2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
kızlar size bir soru, ultrason kağıdınızın üzerinde doktora verdiğiniz tarih mi yazıyor, yoksa doktorun ultrasona göre olduğunu düşündüğü hafta / gün mü?
Son adet tarihi yazıyor bide ultrasonun ölçtüğü hafta+gün ikisi genelde tam uyumlu olmaz. Bir kaç gün fark oluyor. İleri dönemlerde bebeğin gelişimine bağlı 1-2 hafta önde gittiği günler olacak.

Ne güzel çok sevindim inşallah sıkıntısız geçer Cinsiyet hakkında bir şey söyledi mi 12.haftada görürüz vs.

Son adet tarihi yazıyor bide ultrasonun ölçtüğü hafta+gün ikisi genelde tam uyumlu olmaz. Bir kaç gün fark oluyor. İleri dönemlerde bebeğin gelişimine bağlı 1-2 hafta önde gittiği günler olacak.

benimkinde birebir doktora dediğim SAT tarihini girmiş, günü gününe ama ultrason SAT ile uyumsuzdu, ondan sordum aslında :)

demek ki hastaneden hastaneye ya da makinadan makinaya değişiyor.

Kızlarrr herkese selamm bikaç gündür giremedim hiç..1 haftadır bulantı mahvetmiş durumda mutfağa bile giremiyorum bişey yiyemiyorum aşırı halsizlik de var ctesi tekrar kontrolüm var..bu arada kilo olayını hiç dert etmeyin gerçekten ilk gebelik de 15 kilo filan aldım 75le doğuma girdim..doğumdan sonra ikinci ay 58 kiloya düşmüştüm..hiç yırtılma filanda olmadı sadece göğüslerde hafif beyaz çizikler vardı :) inşalalh hepimiz güzel ve sağlıklı süreçler geçiririz

Çok üzüldüm, ne diyeceğini de bilemiyor insan, ama işte tek bildiğim kimse mutlu olmak için, annesi de dahil kimseye muhtaç olmamalı, güçlü ol, canı isterse arasın o zaman, istemezse de aramasın, öyle bakmaya çalış.

Gözün aydın canım, ne güzeldir o eller ayaklar şimdi progestanı ağızdan mı alıyorsun? O mahveder seni ya bulantı da yapar. Vajinal almayı denesen?
Hiç aklıma gelmedi onu sormak belki vajinal almak tuhaf geliyor neyse 2 hafta daha direncem sonra bitecek inşallah
Ne güzel çok sevindim inşallah sıkıntısız geçer Cinsiyet hakkında bir şey söyledi mi 12.haftada görürüz vs.
Yok canım hiç cinsiyet filan diyemedim ultrasonda bebeği görünce insan Bi garip oluyor hala inanıyorum benim içimde Bi bebek var kolları bacakları bile var çok inanılmaz geliyor

Kestim canım oğlum çok eziyetsiz bir bebek masallah hiç üzmedi gazı falanda olmamıştı kolay büyüdü tosunum. İnşallah bu da öyle olur
Ohhh maşallah inşallah öyle olur rahat genişler olsunlar gece uçururken emziriyorum o beni çok dusunduruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…