2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Valla ben yürümek istiyorum ama 5. Katta oturuyoruz ve lojmandayım asansör yok inmek çıkmak bana ölüm geliyor kendimi balkondan iple sarkıtasım geliyo inecek olduğumda aşağıya
O merdivenleri iki kere inip çıksan yeter sana kızıma hamileyken oturduğumuz evde asansör yoktu , çalışıyordum bi de . O halsizlikle ölüm tırmanışı yapıyordum resmen

Ablam da hiç bulantı olmamış cildi çok güzelleşmişti gerçekten.İki kızı var
Aynen , benim ki zor geçmişti ama , arkadaşım da kız doğurdu hiç zorlanmadım diyor. Hatta şimdi de 13 haftalık hamile , baş dönmelerimi falan söyledim, ikinci hamileliğim ne baş dönmesi, ne bulantı, kusma yaşamadım diye gülüyor. Maşallah de , şükret hâline dedim

sende bendensin anlaşılan bu oğlum var sımdı kızsan yana gönlüm tabi hayırlı ve sağlıkla ama üçünden hep erkekmiş gibi geçiyo

Kızlar çok şükür bugün midem bulanmadı sizde durumlar nasıl?
Valla canım al benden de o kadar bulantı yok sabah sadece öğürtü oldu bitti gitti şükür ama neden bulanmıyor ki diye düşünüyorum yemek yapmadım Bugün belki ondan olabilir koku beni bitiriyo

Yaparsın ya benim eltim de 9 kilo ile kapattı olayı. Başlarda mide bulantısı yaşayanlar daha kontrollü oluyor sanırım

Valla canım al benden de o kadar bulantı yok sabah sadece öğürtü oldu bitti gitti şükür ama neden bulanmıyor ki diye düşünüyorum yemek yapmadım Bugün belki ondan olabilir koku beni bitiriyo
Sağ olsun kahvaltıyı eşim hazırladı yine bana hiç koku gelmedi bence kesinlikle kokunun çok etkisi var kuzum Akşam maçı izlemeye annemlere gitti ben gidemedim annemden de birkaç günlük yemek gelecek önümüzdeki iki üç günüm rahat geçecek inşallah

Koku beni de bitiriyor eşim parfüm sıkıyor yanıma sakın yaklaşma diyorum

Benimde boy uzun üç kilo almışım baktım şimdi iştahım açılmıştı ondan önce bi kaç kilo aldım onları vereyim derken

Ben almıyorum da size gelicez demişler geri ceviremedik
Valla canım geçen dayılarım geleceklerdi aslında kabul etmemek ayıp onlar da hamile olduğumu bilmiyor babam usulünce biraz rahatsız olduğumu söylemiş çünkü o gün çok midem bulanıyordu dün de dayım ve eşinde virüs olduğunu öğrendik maalesef

Çok geçmiş olsun iyi ki gelmemisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…