- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.901
Ultrasyonn kağıdı varsa diye soruyum dedim kuzm :) bebişi ne zaman görüp duydun ?Valla canım inan ki hatırlamıyorum
Benim de tekrar başladı dökülmeler kel kaplıcam bu gidişle zaten vardı onun için bi şampuan kullanıyodumGünaydın kızlar, benim cildim çok kötü oldu ya. Minik minik sivilceler çıktı ve yıkarken elime pütür pütür geliyor yüzüm. Saçlarım da çok dökülüyorneden böyle oldu hani hamilelikte güzelleşirdi cilt saçlar?
İlkinde 20 kilodan fazla aldim sonra doğum kilomu bile geçmiştimBen ilk gebeligimde 48 le hamile kaldım 64 le doğuma gittim10. Gün 10 kilo gitmişti daha sonra da zaman içinde iki kilo daha verdim 52 de kaldım. Şimdi de 53 kilo olmuşum ama daha şimdiden çok ödem topladı ellerim biliyorum ki yine su. Çünkü hergun en az bir saat yürüyorum .
Evet yolk saç iki güne beta takibi bazen takip ettikçe içinden çıkamıyo insan Nasreddin hoca misali herkes bi şey diyor en iyisi hayırlısına dua edip beklemekBen bu yolk sac ı burda sizden duydum açıkçası benim doktorların ikisi de bahsetmedi bundan. Anneye neden bu kadar detay veriyorlar onu da anlamıyorumSonra kafayı yiyoruz araştırmaktan eskiden ultrason bile yokmuş
Amiiin canımDuyarsın insallah canım ben de öyleyim hakkimızda hayırlısı
Çok bilmemekte iyi amin nasip kısmet gerisi tevekkülKızlar gerçekten netten okuyup kafanızı karıştırmayın olacak olanın önüne kimse geçemiyor maalesef biz dua ederek,tevekkül ederek süreci geçirmeye çalışalım.Bütün gebelere ve özellikle sizlere çok dua ediyorum Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Hamileliğimi öğrenmeden önce beslenmeme dikkat ederek ve biraz da egzersizle 3-4 kg verdim, o konuda mutluyum, kg olarak bi tık alttan başlamak avantaj oluyor. kizimda ilk 3 ay 3- 4 kg vermiştim . bunda henüz alma verme yok. Ama midem bi tuhaf bi açlıktan kazınıyor, yemek yesem yanıyor. hem açım, hem her şeyi yiyemiyorum. Form bisküvileri gibi tatsız, tuzsuz şeylerle idare ediyorum. Yürüyüş konusunda da çok halsizim evde, bile on dk ayakta dolansam bitmiş hissediyorumYok hiç mide bulantım olmadı, normal hayatıma devam ediyorum. Bide ben spor yapıyordum, şimdi onu da bıraktım bi süredir. En azından yürüyüşlere başlamak lazım.
Valla ben yürümek istiyorum ama 5. Katta oturuyoruz ve lojmandayım asansör yok inmek çıkmak bana ölüm geliyorHamileliğimi öğrenmeden önce beslenmeme dikkat ederek ve biraz da egzersizle 3-4 kg verdim, o konuda mutluyum, kg olarak bi tık alttan başlamak avantaj oluyor. kizimda ilk 3 ay 3- 4 kg vermiştim . bunda henüz alma verme yok. Ama midem bi tuhaf bi açlıktan kazınıyor, yemek yesem yanıyor. hem açım, hem her şeyi yiyemiyorum. Form bisküvileri gibi tatsız, tuzsuz şeylerle idare ediyorum. Yürüyüş konusunda da çok halsizim evde, bile on dk ayakta dolansam bitmiş hissediyorum
Medipol Duygu Işıl Gencer öneririm6+6 haftalık tüp bebek annesiyiim SAT 09.08.2020 kese ve kalp atışı gördük çok şükürİstanbul Avrupa yakasında takipli olduğunuz doktorlar hakkında bilgi verir misiniz ?
Şalgam içiyorum bendeBen de tatlı istemiyorum, turşu suyu hayal ediyorum
Canım 7+ da bebişi gördüm duydum kalbini de sonra geçen hafta gittim bir haftaya göre inanılmaz büyümüştü o zaman kalbi daha güçlü duydumUltrasyonn kağıdı varsa diye soruyum dedim kuzm :) bebişi ne zaman görüp duydun ?
