- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.941
Teşekkürler.gelicem diyene de gelme denilmiyor ya Allah korusun hepimiziÇok geçmiş olsun iyi ki gelmemisler
Bugün benim de hiç olmadı normalde kokulara çok hassaslaşmıştım ama bugün baya bi azaldıKızlar çok şükür bugün midem bulanmadısizde durumlar nasıl?
Parfüm kokusu beni direk kusturuyor. Geçen duşa girme düşüncesinden kustum şampuan duş jeli kokularını aklıma getirip. Bi de öyle bişey var kokuyu duymasam da O koku aklıma gelince midem bulanıyorKoku beni de bitiriyor eşim parfüm sıkıyor yanıma sakın yaklaşma diyorum
Bende eti kokusunu düşündükçe midem bulanıyorParfüm kokusu beni direk kusturuyor. Geçen duşa girme düşüncesinden kustum şampuan duş jeli kokularını aklıma getirip. Bi de öyle bişey var kokuyu duymasam da O koku aklıma gelince midem bulanıyor
Dün duş aldım saçımdaki şampuan kokusu bana geldikçe çok kötü oldum bütün günParfüm kokusu beni direk kusturuyor. Geçen duşa girme düşüncesinden kustum şampuan duş jeli kokularını aklıma getirip. Bi de öyle bişey var kokuyu duymasam da O koku aklıma gelince midem bulanıyor
Seninle günlerimiz aynı canımBugün benim de hiç olmadı normalde kokulara çok hassaslaşmıştım ama bugün baya bi azaldı
Kestir kuzum zor oluyor ya ben doğumdan Bi gün evvel gidip baya kısaltmıştım hayatım kolaylaştı resmenya da eşinden rica et becerebilir düz kessin, batıl inanışlar ne kadar saçma yaa
Kesinlikle cook haklisinesime bu konuda guvenemem, karantinada yanlislikla ben onu kel yapmistim simdi o da cok keser filan bir de ona uzulurum
Aynı bennnn kıyma et offf Allah affetsinBende eti kokusunu düşündükçe midem bulanıyor
Yarın ve diğer gün de benim eşim evde gündüzleri gece gidicek kahvaltı yemek temizlik ne varsa yapayım evdeyken dedi ev temiz sadece yemek yapsan yeter dedim havalara uçtuSağ olsun kahvaltıyı eşim hazırladı yine bana hiç koku gelmedi bence kesinlikle kokunun çok etkisi var kuzumAkşam maçı izlemeye annemlere gitti ben gidemedim annemden de birkaç günlük yemek gelecek önümüzdeki iki üç günüm rahat geçecek inşallah
İkinciye hamilelik galiba cnm insan daha tecrubeli olur tabi benm ilk daha ne nedir farkinda bile degilim ama inanilmaz cok uyuyorum ogle uykusuna bi yatiyorum 3 saat en az:) kremlee konusunda da biraz daha dogal takilicam dedigin gibi. Ya benim esim hicbirsey yaptırmıyor bana evden calisma doneminede denk geldi ama cok abartiyor iki gunde bir sil supur temizlik yapiyor kedilerde var malum ama azcik vileda yaoiyim diyorum olay cikiyor surekli sen yat modunda yemek yaparken bile sdc sogan dogruyorum oturdugum yerden bu kdri fazla diyorum inanmiyor simdiden o kdr sıkıldım ki covit diye evdende cikarmiyor :ssss bikkinlik gelcek adama 9 ay diye korkuyorumKuzu ben normalde çok iştahlı yemeyi seven Bi insanım, ama gebelikte hiçbirşey canım istemez.. Ben cilt bakımını kestim kuzu, kremler illaki zararlı diye kullanmıyorum. Bence sende kullanma, evde kendin maske falan yap. İş falan yapıyorum gayet normal rutin devam ediyor, ama bazı ağrıları hemen eşime söylüyorum, bazayı açmak falan mesela sakın yapma. Onun dışında bazen dışarı çıkıp yürüyüş yapıyoruz ama bence evdede aktif olduğum için sorun yok
Benim de handikapım hamur işi simit maalesef.. bide aksi gibi eskiden canım çok istemezdi, şimdi istiyor.
