2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Cok iyiymis aslinda, daha erken saptanmasi ve dogruluk payinin da bu kadar yuksek olmasi. Ama fiyatlar cok pahaliymis ya pandemiden dolayi bende tam zamanli calismiyorum yeni ev de aldik. Allah yardimcimiz olsun gercekten

Insallah kalmaz ama bana pek oyle gelmiyor Ben cook severim boyle seyleri hep icimde kalmasin aman su da olsun bu da olsun diye diye evlendim, normal sartlarda hamilelik ve dogumu da oyle gecirirdim ama ben bile istemem su surecte
Ya Tm pandemide ne susu pusu yeni dogum yaptii abimin esi Amerikada gorsenabimi zor aldilar doguma fotografci bile tutamadilar dogumda.abim cekmis biz gidemedik bile . Yeterki bebisler saglikla dunyaya gelsin bence doktor onemli olan bana da etraftanntek bir allahin kulu dogumyapmadigi icin doktor tavsiyesi alamiyorum piyangodan doktor begeniyoruz komedi yani.

Ben de hipotiroidim var tsh 3.76 ilk buna baktirmiştim levatiron 75 mg kullaniyorum doz yetersiz gelebilir 100 den 75 düşmüştümHiç aklima gelmedi o kadari ya tekrar dr gidince sorarim bi dedim yeni olduğu için bi sıkıntı olmaz umarim sabahlari ellerimde fazla ödem oluyordu dahiliye yolu gözüktü bana

Özele gidenler muayene ücretiniz ne kadar ? Benim 200 TL op. Dr.a gidiyorum. Çevremdekiler pahalı dedi ama şimdi acıbademi görünce ucuz geldi gözüme sizinkiler nasıl?

Ya bir sey sorucam ben dun tekrar tsh i olcturdum ya bu hastanenin kullandigi kitler ve deger araligi farkli sonuctan hic bir sey anlamadim doktor bir daha ister mi acaba, en alttaki dunku sonucum
Gayet iyi görünüyor değer ne kadar zaman sonra düştü bu kadar

Cok iyiymis aslinda, daha erken saptanmasi ve dogruluk payinin da bu kadar yuksek olmasi. Ama fiyatlar cok pahaliymis ya pandemiden dolayi bende tam zamanli calismiyorum yeni ev de aldik. Allah yardimcimiz olsun gercekten
Benim yastan dolayi zaten ikili tarama orani yuksek cikacak biliyorum zaten kotu obstetrik oykum de var. 10-24 hafta arasi yapiyorlarmis ama 21. Haftadan sonrasini onermiyoruz hani olumsuz bir sonuc olursa amniyosenteze de pay kalsin diye dedi.
Ben kafamda kurdum ama bakalim doktorlar ne diyecekler.

Evet sizin biraz daha hassas, insallah bu sefer her sey cok yolunda gidecek saglikla kavusacaksiniz dualarim sizinle

Kesinlikle katiliyorum nipt mi nifty mi hangisi daha guvenilir oluyor 10. Haftadan sonra yapilabiliyormus bir de sanirim nipt digerini arastirmadim da esimin sirketten arkadasi onermisti nipt testini
İkisi de aynı sanırım bu testlere verilen isim. Nifty normalde yurtdışına gönderiliyor en güveniliri de o diye duydum. Bir de Ankara’da yapan bir yer varmış ama onlar yurtdışına göndermiyor sanırım 1000 de 1 de olsa yanıldıkları olmuş. İyice araştırmak gerek. Bu konu hakkında daha net bilgisi olanlar yazarsa çok güzel olur. Zaman yaklaşıyor bide o testin yapıldığı süreyi de kaçırmamak gerek

Nifty yapılınca diğerlerine gerek kalmıyor mu?

Omurgalarına bakıyolarlar bebeğin prof dr gerek yok demişti ben de yaptirdim kizimda nifty değil ama ikili Üçlü testleri bi sikinti olmadi doğruluk payi yüsekmiş

Bence doz fazla olmus 3.76 normal yani cok yuksek degilki ana tabi doktorunuz daha iyi bilir cnm gecmis olsun 25 mg iciyorum iste aninda 15 gunde toparladi beni

Özele gidenler muayene ücretiniz ne kadar ? Benim 200 TL op. Dr.a gidiyorum. Çevremdekiler pahalı dedi ama şimdi acıbademi görünce ucuz geldi gözüme sizinkiler nasıl?
ben küçük bi ilçede yaşıyorum, iki tane özel hastane var hepi topu, 5 tane de kadın doğumcu
55 tl muayene ücreti ödüyorum.
normal doğum 1500 TL, sezeryan 2000 TL imiş
belki de doğum için istanbul tercih edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…