir de seker cikmasin diye dua ettim.
Tetanoz asisi icin de cok korkuyodum bebege zarari olur vs diye, ikinci dozu da oldum aradan ciktiValla o gazoz gibi sey benim ictigimin cok daha guzeliymis. Benim ictigim direk toz seker gibi biseyi suya katip verdi tam serbethallet cnm aklinda kalmasin kolay bisey bi de hep akilda kaliyo sonra
Ben 3 sene evvel dusmustum tetanoz yaptilar o zaman simdi de tek doz yeterli dedi doktorum tek yaptirdim ama 3 gun agladim kolumun agrisinda nasil bi agriydi oTetanoz asisi icin de cok korkuyodum bebege zarari olur vs diye, ikinci dozu da oldum aradan ciktiher sey olacagina variyor, korktugumuzla ve uzuldugumuzle kaliyoruz..
Ahh, ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum..Ben 3 sene evvel dusmustum tetanoz yaptilar o zaman simdi de tek doz yeterli dedi doktorum tek yaptirdim ama 3 gun agladim kolumun agrisinda nasil bi agriydi ooyle valla herseyi takiyoruz benim uykularim kaciyordu. Bundan evvel gebelik sonlanmam vardi bebegimde kromozomsal sorun vardi. Allah a cok sukur simdi bebegim saglikli ama bi de bana sor o detaylida o kontrollerde , nifty beklerken omrumdem omur gitti. Rabbim evlatlarimizla sinamasin. Az kaldi insallah sag salim kucagimiza alalim
Annelik ogrendigimiz andan basliyor aslinda. Amin cnm cok amin saglikli evlat sahibi olmayi rabbim herkese nasip etsin. O asamalardaki stresi de aynen yasayan bilirAhh, ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum..gelmis gecmis olsun cok.. vakti geldiginde saglikla huzurla kucagina al,alalim bebeklerimizi insallah❤ ben de nifty beklerken benzer duygulardaydim.. yasayan bilir. Belki de tum bunlardan sevincimizi bile yasayamadik. Sonu guzel olsun diyorum
Ne guzel bir haberMerhaba kızlar benim amniyosentez sonucum temiz çıktı.
Kabus gibi 2 günün ardından güzel haberi aldım.
Bebek gözlem altında yakından izlenecek şimdilik böyle durumlar.
Tekrar destek olan iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim.
Ben de olayi bilmiyorum ama gozunuz aydin❤ huzurla saglikla gecsin bundan sonrasi❤Merhaba kızlar benim amniyosentez sonucum temiz çıktı.
Çok çok teşekkür ederim. Hepimizin minikleri sağlıkla doğsun inşallah.Ben de olayi bilmiyorum ama gozunuz aydin❤ huzurla saglikla gecsin bundan sonrasi❤
Bebeğin kalbinde parlama ve kordonunda genişleme vardı bunlar down sendromlu bebeklerde daha yaygın görülüyormuş.Ne guzel bir habertam olay neydi sanirim kacirdim ama sonucunun guzel olmasi rahat nefes almaniz paha bicilemez. Hayirli olsun, bundan sonrasi icin de guzel saglik haberleri olsun daima
Çok sağol canım benim, demek yakaladıkça almak lazım ya, korbell mi ne bi çöp kovası vardı ya, o 100 tlye inmişti, hala öyleyse alayım madem, belli ki çok da büyük fark yaratmayacakBiraz once e bebekteydim alisveris yaptik araba puset esyalar olmasina ragmen bir dunya para gitti cok pahalilanmis herseysu Anda indirim yok sadece bir muslin alana ikincisi bedavaymis onu aldim indirim olarak.subat indirimi sordum o belli degil dedi baska personele sordum hergun bir kategori urune indirim gelecek dedi.
Ya inanılmaz mutlu oldum, sağlıkla, vakitlice gelsin inşallah annesiMerhaba kızlar benim amniyosentez sonucum temiz çıktı.
Evet ben yazmıştım bır saglık personeli olarak belirtmek isterim saglık ocagında kan beklediği İcin dusuk cıkar, kan bekledikçe kandaki seker oranı duser, hormonlar dada bıraz sapma olabilir o yuzden seker yuklemeyı bence saglık ocagında yaptırmayın derim.Aa o parmaktan kan alma olayini duymamistim. Oyleyse vazgecerim. Yalniz yine burda okudum, saglikocaginda kan bekledigi icin sonuc dusuk cikabiliyomus. Gidince onu da sorucam ki yaniltici bi durum olmasin.
Aldim gecen hafta o icecekten ben eczaneden. Cilekli
Merhaba kızlar benim amniyosentez sonucum temiz çıktı.
Gözünüz aydınmuhteşem haber
Amin çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımYa inanılmaz mutlu oldum, sağlıkla, vakitlice gelsin inşallah annesi
Onun indirimsiz fiyatı 100 TL sanırımÇok sağol canım benim, demek yakaladıkça almak lazım ya, korbell mi ne bi çöp kovası vardı ya, o 100 tlye inmişti, hala öyleyse alayım madem, belli ki çok da büyük fark yaratmayacak
Ay yok 150den mi ne inmişti, ama yükseltip indirmiş de olabilirler, şüpheye düştüm şimdiOnun indirimsiz fiyatı 100 TL sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?