2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Parfüm kokusu beni direk kusturuyor. Geçen duşa girme düşüncesinden kustum şampuan duş jeli kokularını aklıma getirip. Bi de öyle bişey var kokuyu duymasam da O koku aklıma gelince midem bulanıyor
Dün duş aldım saçımdaki şampuan kokusu bana geldikçe çok kötü oldum bütün gün

Yarın ve diğer gün de benim eşim evde gündüzleri gece gidicek kahvaltı yemek temizlik ne varsa yapayım evdeyken dedi ev temiz sadece yemek yapsan yeter dedim havalara uçtu yemek eşimin uzmanlık alanı adeta Boğazıma çok düşkün ama maşallah gram kilo almıyor ben onun yediklerini koklasam bir ton olurum

İkinciye hamilelik galiba cnm insan daha tecrubeli olur tabi benm ilk daha ne nedir farkinda bile degilim ama inanilmaz cok uyuyorum ogle uykusuna bi yatiyorum 3 saat en az:) kremlee konusunda da biraz daha dogal takilicam dedigin gibi. Ya benim esim hicbirsey yaptırmıyor bana evden calisma doneminede denk geldi ama cok abartiyor iki gunde bir sil supur temizlik yapiyor kedilerde var malum ama azcik vileda yaoiyim diyorum olay cikiyor surekli sen yat modunda yemek yaparken bile sdc sogan dogruyorum oturdugum yerden bu kdri fazla diyorum inanmiyor simdiden o kdr sıkıldım ki covit diye evdende cikarmiyor :ssss bikkinlik gelcek adama 9 ay diye korkuyorum

Kızlar hayırlı akşamlar diliyorum size bu kahveyi de sizinle içiyormuş gibi düşünüp yaptım. Az önce eşimle konuştum onun arkadaşının eşi de doğum yapmış daha yeni kız da hemşireymiş çalışmıyormuş ama doktora 9 ay boyunca toplasan 3-4 kere gittik demiş her ay her ay doktora mı gidilir ya diyormuş. Yani eşi Nası sabretti adam Nası sabretti anlamış değilim ya da biz çok paniğiz bunu duyduktan sonra sizi ve kendimi daha sakin olmaya çağırıyorum

Tadını çıkar ne dert ediyosun

Afiyet olsun canım da kafein yasak değil mi ben çayı bile korkarak içiyorum

Oo afiyet oksun cnm manzaram cok guzelms nerede yasiyordun :)
Valla kadina helak olsun ben daha kalp atisinangitmedim bugun 6+0 deliricem meraktan gitsemde korkuyorum ya duyulmazsa diye belliki ben 15 gunde bi doktor modunda olcam smdiden deliriyorum bebisi gormek icin kendimi hapishanede ya da askerde gun sayarlar ya oyle hissediyorum gecmiyo sanki zmn esimde cok sabirsiz toparlamamiz lazim kendimizi:)

Canım aynen biz de öyleyiz devamlı tetikte bekliyoruz adeta gün gelse de gitsek diye kontrol günü evde bayram havasına dönüştü Tatvanda yaşıyorum canım gurbetçiyim memleketimden bin km uzağım aynen manzara güzel allahtan içimi açıyor

Ne hos bir yer ama canim umarim orda olmak sana mutluluk veriyodur :) allah hepimizin bekelyislerini kucagimizda yavrularimizla sagkikla son verdirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…