- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.461
Vallahi aynı şeyi düşündüm ticaret mi yapıyorlar ya?ya bu fiyatlar aşırı yüksek değil mi, 23bin doğum ücreti ne demek, bu paraya neler yapılır çocuk için.
doğum zaten kadınlar için doğal olan bir şey, farklı ne yapıyorlar bu hastanelerde. gerçekten burda konuşulan rakamları aklım almıyor. ben canımı tehlikeye falan mı atacağım diye düşünüyorum
ya bu fiyatlar aşırı yüksek değil mi, 23bin doğum ücreti ne demek, bu paraya neler yapılır çocuk için.
doğum zaten kadınlar için doğal olan bir şey, farklı ne yapıyorlar bu hastanelerde. gerçekten burda konuşulan rakamları aklım almıyor. ben canımı tehlikeye falan mı atacağım diye düşünüyorum
Uf benim gittiğim hastanede tahlilleri çok pahalı yapıyorlarSağlık ocağındaki hemşire söyledi bana da. D vitaminine bakıyorlarmış eskiden ama koronadan sonra millet d vitamini için gidip gelmiş sağlık olcaklarına. Bakmışlar tahliller artıyor d vitaminine saplık ocağında bakmıyorlarmış artık
Sağlık ocağındaki hemşire söyledi bana da. D vitaminine bakıyorlarmış eskiden ama koronadan sonra millet d vitamini için gidip gelmiş sağlık olcaklarına. Bakmışlar tahliller artıyor d vitaminine saplık ocağında bakmıyorlarmış artık
O para bence hizmetin kendisinden çok ortam, aldığınız hizmet, ağırlanmanız, sizinle ilgilenen doktorun sizi tersleyememesi, hemşirelerin güler yüzlü olması, hastane odasının 5 yıldızlı otel gibi olması vsvsvs gibi şeylerin parası.
Yoksa sağlıksız hamileliği sağlıklı yapacak çubukları yok, iyi doktor da sadece Acıbadem'de yok..
Bu arada eminim bu fiyatlar ortalama bir Acıbadem hastanesinindir, Maslak Acıbadem'in fiyatlarının böyle olduğunu sanmıyorum mesela. İbrahim Bildirici'nin muayene ücretini sormuştum 1000 liranın üzerindeydi ve özel sigorta geçmiyordu
Burası böyle olduysa ben Amerikan Hastanesi'ni merak ettim esas :)
Bende de bakılmadı. Bu arada tsh 1,09 du 1,69 a çıkmış. 2 ayda. Sanırım tüp bebek ilaçları artırdı değerleriaaa çok teşekkür ederim valla ben de diyordum adam neden unuttu bu testi istemeyi, günahını almayayın doktorun
Bende de bakılmadı. Bu arada tsh 1,09 du 1,69 a çıkmış. 2 ayda. Sanırım tüp bebek ilaçları artırdı değerleri
Çok teşekkür ederim canım bilgiler için haftaya perşembe 10 haftalık oluyor normal kontrolüm olacak 12.hafta ikili tarama testi yapılacak dedi dr Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin hepimizeCanım normalde ultrason 3 dk sürüyorsa bunda 15 dk inceliyor kan testi de var. Ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıyor. Down sendromu olanlarda bu haftada belli oluyor diye. Ayrıntılı ultrasonsa mükemmel birşey. Bebeğini çok önceden görmek gibi. Tüm damaarlarina parmaklarına ciğerlerine aklına gelebilecek her yerini ayrıntılı şekilde bir saat kadar bakılıyor
Bende de bakılmadı. Bu arada tsh 1,09 du 1,69 a çıkmış. 2 ayda. Sanırım tüp bebek ilaçları artırdı değerleri
Ya bir sey sorucam ben dun tekrar tsh i olcturdum ya bu hastanenin kullandigi kitler ve deger araligi farkli sonuctan hic bir sey anlamadimdoktor bir daha ister mi acaba, en alttaki dunku sonucum
Bugün ilk defa çekti cnm tatlı ilginçHatay sofrasi var mi yakinlardabenim canim hic tatli istemiyor ya hatta midem bos tatli yiyince cok fena oluyorum
Miden bulanmıyorsa yiyebildiğin bir şey varsa ye kafana takma kiloyu canım keşke bulantım olmasa da istediğim her şeyi yiyebilseydim ben aynı kilodayım almamışım çünkü yiyemiyorumKızlar ben kilo aldım galiba. Midem gaz ve yanma var hadi karnım ondan şiş desek toto kısmım basen bölgem bile şişmiş yani kilo aldım herhalde. Çünkü hep kuru şeyler ekmek türü şeyler yiyebiliyorum diğer hiçbirşeyi yiyemiyorum canım da istemiyo doğrusu. Sizler nasılsınız? Birde ben tatlı türü şeyleri tüketiyorum çünlü canım çok istiyor
Tabi ki ikili üçlü testler tanı değil tarama testi ve doğruluk payı az. yani her şey iyi de çıksa sonucunda iyi olacak diye bir kesinlik yok. Ben o yüzden ikiliyi yaptırıp sonuç iyi de kötü de olsa nifty test yaptırıcam. İleride her ne olursa olsun neyle karşılaşacağımı bilmek bana daha çok güven ve rahatlık verir. Bu arada nifty test doğruluk payı %99.Canım dr ben sormadan söyledi yüzde garanti sonuç değil dedi ama ben olsam yaptırırdım içim rahatlardı dedi bilmiyorum ki ablamlar da hiç bi çocuklarında yaptırmadı
aaa bi ilaç kullanarak mı düşürdün bu değeri, 1,5'un bile altına inmiş.
oradaki birim hesabını biz anlamasak da doktor anlar diye düşünüyorum canım ya, bence değerinin sınırlar içinde olmasına dikkat eder o daha çok
max 2 gün kalınıyor hastanede. valla bilemedim, ne olursa olsun benim aklım almıyor.O para bence hizmetin kendisinden çok ortam, aldığınız hizmet, ağırlanmanız, sizinle ilgilenen doktorun sizi tersleyememesi, hemşirelerin güler yüzlü olması, hastane odasının 5 yıldızlı otel gibi olması vsvsvs gibi şeylerin parası.
Yoksa sağlıksız hamileliği sağlıklı yapacak çubukları yok, iyi doktor da sadece Acıbadem'de yok..
Bu arada eminim bu fiyatlar ortalama bir Acıbadem hastanesinindir, Maslak Acıbadem'in fiyatlarının böyle olduğunu sanmıyorum mesela. İbrahim Bildirici'nin muayene ücretini sormuştum 1000 liranın üzerindeydi ve özel sigorta geçmiyordu
Burası böyle olduysa ben Amerikan Hastanesi'ni merak ettim esas :)
Ayy bizimki de öyle çerçeveli o günün takvim yaprağı ile birlikte :))Kızımın hala duruyor ayrıntılı usg çıktısı çerçevelemiştim
max 2 gün kalınıyor hastanede. valla bilemedim, ne olursa olsun benim aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?