Tadını çıkar ne dert ediyosunİkinciye hamilelik galiba cnm insan daha tecrubeli olur tabi benm ilk daha ne nedir farkinda bile degilim ama inanilmaz cok uyuyorum ogle uykusuna bi yatiyorum 3 saat en az:) kremlee konusunda da biraz daha dogal takilicam dedigin gibi. Ya benim esim hicbirsey yaptırmıyor bana evden calisma doneminede denk geldi ama cok abartiyor iki gunde bir sil supur temizlik yapiyor kedilerde var malum ama azcik vileda yaoiyim diyorum olay cikiyor surekli sen yat modunda yemek yaparken bile sdc sogan dogruyorum oturdugum yerden bu kdri fazla diyorum inanmiyor simdiden o kdr sıkıldım ki covit diye evdende cikarmiyor :ssss bikkinlik gelcek adama 9 ay diye korkuyorum
Afiyet olsun canım da kafein yasak değil mi ben çayı bile korkarak içiyorumEki Görüntüle 2697328
Kızlar hayırlı akşamlar diliyorum size bu kahveyi de sizinle içiyormuş gibi düşünüp yaptım. Az önce eşimle konuştum onun arkadaşının eşi de doğum yapmış daha yeni kız da hemşireymiş çalışmıyormuş ama doktora 9 ay boyunca toplasan 3-4 kere gittik demiş her ay her ay doktora mı gidilir ya diyormuş. Yani eşi Nası sabretti adam Nası sabretti anlamış değilimya da biz çok paniğiz bunu duyduktan sonra sizi ve kendimi daha sakin olmaya çağırıyorum
Oo afiyet oksun cnm manzaram cok guzelms nerede yasiyordun :)Eki Görüntüle 2697328
Kızlar hayırlı akşamlar diliyorum size bu kahveyi de sizinle içiyormuş gibi düşünüp yaptım. Az önce eşimle konuştum onun arkadaşının eşi de doğum yapmış daha yeni kız da hemşireymiş çalışmıyormuş ama doktora 9 ay boyunca toplasan 3-4 kere gittik demiş her ay her ay doktora mı gidilir ya diyormuş. Yani eşi Nası sabretti adam Nası sabretti anlamış değilimya da biz çok paniğiz bunu duyduktan sonra sizi ve kendimi daha sakin olmaya çağırıyorum
Canım doktorum günde 2 fincan içebileceğim söylediiii bende tamam dedimAfiyet olsun canım da kafein yasak değil mi ben çayı bile korkarak içiyorum
Ne biliyim ya uzuluyorum onada:) ama sanirim haklisin canim ins bikmaz:)Tadını çıkar ne dert ediyosun
Canım aynen biz de öyleyiz devamlı tetikte bekliyoruz adeta gün gelse de gitsek diye kontrol günü evde bayram havasına dönüştüOo afiyet oksun cnm manzaram cok guzelms nerede yasiyordun :)
Valla kadina helak olsun ben daha kalp atisinangitmedim bugun 6+0 deliricem meraktan gitsemde korkuyorum ya duyulmazsa diye belliki ben 15 gunde bi doktor modunda olcam smdiden deliriyorum bebisi gormek icin kendimi hapishanede ya da askerde gun sayarlar ya oyle hissediyorum gecmiyo sanki zmn esimde cok sabirsiz toparlamamiz lazim kendimizi:)
Her katta otur dinlen , teyzeler gibiBende öyle arada iniyorum yürüyorum cıkana kadar survivor
Ne hos bir yer ama canim umarim orda olmak sana mutluluk veriyodur :) allah hepimizin bekelyislerini kucagimizda yavrularimizla sagkikla son verdirsin insallah.Canım aynen biz de öyleyiz devamlı tetikte bekliyoruz adeta gün gelse de gitsek diye kontrol günü evde bayram havasına dönüştüTatvanda yaşıyorum canım gurbetçiyim memleketimden bin km uzağım aynen manzara güzel allahtan içimi açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?