- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.441
Kızlar çıktım doktorun yanından baş ağrısı yaşayabilirsin bu haftalarda normal dedi ilaç yazdı dayanamaz gibi olursan içersin dedi tatlı tuzlu şeyler yemeye çalış öyle zamanlarda dedi 23 ekimde de ikili test için çağırdı ama ben yaptırmayı düşünmüyorum
Canım neden yaptırmayı düşünmüyorsun bi sebebi var mı?Kızlar çıktım doktorun yanından baş ağrısı yaşayabilirsin bu haftalarda normal dedi ilaç yazdı dayanamaz gibi olursan içersin dedi tatlı tuzlu şeyler yemeye çalış öyle zamanlarda dedi 23 ekimde de ikili test için çağırdı ama ben yaptırmayı düşünmüyorum
Teşekkür ederimgeçmiş olsuuun
Canım dr ben sormadan söyledi yüzde garanti sonuç değil dedi ama ben olsam yaptırırdım içim rahatlardı dedi bilmiyorum ki ablamlar da hiç bi çocuklarında yaptırmadıCanım neden yaptırmayı düşünmüyorsun bi sebebi var mı?
Çok geçmiş olsun, allahım en doğru zamanda sağlıkla nasip etsin.Kizlar bn kurtaj oldum hepinizin hamilelikleri guzel gecer insallah hoscakalin
Ben bugün sağlık ocağında yaptırdım. Perşembe günü çıkar sonuçlar denildi.Kızlar selam, geçen hafta keseyi görmüştük çok sükür bugun kalp atışını da duyduk. Doktor bi sürü test istedi. Özele muayene gidiyorum ancak istediği testler cok tuttu ve poliçe limitimi azaltıyor. Gebelikte istenen testlerin hepsi sağlık ocağında yapılıyor mu? Siz nerde yaptırdınız?
Canım dr ben sormadan söyledi yüzde garanti sonuç değil dedi ama ben olsam yaptırırdım içim rahatlardı dedi bilmiyorum ki ablamlar da hiç bi çocuklarında yaptırmadı
Canım diğer testleri zaten yaptırıcam ama ikili testi düşünmüyorum benim bir arkadaşıma bebeğin down sendromlu doğabilir demişlerdi kız bütün hamileliğini çok kötü geçirmişti ama maşallah oğlu çok sağlıklı doğduBence yaptirmasilisin canim ya bilimin her yonunu kullanmaliyiz bence. Evet tam olarak net bir seyler soylemiyor belki ikili test, ama sonrasinda uclu tarama yada nipt testi ile degerlendirmeler yapilabilir. Sonrasinda zaten detayli ultrason var bir suru asamasi var yani
Benim bir arkadasim da yaptirmaya karsi, ne olursa olsun ben aldirmicam ki neden yaptiriyim diyor. Kimse tabiki boyle bir seyi dusunmek bile istemez ama ben sahsen yaptirmasam kalan 7 ay boyunca pismanlik duyardim. Bir de bence bu sadece benim kararim olmamali ebeveynlerin ortak karari olmali, boyle risk varsa hayatimizi ona gore planlamaliyiz
Bbunkarin hepsi boyle ya al benden de o kdr:)Aile hekimine de ayrı sinir oldum tahlillerimi eksik yapmışlar
Bbunkarin hepsi boyle ya al benden de o kdr:)
Canım diğer testleri zaten yaptırıcam ama ikili testi düşünmüyorum benim bir arkadaşıma bebeğin down sendromlu doğabilir demişlerdi kız bütün hamileliğini çok kötü geçirmişti ama maşallah oğlu çok sağlıklı doğdu
İşin yoksa sabah yine git kan verbireylulmasali aynen benimki de öyle, B12'ye bakmış D vitaminine bakmamış mesela. Eskiden yaptırdığım testlere baktım, D vitmaini de bakılıyormuş gayet, neden onu eledi mesela hiç bi fikrim yok
ya bu fiyatlar aşırı yüksek değil mi, 23bin doğum ücreti ne demek, bu paraya neler yapılır çocuk için.Kizlar Acibadem hastanesinin yeni hamileler icin policesi cikmisti bugun fiyat konustum.
22 bin kusur normal sogum ve 8 bine kadar.muayene ve tahlil karsiliyor.23 bin kusurda sezaryen. Bana cok sacma geldi. 23 bine okey desem bile ztn tahlillerden fiyati geciriyolar. 8 bin limit koymasi sacma cunku her turlu acibademde tahliller ve muayene 9 ayda coktaaaan 8 bini gecer. O yüzden yaptirmayo dusunmuyorum ama ilgilenen olursa diye yinede yazdim hala doktor ve hastane konusunda kararsizlik icindeyim
Kizlar Acibadem hastanesinin yeni hamileler icin policesi cikmisti bugun fiyat konustum.
22 bin kusur normal sogum ve 8 bine kadar.muayene ve tahlil karsiliyor.23 bin kusurda sezaryen. Bana cok sacma geldi. 23 bine okey desem bile ztn tahlillerden fiyati geciriyolar. 8 bin limit koymasi sacma cunku her turlu acibademde tahliller ve muayene 9 ayda coktaaaan 8 bini gecer. O yüzden yaptirmayo dusunmuyorum ama ilgilenen olursa diye yinede yazdim hala doktor ve hastane konusunda kararsizlik icindeyim
Sağlık ocağındaki hemşire söyledi bana da. D vitaminine bakıyorlarmış eskiden ama koronadan sonra millet d vitamini için gidip gelmiş sağlık olcaklarına. Bakmışlar tahliller artıyor d vitaminine saplık ocağında bakmıyorlarmış artıkbireylulmasali aynen benimki de öyle, B12'ye bakmış D vitaminine bakmamış mesela. Eskiden yaptırdığım testlere baktım, D vitmaini de bakılıyormuş gayet, neden onu eledi mesela hiç bi fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?