2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Vallahi aynı şeyi düşündüm ticaret mi yapıyorlar ya?

O para bence hizmetin kendisinden çok ortam, aldığınız hizmet, ağırlanmanız, sizinle ilgilenen doktorun sizi tersleyememesi, hemşirelerin güler yüzlü olması, hastane odasının 5 yıldızlı otel gibi olması vsvsvs gibi şeylerin parası.
Yoksa sağlıksız hamileliği sağlıklı yapacak çubukları yok, iyi doktor da sadece Acıbadem'de yok..

Bu arada eminim bu fiyatlar ortalama bir Acıbadem hastanesinindir, Maslak Acıbadem'in fiyatlarının böyle olduğunu sanmıyorum mesela. İbrahim Bildirici'nin muayene ücretini sormuştum 1000 liranın üzerindeydi ve özel sigorta geçmiyordu

Burası böyle olduysa ben Amerikan Hastanesi'ni merak ettim esas :)

Uf benim gittiğim hastanede tahlilleri çok pahalı yapıyorlar

aaa çok teşekkür ederim valla ben de diyordum adam neden unuttu bu testi istemeyi, günahını almayayın doktorun

2 katıdır asafahakl

Bende de bakılmadı. Bu arada tsh 1,09 du 1,69 a çıkmış. 2 ayda. Sanırım tüp bebek ilaçları artırdı değerleri

hamilelik hali de arttırıyor olabilir mi? benim de neredeyse tek düzgün değerim oydu, benim de 1,7 mi ne olmuş sağlık ocağındaki son teste bakınca...

Çok teşekkür ederim canım bilgiler için haftaya perşembe 10 haftalık oluyor normal kontrolüm olacak 12.hafta ikili tarama testi yapılacak dedi dr Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin hepimize

Kızlar ben kilo aldım galiba. Midem gaz ve yanma var hadi karnım ondan şiş desek toto kısmım basen bölgem bile şişmiş yani kilo aldım herhalde. Çünkü hep kuru şeyler ekmek türü şeyler yiyebiliyorum diğer hiçbirşeyi yiyemiyorum canım da istemiyo doğrusu. Sizler nasılsınız? Birde ben tatlı türü şeyleri tüketiyorum çünlü canım çok istiyor

Bende de bakılmadı. Bu arada tsh 1,09 du 1,69 a çıkmış. 2 ayda. Sanırım tüp bebek ilaçları artırdı değerleri

Ya bir sey sorucam ben dun tekrar tsh i olcturdum ya bu hastanenin kullandigi kitler ve deger araligi farkli sonuctan hic bir sey anlamadim doktor bir daha ister mi acaba, en alttaki dunku sonucum

Eklentiler

• SmartSelect_20200929-154739_WhatsApp.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 37
  • SmartSelect_20200929-154748_WhatsApp.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 34
  • SmartSelect_20200929-154724_WhatsApp.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 34
Ya bir sey sorucam ben dun tekrar tsh i olcturdum ya bu hastanenin kullandigi kitler ve deger araligi farkli sonuctan hic bir sey anlamadim doktor bir daha ister mi acaba, en alttaki dunku sonucum

aaa bi ilaç kullanarak mı düşürdün bu değeri, 1,5'un bile altına inmiş.
oradaki birim hesabını biz anlamasak da doktor anlar diye düşünüyorum canım ya, bence değerinin sınırlar içinde olmasına dikkat eder o daha çok

Benim bulantılar şiddetlenmeye başladı asla istifra edemiyorum ama keşke etsem diyorum, hiç bir şey yemek dahi istemiyorum yediğim hiç bir şeyden tat almıyorum ve çalıştığım için saatleri zor sayıyorum, eve gittiğim gibi hop kafayı vuruyorum inş çabuk geçer bu süreç gerçekten alt üst oldum var mı aranızda benim gibiler. Her türlüsünü denedim bana mısın demiyor

Miden bulanmıyorsa yiyebildiğin bir şey varsa ye kafana takma kiloyu canım keşke bulantım olmasa da istediğim her şeyi yiyebilseydim ben aynı kilodayım almamışım çünkü yiyemiyorum

Canım dr ben sormadan söyledi yüzde garanti sonuç değil dedi ama ben olsam yaptırırdım içim rahatlardı dedi bilmiyorum ki ablamlar da hiç bi çocuklarında yaptırmadı
Tabi ki ikili üçlü testler tanı değil tarama testi ve doğruluk payı az. yani her şey iyi de çıksa sonucunda iyi olacak diye bir kesinlik yok. Ben o yüzden ikiliyi yaptırıp sonuç iyi de kötü de olsa nifty test yaptırıcam. İleride her ne olursa olsun neyle karşılaşacağımı bilmek bana daha çok güven ve rahatlık verir. Bu arada nifty test doğruluk payı %99.

Sucuk, salam ve eti kestim boyle oldu bilmiyorum dusmus mu cunku bunun deger araligi biraz farkli ya insallah anlar doktor, kolumun hali kalmadi kan aldirmaktan mos mor oldu

max 2 gün kalınıyor hastanede. valla bilemedim, ne olursa olsun benim aklım almıyor.

Kızlar size idrar tahlili yapıldı mı?bana yapmadı sağlık ocağı ve doktorum istedi bir de elisa tahlili yapılmamış iki test için 180 tl diyor doktorumun bulunduğu hastane

max 2 gün kalınıyor hastanede. valla bilemedim, ne olursa olsun benim aklım almıyor.

ben en son acıbadem'e gittiğimde, oda süslemesi / kuaför hizmeti vs. gibi şeyler görmüştüm. yani onlar bayağı bir paket satıyorlar, doğum onun küçücük bi parçası sanırım.

iş yerinden bir sigorta vs. yoksa bence delilik, bu parayla hem doğrulur üstüne bir de çocuğa en güzel beşik + bebek arabası + oto koltuğu vs. alınır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…