- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.861
Benimkinde yazmıyor, doktor ölçerek söylüyor haftasıyla uyumlu olup olmadığını.kızlar size bir soru, ultrason kağıdınızın üzerinde doktora verdiğiniz tarih mi yazıyor, yoksa doktorun ultrasona göre olduğunu düşündüğü hafta / gün mü?
E nabızdan baktım canım idrar tahlilim çıkmış değerler normal enfeksiyon yok çok şükür doktora sormayı unutuyorum her seferinde telefonda sorsam olur mu kiBence sor canım utanılacak ne var. Sonuçta kimden öğreneceğiz
Bana hiç adet tarihimi sormadı.ultrasona göre olduğunu düşündüğü tarih yaziyorkızlar size bir soru, ultrason kağıdınızın üzerinde doktora verdiğiniz tarih mi yazıyor, yoksa doktorun ultrasona göre olduğunu düşündüğü hafta / gün mü?
Neden öyle düşünüyorsun belki ter olabilir veya sulu akıntı olabilir çünkü bende de nemli oluyor akıntıdan veya terden olduğunu düşünüyorumBen kullanmıyorum utanıyorum idrar mı kaçırıyorum diye düşünüyorum doktora da sormayı unutuyorum her seferinde
Neden öyle düşünüyorsun belki ter olabilir veya sulu akıntı olabilir çünkü bende de nemli oluyor akıntıdan veya terden olduğunu düşünüyorum
Haklısın canım olabilirNeden öyle düşünüyorsun belki ter olabilir veya sulu akıntı olabilir çünkü bende de nemli oluyor akıntıdan veya terden olduğunu düşünüyorum
Olur bence. Tahlil sonuçlarım çıkmış diye atarsın önce ardından soruyu sıkıştırırsın arayaE nabızdan baktım canım idrar tahlilim çıkmış değerler normal enfeksiyon yok çok şükür doktora sormayı unutuyorum her seferinde telefonda sorsam olur mu ki
Oturmaktan da olabilir O bölge hava almayınca da olabilir belkiben de bunu diyecektim, akıntıdan çok terimsi bir ıslaklık oluyor bende de, anlayamıyorum bu nasıl böyle oldu diye, tere yoruyorum ama o bölgeden öyle yoğun terlemek de bi ilginç
İkisi de yazıyorkızlar size bir soru, ultrason kağıdınızın üzerinde doktora verdiğiniz tarih mi yazıyor, yoksa doktorun ultrasona göre olduğunu düşündüğü hafta / gün mü?
Bana da geç yumurtlama olmuş dedi canim ona göre nasil hesapliyoruz kiİkisi de yazıyorbiri son adet tarihine göre diğeri bebeğin boyutlarına göre hesaplanan hafta. Ama benim geç döllenme zaten.
Benim adet döngüm zaten uzun, 35-40 arası sürüyor. Yumurtlama zamanım da muhtemelen 15. Gün falan olmuyor. O yüzden geç döllenme demek de saçma oluyor bence, benim vücuduma göre normal aslında.Bana da geç yumurtlama olmuş dedi canim ona göre nasil hesapliyoruz ki
Gözün aydın canım, ne güzeldir o eller ayaklar şimdiKızlar bugün doktora gittim bilenler vardır kanamam olmuştu ve hastanede bile yatmıştım şimdilik hiç bir sıkıntı yok. Doktor kanama görmedi bu arada 9+4 bugün ama doktor 10 +1 ultrasona göre dedi bebek büyümüş kolları bacakları elleri bile oluşmuş dedi tek tek gösterdi. Mide bulantılarımı söyledim zofer yazdı ama almadım dayanmaya çalışcam ve maalesef progestan içmeye devam hala düşük tehlikesi var 3.ayı bitirince rahatlayacağız dedi 2 hafta sonra ikili test yapılacak bebeğimi gördüm yine kalbini dinledim çokşükür sadece mide bulantılarına sabretmel kaldı Allah yardımcımız olsun.
Benimde öyle canım o yüzden hep doktor ayarlar son adet tarihimi. Adetimin 20. Günü yumurtluyorum genelde.Benim adet döngüm zaten uzun, 35-40 arası sürüyor. Yumurtlama zamanım da muhtemelen 15. Gün falan olmuyor. O yüzden geç döllenme demek de saçma oluyor bence, benim vücuduma göre normal aslında.
Senin eğer adet döngün standart değerlerdeyse ama bu sefer geç yumurtladıysan bebeğin boyutlarına göre doktor hesaplıyor ultrasonda. Belli ölçüler var çünkü 6. Haftada x-y mm arası gibi. Ona göre bakıyorlar.
Bir önemi var mı diye sormuştum ben, yoo hiçbir farkı yok farz et ki son adet tarihini bilmiyorsun o zaman yine böyle hesaplanacaktı ve haftasıyla uyumlu demek de anlamsız olacaktı dedi.
Ultrason ölçümünün tarihi yazıyor bizim verdiğimiz değilkızlar size bir soru, ultrason kağıdınızın üzerinde doktora verdiğiniz tarih mi yazıyor, yoksa doktorun ultrasona göre olduğunu düşündüğü hafta / gün mü?
Anladim canim çok teşekkür ederimBenim adet döngüm zaten uzun, 35-40 arası sürüyor. Yumurtlama zamanım da muhtemelen 15. Gün falan olmuyor. O yüzden geç döllenme demek de saçma oluyor bence, benim vücuduma göre normal aslında.
Senin eğer adet döngün standart değerlerdeyse ama bu sefer geç yumurtladıysan bebeğin boyutlarına göre doktor hesaplıyor ultrasonda. Belli ölçüler var çünkü 6. Haftada x-y mm arası gibi. Ona göre bakıyorlar.
Bir önemi var mı diye sormuştum ben, yoo hiçbir farkı yok farz et ki son adet tarihini bilmiyorsun o zaman yine böyle hesaplanacaktı ve haftasıyla uyumlu demek de anlamsız olacaktı dedi.
Ultrasona göre yazılıyor. Yani sat göre deil.kızlar size bir soru, ultrason kağıdınızın üzerinde doktora verdiğiniz tarih mi yazıyor, yoksa doktorun ultrasona göre olduğunu düşündüğü hafta / gün mü?
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsunkaybınız neden oldu?
Kan sulandırıcı kullanıyormuydunuz pekiTeşekkür ederimnedeni yok maalesef olabiliyor böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?