2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Doğrusu o aslında. Eskiden hiç gidilmiyormuş onlar napsın annem bende ultrasona bile girmemiş. Bizimki abartı bence. Sağlıklı olacaksa olacak zaten değiştiremiyoruz hiçbir şeyi.

6+3 üm. Bugün gittim ve yolk kesesi göründü. Fetus belli belirsiz dedi. Haftaya bir daha gel dedi. Siz fetüsü görmüşmüydünüz 6+3 te
Canım gittin mi tekrar doktora ben de 6+3de duyamadım kalp atışını ama doktora 6+0 gözüküyor dedi. 3 günlük gelişim geriden gelebilir dedi ama içim rahat değil burada 5. Haftada bile kalp atışı duyanlar var

Gitmedim tam 8. Haftada gideceğim. Kızımda da 6+0 da duymamıştım. Tam 8+0 da duymuştum. O yüzden çok dert etmiyorum

Bebeğim ablam da aynı şeyi söyledi en fazla 4-5 kez gittim ilk gebeliğimde dedi annemin dediği gibi eskiden ultrason mu vardı sakin olalım

Kızlar hiç ara ara karnınızın alt kısmında ağrı oluyor mu benim arada olup geçiyor hafif ama neden oluyor acaba

Ay kızlar sizinle bir mutluluğumu daha paylaşayım yarın nasipse erkek kardeşime kız istemeye gidiyoruz görümcelerle aram pek iyi değildir ama ben görümce değil abla olacam
Allah mutlu etsin inşallah canım. Gül gibi geçinip gitmek varken neden görümcelik yapıyorlar anlamış değilim

Kizlar galiba kendime nazar degdirdim biz eski evimizi esyali satmistik, parca parca esyalar geliyordu dun geldi bir kismi. Bugun konsolun icine yemek takimlarini ve fazlaliklari koliden cikarip yikayip yerlestirdim. Cok ayakta durdugum icin mi bilmiyorum inanilmaz bulantim var. Usuttum mu diye dusunuyorum ama heralde basladi artik, baya kotuymus ya her an cikaricakmis gibi hissediyorum

Çok eğilip kalktıysan bulantı olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…