2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim de tekrar başladı dökülmeler kel kaplıcam bu gidişle zaten vardı onun için bi şampuan kullanıyodum

İlkinde 20 kilodan fazla aldim sonra doğum kilomu bile geçmiştim Çok zor geç verdim şimdi nasip olursa o kadar almak istemiyorum hamur işi çok yiyordum

Ben bu yolk sac ı burda sizden duydum açıkçası benim doktorların ikisi de bahsetmedi bundan. Anneye neden bu kadar detay veriyorlar onu da anlamıyorum Sonra kafayı yiyoruz araştırmaktan eskiden ultrason bile yokmuş
Evet yolk saç iki güne beta takibi bazen takip ettikçe içinden çıkamıyo insan Nasreddin hoca misali herkes bi şey diyor en iyisi hayırlısına dua edip beklemek

Çok bilmemekte iyi amin nasip kısmet gerisi tevekkül

Yok hiç mide bulantım olmadı, normal hayatıma devam ediyorum. Bide ben spor yapıyordum, şimdi onu da bıraktım bi süredir. En azından yürüyüşlere başlamak lazım.
Hamileliğimi öğrenmeden önce beslenmeme dikkat ederek ve biraz da egzersizle 3-4 kg verdim, o konuda mutluyum, kg olarak bi tık alttan başlamak avantaj oluyor. kizimda ilk 3 ay 3- 4 kg vermiştim . bunda henüz alma verme yok. Ama midem bi tuhaf bi açlıktan kazınıyor, yemek yesem yanıyor. hem açım, hem her şeyi yiyemiyorum. Form bisküvileri gibi tatsız, tuzsuz şeylerle idare ediyorum. Yürüyüş konusunda da çok halsizim evde, bile on dk ayakta dolansam bitmiş hissediyorum

Valla ben yürümek istiyorum ama 5. Katta oturuyoruz ve lojmandayım asansör yok inmek çıkmak bana ölüm geliyor kendimi balkondan iple sarkıtasım geliyo inecek olduğumda aşağıya

Aslıhan turan hamileliğinde 9 kilo almış kadın sadece kinoa buharda haşlanmış sebze falan yemiş. Sporunu yapmış her gün. O kadına 9 kilo aldıran hayat bana neler yapmaz dedim kendime maksimum 10 kilo benim de hedefim Kızlar şimdilik iştahım yok ama sonrası için korkuyorum ipin ucunu salmayalım birbirimize destek olalım nolur

Öyle derler canım temmuz anneleri grubunda da genellikle öyle olmuştu bizim gozlemlerimize göre :) bir de üst bacağımda tüylenme olmuştu bu haftalarda o zaman da emin olmuştum nedense erkek olacağından
Genelde kız hamileliği daha zor geçer derler , ne kadar doğru bilmem ama ... Bulantılar, cilt sorunları, bacak ağrıları, genital kaşıntılar falan . Her Hamilelik kendine özgü, kişiden kişiye değişir ama genelde böyle bir kanı var. Kızın zorluğunu yaşadık , inşallah oğlanın da rahatlığını yaşarız

İnşallah canım :))

Canım bu mesajını poğaça yerken okudum insallah salmayız

Benimde iştah çok yerinde maşallah allahtan canım tatlı değil ekşi şeyler istiyor bide hamur işi. Kokuyorum ama 20ye kadar yolum var valla kilo almamak için sıkmam yani
Ben de az önce poğaça yaptım ayıptır söylemesi. Gunduz yediklerimiz yine bişey değilde bende gece yemesi de var fena

Öncelikle hayırlı olsun. Benim üniversitede bir arkadaşım o zaman 19 yaşındaydı, kardeşi de yaklaşık 2 yaşındaydı. Abla olarak o kadar seviyor güzel ilgileniyordu ki. Annesi de bakımlı hoş bir hanımdı. Ailecek çok tatlı , çok mutlu görünüyorlardı. acı tatlı herşeyi ailecek yaşayacak olan sizlersiniz. Çevreden boş boş konuşanlar olursa kulak ardı edin. O çevre bi zorda kalsanız ortada bi kişi bulamazsınız. Güzel düşünün, güzel şeyler olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah

Benim de boy uzun çok kilo alırsam heybetli bi delikanlı olurum adeta

Ablam da hiç bulantı olmamış cildi çok güzelleşmişti gerçekten.İki kızı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…