- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.021
Ben zofer diye bulantı ilacı kullanıyorum bir günden fazla etki ediyorHic aramadim. Cunku ilac verse bile bikac saatten fazla etki etmiyor. Benim her sabah uyanmamla basliyor ve gece yatana dek. O zaman surekli gece gunduz ilac icmem lazim
Kuzum normal hormon yükseldiği için ağrı yapıyor korkmakızlar merhaba benim bugün sabah uyandığımdan beri sağ bacağım aşırı ağrıyor böyle garip bir sızı var uzanınca bile geçmiyor
Spring05 @insirah99
Korktum bende sabahtandır böyle oluncaKuzum normal hormon yükseldiği için ağrı yapıyor korkma
Bende ilk hamileliğimde ilk kontrolde yapmıştı . Ardından hafif kan gelmişti ama bişey olmadı
Canim benim cok uzuldum dualarimiz seninle insallah guzel haberlerle cikicaksin hastanedensimdi sen dinlenmene bak guzel seyler dusunmeye calis daha cok strese girme ❣
derin derin nefes almaya çalışın, bir şey olmayacak, içinizi ferah tutun. hastanede, güvenli bir yerdesiniz.
Hilalcim allah yardımcın olsundualarım seninle. inşallah bebeğin seninle kalacak.
Canım sakin ol inşallah atlatacaksın bu süreci dualarımız seninle lütfen sakin olmaya çalış
Çok geçmiş olsun canım bebeğine hiçbir şey olmaz inşallah, bu mübarek günde Allah yavrunu sana bağışlasın, sakin olup bol bol dua oku, ben de dua edeceğim senin için
Ya çok geçmiş olsun, ama hamilelikte düşük tehlikesi geçirip sonra sapsağlıklı yoluna devam eden çok fazla, ki sen kalp sesini de duymuştun, öyle hatırlıyorum, inşallah için ferah olsun, sağlıkla devam edecek kuzum, doktor ne diyor? Ne olmuş?senin daha evvel lekelenmen olmamıştı, bi anda mı oldu?
Allah yardımcınız olsun canım, sağlıkla atlat bu günü, bebeğin sımsıkı tutunsun sana. Hiç korkma olur mu
Bende 2013 ekim annelerindeydimSelam hanimlar hayırlısıyla İnşallah size katılıyorum evde yaptığım 2 erken gebelik testiyle öğrendim hamileligimi haftaya doktor randevusu aldım daha önce deneyimledigim icin buradan bilgileri paylaşmak endiseleri gidermek çok iyi oluyor bu ikinci hamileliğim 5,5 yaşında bir kızım var ona hamileliğimde de 2014 Kasım annelerindeydim
Ne güzel ilkleri büyüttük ikincileride kucagimiza almak nasip olur İnşallah. Bizde ikinci çocuk olayı hiç yoktu büyütüp rahata erdikten sonra asla diyorduk eşimle bir şey dürttü (rahat battı) sanırımBende 2013 ekim annelerindeydim
kızlar merhaba benim bugün sabah uyandığımdan beri sağ bacağım aşırı ağrıyor böyle garip bir sızı var uzanınca bile geçmiyor
Spring05 @insirah99
Büyük geçmiş olsun hastanede sürekli kontrol altında olman çok iyi. Progesteron çok etkili bir ilaç. Güzel düşün lütfen.Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Doktor olabilir kalp atışı var dedi Bi kaç gün hastanede yatacağım hiç kalkma dedi progestan iğne yazdı birazdan o yapılacak dualarını eksik etmeyin
Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Doktor olabilir kalp atışı var dedi Bi kaç gün hastanede yatacağım hiç kalkma dedi progestan iğne yazdı birazdan o yapılacak dualarını eksik etmeyin
Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin korkma inş bebeğin seninle kalacak merak etme çöpü kişinin başına geliyor atlatıyor sonraKızlar dualarınıza ihtiyacım var Allah için çok korkuyorum kanamam oldu şuan hastaneye yattım düşük tehlikesi ile.. Nolur dua edin bebeğim benimle kalsın çok üzülüyorum. Şuan bebeğim yaşıyor hala gitmesin nolur
Çok geçmiş olsun. İçini ferah tut. Olumlu, güzel şeyler düşünmeye çalış.. arkadaşım da aynı durumdaydı iğne yaptılar çok etkisi oldu, şimdi bir tehlikesi kalmadı. inşallah senin için de böyle güzel haberler duyarız.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var Allah için çok korkuyorum kanamam oldu şuan hastaneye yattım düşük tehlikesi ile.. Nolur dua edin bebeğim benimle kalsın çok üzülüyorum. Şuan bebeğim yaşıyor hala gitmesin nolur
Canım rabbim şifa versin bebeğini sana bagislasin inşallahKızlar dualarınıza ihtiyacım var Allah için çok korkuyorum kanamam oldu şuan hastaneye yattım düşük tehlikesi ile.. Nolur dua edin bebeğim benimle kalsın çok üzülüyorum. Şuan bebeğim yaşıyor hala gitmesin nolur
Allah yardımcın olsun inş bebisini sana bağışlasınKızlar dualarınıza ihtiyacım var Allah için çok korkuyorum kanamam oldu şuan hastaneye yattım düşük tehlikesi ile.. Nolur dua edin bebeğim benimle kalsın çok üzülüyorum. Şuan bebeğim yaşıyor hala gitmesin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?