2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar dualarınızı bekliyorum bugün gecede gidebilirim sancım olursa ama olmazsa yarın sabah Allahın izniyle kavuşacağım yavruma
Rabbim yardımcın olsun canım .minik bebiş geliyor ne güzel ne heyecanlısındır şimdi

desteğe ihtiyacı yoksa hemen getirirler, hatta o senden önce gelir çünkü onu almaları 10 dakka sürüyor geride kalan enkazı toplamak ise bir saate yakın:) bebişler sağlıklı olsunlar inşallah bize de Allah yardım eder..

Ooo tutmaya başladıysa gerisi gelir maşallah

Enkaz deme, deme öyle ayy valla hayatımda gecirdigim tek ameliyat gömük yirmilik dis ameliyatiydi. Ona da giderken yolda bayılacaktim korkudan şimdi baya bı kesmeli falan ameliyata giricem üzerimde tuhaf bı sükûnet var. Fırtına öncesi sessizlik

O zaman enjektör yerine eds denesene, eds sayesinde takviye verdiğin sütü, mamayı memeden geliyor sanıyor memeyi daha güzel emiyor, emerken sütü de çoğaltıyor. Ama beslenme sonda sını gri uçlu al. Sen internetten bi bak eds nasıl yapılıyor çok zor bişey değil, sadece bi tane beslenme sondası lazım

Rezene cayi
Rezene çayı içiyorum süt olsun diye sütümü saginca geliyor ama işte bebek cekmiyir emmiyor buda beni çok üzüyor işte
Canım bebeğini çıplak bir şekilde göğsüne yatır ten tene teması tavsiye ediyorlar emmesi için ya da EDS denilen yöntem

Bence o sezeryandan daha zor
Ayy cidden mi

Ben korkudan ölerek girip ayy bu mıymış diye çıkmıştım 15 dk da tabii sonrasında olacaklardan haberim yoktu ameliyattan sonraki 10 gün boyunca bir yanagim kabakulak gibi sis gezdim, dışarı çıkarken başıma eşarp örtüp yanagimi kamufle ediyodum, komşular beni kapandım sanmış

Cok sagol canim benim korkuyorum biraz ya bi bilinmezlikmiş gibi geliyor
Korkman çok normal her doğum yapacak kadında aynı korkular var.ama inan doğuma alıyoruz dedikten 5 dk sonra öyle bir sakinlik gelioki kendindeki güce inanamıosun.doğurunca başardım mı şimdi ben evet başardım moduna giriosun.hele yanına koyuyolar ya miss kokusu gelio ,her acıya değer diosun ,Rabbim isteyen herkese yaşatsın

Kızlar bende gene hastaneye geldim karnımın alt tarafına kramplar giriyor iki üç gündür dün belimede vurmaya başlamıştı ve yürüyemedim tutulup kaldım eşimin yardımıyla kanepeye geçebildim uyuştu ayaklarım bugün geldim hastaneye nst ye girdim şancı 20 30 civarı gidip geliyordu iki kere 50 ye vurdu ama belim çok fena ağrıyor doktoru bekliyorum nst ye baksın hem muayene etsin bakalım ne diyecek

Kızlar catı muanesi nasıl oluyor. Vajinusmus gecmişim var şimdiden korku saldı
Bende yaşadım vajinismus ama çatı muayenesi gayet rahat geçmişti canım doktor çoğu kişiye göre daha rahat oldu dedi. Atlattıktan sonra çok etkilemiyor doğum vs. doğumdan sonra daha da kolay oluyor ilişki

Alla alla cok gecmis olsun yalanci kasilmami acaba

Aminnnn canim amin seninde mi sezeryan oldu

Alla alla cok gecmis olsun yalanci kasilmami acaba
Sağol cnm hiç bilmiyorum cnm ama ayaklarım uyuşuk zor yürüyorum adem ağrısı gibi bi ağrım var hafiften hafiften vuruyor ve belim çok fena ağrıyor inş yalancıdır da az daha bekler oğlum daha erken 36+6 günlük şuanda enazindan 38 den gün alsa bari

Merhaba, başına gelen oldu mu diye sormak istedim. Şu an 36. haftadayım ve son 2 haftadır nstde sancılarım 20-30 bandında çıkıyor. Tabii ben bir şey hissetmiyorum. Düşük olduğu için hissetmediğimi düşünüyordum ancak bu hafta ebe, doktor açılma var mı diye bakmadı mı diye sorunca, "lan nolii doğuruyo muyum hemen" diye kederli düşüncelere daldım. Doktor da bebeğin 40. haftadan daha önce doğabileceğini söyledi.

Sorum nstde düşük sancıları başlamış olan ve hissetmeyenlere, ne zaman doğurdunuz sonrasında? Ya da haftalar geçti ve hala doğurmadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…