Genelde kız hamileliği daha zor geçer derler , ne kadar doğru bilmem ama ... Bulantılar, cilt sorunları, bacak ağrıları, genital kaşıntılar falan . Her Hamilelik kendine özgü, kişiden kişiye değişir ama genelde böyle bir kanı var. Kızın zorluğunu yaşadık , inşallah oğlanın da rahatlığını yaşarızÖyle derler canım temmuz anneleri grubunda da genellikle öyle olmuştu bizim gozlemlerimize göre :) bir de üst bacağımda tüylenme olmuştu bu haftalarda o zaman da emin olmuştum nedense erkek olacağından
İnşallah canım :))Genelde kız hamileliği daha zor geçer derler , ne kadar doğru bilmem ama ... Bulantılar, cilt sorunları, bacak ağrıları, genital kaşıntılar falan . Her Hamilelik kendine özgü, kişiden kişiye değişir ama genelde böyle bir kanı var. Kızın zorluğunu yaşadık , inşallah oğlanın da rahatlığını yaşarız
İlkinde 20 kilodan fazla aldim sonra doğum kilomu bile geçmiştimÇok zor geç verdim şimdi nasip olursa o kadar almak istemiyorum hamur işi çok yiyordum
Canım bu mesajını poğaça yerken okudum insallah salmayızAslıhan turan hamileliğinde 9 kilo almış kadın sadece kinoa buharda haşlanmış sebze falan yemiş. Sporunu yapmış her gün. O kadına 9 kilo aldıran hayat bana neler yapmaz dedim kendimemaksimum 10 kilo benim de hedefim Kızlar şimdilik iştahım yok ama sonrası için korkuyorum ipin ucunu salmayalım birbirimize destek olalım nolur
Ben de az önce poğaça yaptım ayıptır söylemesi. Gunduz yediklerimiz yine bişey değilde bende gece yemesi de var fenaBenimde iştah çok yerinde maşallahallahtan canım tatlı değil ekşi şeyler istiyor bide hamur işi. Kokuyorum ama 20ye kadar yolum var valla kilo almamak için sıkmam yani
Öncelikle hayırlı olsun. Benim üniversitede bir arkadaşım o zaman 19 yaşındaydı, kardeşi de yaklaşık 2 yaşındaydı. Abla olarak o kadar seviyor güzel ilgileniyordu ki. Annesi de bakımlı hoş bir hanımdı. Ailecek çok tatlı , çok mutlu görünüyorlardı. acı tatlı herşeyi ailecek yaşayacak olan sizlersiniz. Çevreden boş boş konuşanlar olursa kulak ardı edin. O çevre bi zorda kalsanız ortada bi kişi bulamazsınız. Güzel düşünün, güzel şeyler olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin inşallahSelam canım bende bu sayfayı gizli gizli okuyan biriyim benim gibi biri varmı diye kendime bir arkadaş arıyordum kim bilir seninle aynıyız bende 43 yaşındayım 18 ve 16 yaşlarında 3 çocuğum var büyükler ikiz oluyor ve şimdi 8 haftalık hamileyim çocuklarım dahil hiç kimseye söyleyemedim ve nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum hatta onlar farkedinceye kadar da söylemeyi düşünmüyorum geçen hafta kontrole gittim kalbi atmaya başlamış miniğimin ama dr.yaşın ileri olduğu için bebeğe bazı testler yapılması gerekiyor demesi beni tedirgin etti sevinemedim bile Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hiç üzülme herşeyde bir hayır vardır ben öyle düşünüyorum Rabbim hayırlı evlat eylesin rahatsızlıklarına gelince inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin
Benim de boy uzun çok kilo alırsam heybetli bi delikanlı olurum adetaKızlar ben önceki gebelikte 27 kg aldım tabi bundan 3 sene önce metabolizma fişek gibiydi verdim gitti doğumdan 5 gün sonra 10 kg gitmişti bileama dev anası gibiydim boyum da kısa değil baya heybetli görünüyordum. Bunda korkuyorum çok kilo almaktan.
Ablam da hiç bulantı olmamış cildi çok güzelleşmişti gerçekten.İki kızı varGenelde kız hamileliği daha zor geçer derler , ne kadar doğru bilmem ama ... Bulantılar, cilt sorunları, bacak ağrıları, genital kaşıntılar falan . Her Hamilelik kendine özgü, kişiden kişiye değişir ama genelde böyle bir kanı var. Kızın zorluğunu yaşadık , inşallah oğlanın da rahatlığını yaşarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?