2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya hep bir bahanem oluyor hava cok sıcak, bebek cok huzursuz, gazıni tam cikaramadi, benim önce duşa girmem lazim vs vs gibi. Ama bu şekilde büyük hata yaptığımın ben de farkındayım. Cikaricam ben de artik dediginiz gibi. Evde 4 duvar arasinda o da bunaliyor, acik hava illaki iyi gelir hem ona hem bana.

Tek bebeği olan kızlar hiç üşenmeyin çıkın ben 2 çocukla hiç üşenmeden çıkıyorum ilk günlerden beri. Yapamayacağınız bişey değil sadece gözünüzde büyüyor. Ağlarsa bi yerde oturup meme veriyorum susuyor zaten.

Önemli olan ağladığı zaman panik yapmamanız çünkü bebek sizin enerjinizi hissediyor. Siz panik oldukça daha da çok ağlar.

Dolunay22 oğlanı sünnet ettirdik bizde 43 günlükken çok kolaymış gerçekten ilk gün biraz huysuzluk yaptı ama gaza daha çok sinirlendi çok şükür iyileşti bile iyiki iyiki diyorum bu kadar küçükken sünnet işini aradan çıkarttık

Klimamiz yok canım cam açık uyuyoruz çok sıcak İstanbul'dayım nem çok fazla bu sene fazla nemden olabilir mi acaba

Ne hayallerim vardı yaz için ayağımı suya sokamadım. Bizde yazlıktayız ama resmen bu yazın çabucak geçmesini istiyorum. Evden çıkamıyorum resmen bebeğimde çok mutsuz. Kızımı denize götüremiyorum babası götürdü bir kaç gün. Bu yaz bize yazlık bile işkence oldu

İlk gittiğimizde bizim de öyle oldu, 1 aylıktı. Sürekli emmek istedi. Sular da tam ısınmamıştı zaten gitmedik biz de plaja. Geçen hafta yine gittik bu sefer rahatça girdik denize uyudu plajda. Hiç denediniz mi plajda götürmeyi uyur belki.

Sahile bi akşam götürdük kordona inmemizle çıkmamız bir oldu. Ağladı kucağımıza alıp eve geldik. Zaten ne zaman dışarı çıksak emmek istiyor. Parkta emzirdim bir kaç kere. Açıkçası güneşte de kucak isterse dolaşmak isterse diye korktum. Bir kere pikniğe gittik orada çok iyiydi. Devamlı uyudu uyanınca arabada emzirdim iyi olmuştu öyle.

Bizim de öyle olmuştu. Ilıcaya gitmiştik kumru yemeye, eve dönene kadar emdi resmen. Bir kez de bostanlıdaydık orda da 3 saat emdi ama deniz kenarında güzel uyudu denizin sesiyle belki de.

Evet İzmir çok güzel ama yazın durulacak gibi değil sıcaktan bebeklerin kilo alamadığını da ilk kez duydum ama sıcaktan rahat uyuyamıyor lar rahat ememiyor lar belki ondandır

Ben vermeye başladım suyu sanki icinince bir rahatliyor gibi geliyor bana .çişini takip et canım sarı gibi olursa susuz kalmistir. Ben normalde şimdide inegin yalaktan sui ctigi gibi içen biriyim yinede veriyorum kızima

Valla ben sezeryan oldum son ana kadar normal doğum düşünüyordum ben de çok gördüm ordan kafa geçiyor esniyor kimisi hemen toparlanıyor vs yazmıştı.ve olurda kedi atilirsa bakımı varmış misal birinde görmüştüm diken gibi batıyor oturamiyorum diyordu.
Sezeryanindq zorluğu var ama ben pişman değilim sezeryan olduğum için oradan çıkmasına gonlum razı olmadı bu sadece kadın için değil erkek içinde sorun aslinda çok açıklayıcı yazmak istemiyorum
Tombul bebek şuan belli olmaz canım bizimki de maşallahı var çok şükür kilo aldı çok zayıf doğmuştu citipitiydi daha doğrusu 3 kg olmasina rağmen kilo fast food yemesine bağlı sütten aldığı kilo boyuna gelişimine gidecek daha çok küçükler o yüzden kilo alacak ki büyüyecek.

Birde ben çok sancı çektim sürmeli nst deydim bıkkınlık gelmişti dayanamicam diye erken doğum riskim vardı bana nidicard yazdılar ertelemek için benim kız biraz aceleciydi 39 a kadar zor tuttular serumlar,oksijenle ilaçlar havada uçtu

Ben vermeye başladım suyu sanki icinince bir rahatliyor gibi geliyor bana .çişini takip et canım sarı gibi olursa susuz kalmistir. Ben normalde şimdide inegin yalaktan sui ctigi gibi içen biriyim yinede veriyorum kızima
Evt evt, beslenme süresi de azaldı zaten son bir kaç gündür. Sıkı takip ediyorum bezlerini

Kızlar biz ilk kez uzun yola çıktık 6 saatlik yol belimi kırdı arabada be zormuş bebekli yolculuk

Kızlar biz 2 ay 11 günlüğüz , bebeğim kafasını yüzüstü çok kaldıramıyor. Çıngırak verince tutuyor kendi davranmıyor tutmaya. Sizinkiler nasıl?

Kızlar biz 2 ay 11 günlüğüz , bebeğim kafasını yüzüstü çok kaldıramıyor. Çıngırak verince tutuyor kendi davranmıyor tutmaya. Sizinkiler nasıl?
Benimki de aynı. Çok denemiyorum gerçi.mesela çıngırak vermedim eline hiç. Ama bilinçli tutma çsbası yok henüz.

Benimki de aynı. Çok denemiyorum gerçi.mesela çıngırak vermedim eline hiç. Ama bilinçli tutma çsbası yok henüz.
Doktor tutması lazım kafasını doksan derece karşıya bakması lazım falan demişti . Hala yapmıyor onu diüer türlü tutuyor da kafayı yüzüstü yapmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…