2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende ilk hamileliğimde ilk kontrolde yapmıştı . Ardından hafif kan gelmişti ama bişey olmadı
Canim benim cok uzuldum dualarimiz seninle insallah guzel haberlerle cikicaksin hastaneden simdi sen dinlenmene bak guzel seyler dusunmeye calis daha cok strese girme ❣
derin derin nefes almaya çalışın, bir şey olmayacak, içinizi ferah tutun. hastanede, güvenli bir yerdesiniz.
Hilalcim allah yardımcın olsun dualarım seninle. inşallah bebeğin seninle kalacak.
Canım sakin ol inşallah atlatacaksın bu süreci dualarımız seninle lütfen sakin olmaya çalış
Çok geçmiş olsun canım bebeğine hiçbir şey olmaz inşallah, bu mübarek günde Allah yavrunu sana bağışlasın, sakin olup bol bol dua oku, ben de dua edeceğim senin için
Allah yardımcınız olsun canım, sağlıkla atlat bu günü, bebeğin sımsıkı tutunsun sana. Hiç korkma olur mu

Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Doktor olabilir kalp atışı var dedi Bi kaç gün hastanede yatacağım hiç kalkma dedi progestan iğne yazdı birazdan o yapılacak dualarını eksik etmeyin

Selam hanimlar hayırlısıyla İnşallah size katılıyorum evde yaptığım 2 erken gebelik testiyle öğrendim hamileligimi haftaya doktor randevusu aldım daha önce deneyimledigim icin buradan bilgileri paylaşmak endiseleri gidermek çok iyi oluyor bu ikinci hamileliğim 5,5 yaşında bir kızım var ona hamileliğimde de 2014 Kasım annelerindeydim

Kızlar merhaba. Ben aranıza yeni katıldım. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Benim size bir sorun var. Büyük ihtimalle ileriki zamanlarda netleşecek fakat ben çok merak ediyorum. Ben kendimi bildim bile regl düzensizliği yaşıyorum polikistikoverlardan dolayı. Son regl tarihim 21 temmuz. Hamileliğimi son regl tarihine göre hesaplarsak 8 haftalık oluyor. Fakat doktora gittiğimde ultrason cihazında bugün 3+2 olarak gözüktü. Büyük ihtimalle kesenin boyutundan dolayı. Bebeği hala göremedik içinde. Çok küçük olduğu için daha erken dedi doktorumuz. Sormak istediğim şey doğum zamanı için ultrasondaki haftayı mı yoksa son regl tarihini mi baz almam gerekiyor. Benim regl düzensizliğim olduğu için ne zaman yumurtluyorum hiç belli olmuyor. Fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Bende 2013 ekim annelerindeydim

kızlar merhaba benim bugün sabah uyandığımdan beri sağ bacağım aşırı ağrıyor böyle garip bir sızı var uzanınca bile geçmiyor

Spring05 @insirah99

Arada oluyor oyle dinlenmene bak, bende 4. Hafta oluyordu oyle cok bebek kendine yer aciyor yazmislardi burda simdi o kadar dinlemiyorum kendimi

Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Doktor olabilir kalp atışı var dedi Bi kaç gün hastanede yatacağım hiç kalkma dedi progestan iğne yazdı birazdan o yapılacak dualarını eksik etmeyin
Büyük geçmiş olsun hastanede sürekli kontrol altında olman çok iyi. Progesteron çok etkili bir ilaç. Güzel düşün lütfen.

Merhaba herkese bugün kalp atışını keseyi görmek için gidecekler vardı umarım güzel haberlerle gelirler. Benim bugün ilginç şekilde mide bulantım hafifledi hiç bişey yapmadım geçmesi için. sadece kalktığım gibi kahvaltıya oturdum, önceden kalkıp hazır olması için biraz beklediğimde bulanmaya başlıyordu

Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin korkma inş bebeğin seninle kalacak merak etme çöpü kişinin başına geliyor atlatıyor sonra

Çok geçmiş olsun. İçini ferah tut. Olumlu, güzel şeyler düşünmeye çalış.. arkadaşım da aynı durumdaydı iğne yaptılar çok etkisi oldu, şimdi bir tehlikesi kalmadı. inşallah senin için de böyle güzel haberler duyarız.

Canım rabbim şifa versin bebeğini sana bagislasin inşallah

Allah yardımcın olsun inş bebisini sana bağışlasın

Kızlar bende aranıza yeni katıldım 18 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım en son 8 Ağustos adetim 11 Eylül de sürpriz bı sekilde hamile olduğumu hem kanda hem idrarda öğrendim değerlerim düşüktü ama hep arttı iki gündür kanamam var ama leke tarzı bugün progestan basladik nolur bana da yardım edin çok karışık kafam

Kızlar sizi sıkmadan bir şey sormak istiyorum. Reglim 3 gün geçince test yaptım negatifti. Heralde ilaçlar geciktirdi dedim. 5 gün kadar daha geçti üstünden yine bir test yaptım tek çizgi çıktı ertesi gün testte belli bile olmayan ikinci bir çizgi çıktı. Bat üstünden 11-12 gün geçince içime kurt düştü yine bir test yaptım o zaman bir dakika bile sürmedi çift çizgi çıktı sizce bu geç döllenmemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…