2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Kesinlikle katiliyorum nipt mi nifty mi hangisi daha guvenilir oluyor 10. Haftadan sonra yapilabiliyormus bir de sanirim nipt digerini arastirmadim da esimin sirketten arkadasi onermisti nipt testini

Sucuk, salam ve eti kestim boyle oldu bilmiyorum dusmus mu cunku bunun deger araligi biraz farkli ya insallah anlar doktor, kolumun hali kalmadi kan aldirmaktan mos mor oldu

dur bakalım, doktor randevun ne zaman? gerçi senin doktorun acıbademdeydi sanırım değil mi? o zaman telefonla ya da whatsapptan görüntülü de randevu alabiliyorsun kontrol için gitmene gerek yok

Kızlar size idrar tahlili yapıldı mı?bana yapmadı sağlık ocağı ve doktorum istedi bir de elisa tahlili yapılmamış iki test için 180 tl diyor doktorumun bulunduğu hastane

baktı canım ama sadece enfeksiyon var mı diye bakıyorlar. çok detaylı bir tarama değil yani, enfeksiyon varsa da e.coli mi ne vs. o detay yok. enfeksiyon var / yok gibi bir test :)

Canım acibadem Hastanesi'ne sağ gidip annesine ölü verilen Ali emiri duydun mu ? Kiralık doktorlarla çalışıyorlar. Davaya bakanlıkda dahil oldu. Asla tercih edilecek bir hastane değil.

Muhtemelen bizim odaya esimizden baska kimseyi almicaklar ki pandemiden dolayi o yuzden susleme filan istemem ne kadar az insan girerse odaya o kadar iyi

Kizlar Acibadem.gercekten ucmus. Ama.bende KirazHanim a katiliyorum bu dogal bir surec sogum bizim genlerimizde var. Bi hastalik olsa anlarim ama biz hasta degil dogal bi surec takibi yaptiriyoruz bana anlamsiz geldi ve evet maslakta gecerki degil bu fiyatlar. Ben suan gittigim hastaneye devam ederim gibi gozukuyor memnunumda.
Bu arada tsh i kafasına takan arkadaslarim o degerler cok normal dert etmeyin benim 4.32 idi ilaca.baslandi eutrox 25 mg iciyorum her sabah dun tahkilim cikmis 2.4a inmid tsh dusuklugu cok sikinti degil yukselmesin 2.5 un ustu olunca sikinti olur. Bende hep cok dusuktu gebe kalinca yukseldi ztn hashiamto hastasiydim. Cok kilo aldim 55 kilodan 1 yilda 75 e yukseldim diyetisyene baslicam haftaya da

Muhtemelen bizim odaya esimizden baska kimseyi almicaklar ki pandemiden dolayi o yuzden susleme filan istemem ne kadar az insan girerse odaya o kadar iyi

o zamana pandemi kalır mı ya
ben zaten hiç geleneksel bi insan değilim, hiç sevmem öyle abartılı şeyleri. sevene de bir şey demem ama benlik değil, ben yapsam eğreti olur

Endokrin doktoru numarasini vermedi sabah 8 aksam 16 30 burdayim dedi, kadin dogum doktoruna da haftaya cuma gitmeyi dusunuyorum. Belki gidince ilk endokrin e ugrarim ordan kadin doguma girerim valla bende biktim hastaneden artik gitmek istemiyorum

@tmavi99 aynen benimki de öyle, B12'ye bakmış D vitaminine bakmamış mesela. Eskiden yaptırdığım testlere baktım, D vitmaini de bakılıyormuş gayet, neden onu eledi mesela hiç bi fikrim yok
Artık d vitaminine sağlık ocağı bakmıyormuş. Doktoruma sormuştum neden artık bakmıyorsunuz diye. Devlet kaldırmış sağlık ocağından

Artık d vitaminine sağlık ocağı bakmıyormuş. Doktoruma sormuştum neden artık bakmıyorsunuz diye. Devlet kaldırmış sağlık ocağından

öyleymiş canım, doktorun günahını almışım, ben unuttu sanmıştım

o zamana pandemi kalır mı ya
ben zaten hiç geleneksel bi insan değilim, hiç sevmem öyle abartılı şeyleri. sevene de bir şey demem ama benlik değil, ben yapsam eğreti olur

Insallah kalmaz ama bana pek oyle gelmiyor Ben cook severim boyle seyleri hep icimde kalmasin aman su da olsun bu da olsun diye diye evlendim, normal sartlarda hamilelik ve dogumu da oyle gecirirdim ama ben bile istemem su surecte

İnşallah canım insallah. O değilde ikinci çocuk çok masrafsız her şey hazır a dan Z ye :))
Aynen ben çok fazla almışım kızımda ikinci elden markali oyuncaklarini kangurusunu felan satmiştim keşke duraydi oto koltuğu mama sandalyesi olsun hala kullanmadik onu onlari duruyor beşik derken masrafsiz bu sefer Cinsiyete göre Yine ihtiyaç olur mu bilmiyorum daha

Endokrin doktoru numarasini vermedi sabah 8 aksam 16 30 burdayim dedi, kadin dogum doktoruna da haftaya cuma gitmeyi dusunuyorum. Belki gidince ilk endokrin e ugrarim ordan kadin doguma girerim valla bende biktim hastaneden artik gitmek istemiyorum

yarın 9 gibi o doktorun bağlı olduğu sekreterliği arayıp, benim sonuçlarım çıkmış, müsait olunca beni aratabilir misiniz de canım. o zaman aratırlar, sırf sonuç göstermek için gerçekten değmez... ya da dediğin gibi bi arada çıkarırsın

Insallah kalmaz ama bana pek oyle gelmiyor Ben cook severim boyle seyleri hep icimde kalmasin aman su da olsun bu da olsun diye diye evlendim, normal sartlarda hamilelik ve dogumu da oyle gecirirdim ama ben bile istemem su surecte
seviyorsan güzel bence ya, yine kendine göre bir şeyler yaparsın ki ileride bakınca mutlu ol
ben daha bebeği göremediğim için, gözüm hiçbir şey görmüyor, sağlıkla göreyim de hastanesi / süsü hiiiç yok gözümde

O zaman ne diyelim sana oğlan bize kız versin Allah olmadı becayis yaparız eşyaları

Kesinlikle katiliyorum nipt mi nifty mi hangisi daha guvenilir oluyor 10. Haftadan sonra yapilabiliyormus bir de sanirim nipt digerini arastirmadim da esimin sirketten arkadasi onermisti nipt testini

Henuz doktorumla konusmadim bu konuyu ancak ben de ikili uclu hic oyalanmayip nifty yaptiririm diyorum. Dun bir firmaya sordum ortalama sekiz is gununde cikiyormus sonuclar. Anoploidiler haricinde ortalama 70 kadar genetik hastalik da tariyorlarmis buna DMD de dahil dedi gorevli. Ayni zamanda panellerinde olmayan herhangi bir duplikasyon delesyon saptarlarsa onu da rapor ediyorlarmis ki daha once karsilasmislar. Fiyatina 2700 lira dedi.

Insallah goruceksin hic merak etme saglikla kucagimiza alalim da olmasa da olur benim icin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…