2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar çıktım doktorun yanından baş ağrısı yaşayabilirsin bu haftalarda normal dedi ilaç yazdı dayanamaz gibi olursan içersin dedi tatlı tuzlu şeyler yemeye çalış öyle zamanlarda dedi 23 ekimde de ikili test için çağırdı ama ben yaptırmayı düşünmüyorum

geçmiş olsuuun

Canım neden yaptırmayı düşünmüyorsun bi sebebi var mı?

Canım neden yaptırmayı düşünmüyorsun bi sebebi var mı?
Canım dr ben sormadan söyledi yüzde garanti sonuç değil dedi ama ben olsam yaptırırdım içim rahatlardı dedi bilmiyorum ki ablamlar da hiç bi çocuklarında yaptırmadı

Ben bugün sağlık ocağında yaptırdım. Perşembe günü çıkar sonuçlar denildi.

Canım dr ben sormadan söyledi yüzde garanti sonuç değil dedi ama ben olsam yaptırırdım içim rahatlardı dedi bilmiyorum ki ablamlar da hiç bi çocuklarında yaptırmadı

Bence yaptirmasilisin canim ya bilimin her yonunu kullanmaliyiz bence. Evet tam olarak net bir seyler soylemiyor belki ikili test, ama sonrasinda uclu tarama yada nipt testi ile degerlendirmeler yapilabilir. Sonrasinda zaten detayli ultrason var bir suru asamasi var yani

Benim bir arkadasim da yaptirmaya karsi, ne olursa olsun ben aldirmicam ki neden yaptiriyim diyor. Kimse tabiki boyle bir seyi dusunmek bile istemez ama ben sahsen yaptirmasam kalan 7 ay boyunca pismanlik duyardim. Bir de bence bu sadece benim kararim olmamali ebeveynlerin ortak karari olmali, boyle risk varsa hayatimizi ona gore planlamaliyiz

Canım diğer testleri zaten yaptırıcam ama ikili testi düşünmüyorum benim bir arkadaşıma bebeğin down sendromlu doğabilir demişlerdi kız bütün hamileliğini çok kötü geçirmişti ama maşallah oğlu çok sağlıklı doğdu

Kizlar Acibadem hastanesinin yeni hamileler icin policesi cikmisti bugun fiyat konustum.
22 bin kusur normal sogum ve 8 bine kadar.muayene ve tahlil karsiliyor.23 bin kusurda sezaryen. Bana cok sacma geldi. 23 bine okey desem bile ztn tahlillerden fiyati geciriyolar. 8 bin limit koymasi sacma cunku her turlu acibademde tahliller ve muayene 9 ayda coktaaaan 8 bini gecer. O yüzden yaptirmayo dusunmuyorum ama ilgilenen olursa diye yinede yazdim hala doktor ve hastane konusunda kararsizlik icindeyim

Millet sabah kalkar kalkmaz kusar ben akşam yemeğinden sonra kusuyorum arkadaşlar nolcak böyle bende 5 ekim pzartesi doktora gidicem inşallah.

Evet boyle ornekler de var risk hesaplaniyor sadece. Yuksek riskli cikarsa ama Allah korusun sadece bir teste bagli kalmicaz onu demek istedim

bireylulmasali aynen benimki de öyle, B12'ye bakmış D vitaminine bakmamış mesela. Eskiden yaptırdığım testlere baktım, D vitmaini de bakılıyormuş gayet, neden onu eledi mesela hiç bi fikrim yok
İşin yoksa sabah yine git kan ver

ya bu fiyatlar aşırı yüksek değil mi, 23bin doğum ücreti ne demek, bu paraya neler yapılır çocuk için.
doğum zaten kadınlar için doğal olan bir şey, farklı ne yapıyorlar bu hastanelerde. gerçekten burda konuşulan rakamları aklım almıyor. ben canımı tehlikeye falan mı atacağım diye düşünüyorum

Canimm bende dun acibadem de %20 odememe ragmen ultrasonu orda cektirmedim gercekten her sey cok pahali. Central hospital de dun dahiliyeyi beklerken bir kadin dogum fiyatlarini sordu normal 3.750, sezeryan 5.000 dedi yilbasina kadar bende duydum. Ben artik tahlillerimi baska yerde yaptirip kontrole acibademe giderim

bireylulmasali aynen benimki de öyle, B12'ye bakmış D vitaminine bakmamış mesela. Eskiden yaptırdığım testlere baktım, D vitmaini de bakılıyormuş gayet, neden onu eledi mesela hiç bi fikrim yok
Sağlık ocağındaki hemşire söyledi bana da. D vitaminine bakıyorlarmış eskiden ama koronadan sonra millet d vitamini için gidip gelmiş sağlık olcaklarına. Bakmışlar tahliller artıyor d vitaminine saplık ocağında bakmıyorlarmış artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…