2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızımda mama verirken mamada sonra 1-2 çay kaşığı su veriyorduk bizde doktor söylemişti. Ama şuan oğlum sadece emiyor o yüzden su vermedim ama temmuz ağustos İzmir cehennem gibi olur o zaman ara sıra 1-2 çay kaşığı veririm herhalde

Veriyim o zaman bende. Sormak aklıma gelmedi açıkcası.

Seni cok iyi anliyorum canim ayni durumlari bende yasadimAllah kimseyi evlatla imtihan etmesin

Mrb kizlar bebegim bugun cok huysuz surekli agliyor anlayamadim ama galiba gazi var..gaz cikarmak icin bir oneriniz var mi ne yapmaliyim?

Günaydın, zeytinyağının asidi nasıl alınıyor?

Arkadaşlar, sütüm çok az. Artırmak için tavsiyesi olan var mı?
Ben geceleri her emzirmeden sonra 5-10 dk sağım yapıyorum.İlk başlarda gündüzleri de sağdım.Bestlak damla ve malt içecek içiyorum. En az 4lt su içiyorum. Her gün hurma- incir- kayısı hangisi varsa yiyorum mutlaka.ilk 1 ay bol bol komposto içtim.Mamayı bıraktık şükür sütüm bebeğime yetmeye başladı.

Merhaba arkadaşlar,
Bebegim dünden beri uyurken garip sesler çıkarıyor, mizildaniyor gibi sanki inliyor ikinip sıkılıyor falan. Inanilmaz huzursuz bir uyku sureci var. Zaten dun gunduz uykusu hic olmadi. Gunduz tas catlasa 3 saat bölük porcuk, bu gece de 5 saat max uyumuştur toplamda. Gaz sancisi mi diye düşündüm ancak ağlamıyor da. Var mi bir fikriniz ya da başına gelen var mi boyle bir durum?
Neden uyumaz, derin uykuya dalamaz bir bebek anlamıyorum. Uyudugunda da bu sesler inanılmaz üzücü. Bir yerinde agri falan mi var acaba

Günaydın, zeytinyağının asidi nasıl alınıyor?
Zeytinyağını kaynat sonra sogutup kullan böyle asiti çıkıyor benim bildiğim
Gaz sancısı yeni başlıyorsa ondan olabilir. Gittikçe siddetlenecektir. Yakında ağlar yani İnşallah değildir sanci.

Allah daha çok versin inşaallah. Denerim bunları. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Benim oğlan günlerdir böyle. Ağlamıyor ama devamlı huysuz uykuya dalamıyor bir türlü. Dalsa ıkınıyor geriniyor kendi kendini uyandırıyor. Benim de ilk çocuk bir türlü cozemedim. Ağrısı olsa aylar diyorum ama anlamadım gitti

Zeytinyağını kaynat sonra sogutup kullan böyle asiti çıkıyor benim bildiğim

Gaz sancısı yeni başlıyorsa ondan olabilir. Gittikçe siddetlenecektir. Yakında ağlar yani İnşallah değildir sanci.
Demeyin ya. Çıkarmaya da çalışıyoruz sürekli gazini, bir d3 malum gazı olunca cok ağlıyor bacaklarini topluyor falan bir şekilde çıkarıyoruz. Ona ek olarak daha da mi siddetlenme ihtimali var diyorsunuz

Kac gunluk oldu sizin oğlunuz? Henuz 19. Gun bizim bugun. Uyku sorunu biraz vsrdi zaten pek uyumuyor gerektigi kadar da.uykusunda Inleme gibi sesler ciddi anlamda psikolojimi etkileyecek gibi duruyor. Cok uzun surer mi acaba yoksa geçici bir durum mu merak ediyorum. Sizin ortalama kac gundur bu şekilde oglunuzun durumu

Bizde de o ıkınma, inleme saatlerce oluyor sonunda ya kaka yapıyor ya gaz çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…