- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #45.301
Veriyim o zaman bende. Sormak aklıma gelmedi açıkcası.Pamucak oluşmasını önlemek amaçlı mama yiyen bebeklerde 2-3 çay kaşığı temiz saf su vermeyi genelde tavsiye ediyor doktorlar.hele yaz ayında.
Tabiki herkesin doğrusu kendine bizim sağlık ocağı hemşiremizde söyledi ver diye.
Aynen ya bende süt gelmiyor diye düşünüyorumGaz sancısı dan oluyor sanırım o. Bizimki de bazen memeyle kavga ediyor resmen
MustelaHangi şampuanı kullanıyorsunuz?
BilmemSütümde yağlı aslında sizin bebekler sadece anne sütüyle nasıl doyuyor?
Hametan verdi doktor banada ama sari renk tüpü canimHametab mavi olan pomad yani.
Söyleyen olmuştur belki ama en azılı pişik için bile tavsiyemdir.
Sütümde yağlı aslında sizin bebekler sadece anne sütüyle nasıl doyuyor?
Seni cok iyi anliyorum canim ayni durumlari bende yasadimCanım şu kimyon çayını nasıl yapıyoruz veya hazır mı alıyoruz bana da anlatır mısın?
Ah kızlar.. biliyorsunuz biz de bebişi 20.gün çıkardık yoğun bakımdan. O 20 günü sağ salim atlattık ama her gün ağladım. Hatırlamak bile istemiyorum ama hala kendimi kafa olarak toparlamış değilim açıkçası
Ah bir bilsemMrb kizlar bebegim bugun cok huysuz surekli agliyor anlayamadim ama galiba gazi var..gaz cikarmak icin bir oneriniz var mi ne yapmaliyim?
Cevap için teşekkür ederim.. Denerim inşaallah3litreye yakın su , bestlac damla,kuru meyveler ,börülce,tahin pekmez
Günaydın, zeytinyağının asidi nasıl alınıyor?Benim kız da da oldu.oluyor arada. En başta bezden sandım. Molfix ti. Goon a geçtim. O nispeten daha iyi. Sleepy zaten pişik yapmaya müsait Bi r bez o yüzden hiç almadım onu. Bence bezi de değiştir. Sleepy de doğal ama kullanılan bambu vs bazı bebek cildine dokunuyor.
Pişik kremi de pişik olmadan sürmek çok sağlıklı değil. Eşin aslında doğrusunu yapmış canım. Bizim Dr tavsiye etmiyor pek. Tüylenme ye sebep oluyor. Oğlumda olmuştı mesela. Popodan başlayan siyah tüyler çıkmıştı hep.
Onun yerine zeytinyağının asidini alıp her alt değiştirme de sürebilirsin.
Yoğun pişik lerde hametan hiç kullanmadım. Trosyd kullanıyordum ben.
Ben geceleri her emzirmeden sonra 5-10 dk sağım yapıyorum.İlk başlarda gündüzleri de sağdım.Bestlak damla ve malt içecek içiyorum. En az 4lt su içiyorum. Her gün hurma- incir- kayısı hangisi varsa yiyorum mutlaka.ilk 1 ay bol bol komposto içtim.Mamayı bıraktık şükür sütüm bebeğime yetmeye başladı.Arkadaşlar, sütüm çok az. Artırmak için tavsiyesi olan var mı?
Zeytinyağını kaynat sonra sogutup kullan böyle asiti çıkıyor benim bildiğimGünaydın, zeytinyağının asidi nasıl alınıyor?
Gaz sancısı yeni başlıyorsa ondan olabilir. Gittikçe siddetlenecektir. Yakında ağlar yaniMerhaba arkadaşlar,
Bebegim dünden beri uyurken garip sesler çıkarıyor, mizildaniyor gibi sanki inliyor ikinip sıkılıyor falan. Inanilmaz huzursuz bir uyku sureci var. Zaten dun gunduz uykusu hic olmadi. Gunduz tas catlasa 3 saat bölük porcuk, bu gece de 5 saat max uyumuştur toplamda. Gaz sancisi mi diye düşündüm ancak ağlamıyor da. Var mi bir fikriniz ya da başına gelen var mi boyle bir durum?
Neden uyumaz, derin uykuya dalamaz bir bebek anlamıyorum. Uyudugunda da bu sesler inanılmaz üzücü. Bir yerinde agri falan mi var acaba
Allah daha çok versin inşaallah. Denerim bunları. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinBen geceleri her emzirmeden sonra 5-10 dk sağım yapıyorum.İlk başlarda gündüzleri de sağdım.Bestlak damla ve malt içecek içiyorum. En az 4lt su içiyorum. Her gün hurma- incir- kayısı hangisi varsa yiyorum mutlaka.ilk 1 ay bol bol komposto içtim.Mamayı bıraktık şükür sütüm bebeğime yetmeye başladı.
Benim oğlan günlerdir böyle. Ağlamıyor ama devamlı huysuz uykuya dalamıyor bir türlü. Dalsa ıkınıyor geriniyor kendi kendini uyandırıyor. Benim de ilk çocuk bir türlü cozemedim. Ağrısı olsa aylar diyorum ama anlamadım gittiMerhaba arkadaşlar,
Bebegim dünden beri uyurken garip sesler çıkarıyor, mizildaniyor gibi sanki inliyor ikinip sıkılıyor falan. Inanilmaz huzursuz bir uyku sureci var. Zaten dun gunduz uykusu hic olmadi. Gunduz tas catlasa 3 saat bölük porcuk, bu gece de 5 saat max uyumuştur toplamda. Gaz sancisi mi diye düşündüm ancak ağlamıyor da. Var mi bir fikriniz ya da başına gelen var mi boyle bir durum?
Neden uyumaz, derin uykuya dalamaz bir bebek anlamıyorum. Uyudugunda da bu sesler inanılmaz üzücü. Bir yerinde agri falan mi var acaba
Demeyin ya. Çıkarmaya da çalışıyoruz sürekli gazini, bir d3 malum gazı olunca cok ağlıyor bacaklarini topluyor falan bir şekilde çıkarıyoruz. Ona ek olarak daha da mi siddetlenme ihtimali var diyorsunuzZeytinyağını kaynat sonra sogutup kullan böyle asiti çıkıyor benim bildiğim
Gaz sancısı yeni başlıyorsa ondan olabilir. Gittikçe siddetlenecektir. Yakında ağlar yaniİnşallah değildir sanci.
Kac gunluk oldu sizin oğlunuz? Henuz 19. Gun bizim bugun. Uyku sorunu biraz vsrdi zaten pek uyumuyor gerektigi kadar da.uykusunda Inleme gibi sesler ciddi anlamda psikolojimi etkileyecek gibi duruyor. Cok uzun surer mi acaba yoksa geçici bir durum mu merak ediyorum. Sizin ortalama kac gundur bu şekilde oglunuzun durumuBenim oğlan günlerdir böyle. Ağlamıyor ama devamlı huysuz uykuya dalamıyor bir türlü. Dalsa ıkınıyor geriniyor kendi kendini uyandırıyor. Benim de ilk çocuk bir türlü cozemedim. Ağrısı olsa aylar diyorum ama anlamadım gitti
Bizde de o ıkınma, inleme saatlerce oluyorMerhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?