2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bence sor canım utanılacak ne var. Sonuçta kimden öğreneceğiz
E nabızdan baktım canım idrar tahlilim çıkmış değerler normal enfeksiyon yok çok şükür doktora sormayı unutuyorum her seferinde telefonda sorsam olur mu ki

Ben kullanmıyorum utanıyorum idrar mı kaçırıyorum diye düşünüyorum doktora da sormayı unutuyorum her seferinde
Neden öyle düşünüyorsun belki ter olabilir veya sulu akıntı olabilir çünkü bende de nemli oluyor akıntıdan veya terden olduğunu düşünüyorum

Neden öyle düşünüyorsun belki ter olabilir veya sulu akıntı olabilir çünkü bende de nemli oluyor akıntıdan veya terden olduğunu düşünüyorum

ben de bunu diyecektim, akıntıdan çok terimsi bir ıslaklık oluyor bende de, anlayamıyorum bu nasıl böyle oldu diye, tere yoruyorum ama o bölgeden öyle yoğun terlemek de bi ilginç

E nabızdan baktım canım idrar tahlilim çıkmış değerler normal enfeksiyon yok çok şükür doktora sormayı unutuyorum her seferinde telefonda sorsam olur mu ki
Olur bence. Tahlil sonuçlarım çıkmış diye atarsın önce ardından soruyu sıkıştırırsın araya Bu arada aklında bulunsun bir defter tutup sorularını yazabilirsin. Gittiğinde sorarsın

ben de bunu diyecektim, akıntıdan çok terimsi bir ıslaklık oluyor bende de, anlayamıyorum bu nasıl böyle oldu diye, tere yoruyorum ama o bölgeden öyle yoğun terlemek de bi ilginç
Oturmaktan da olabilir O bölge hava almayınca da olabilir belki

kızlar size bir soru, ultrason kağıdınızın üzerinde doktora verdiğiniz tarih mi yazıyor, yoksa doktorun ultrasona göre olduğunu düşündüğü hafta / gün mü?
İkisi de yazıyor biri son adet tarihine göre diğeri bebeğin boyutlarına göre hesaplanan hafta. Ama benim geç döllenme zaten.

Kızlar bugün doktora gittim bilenler vardır kanamam olmuştu ve hastanede bile yatmıştım şimdilik hiç bir sıkıntı yok. Doktor kanama görmedi bu arada 9+4 bugün ama doktor 10 +1 ultrasona göre dedi bebek büyümüş kolları bacakları elleri bile oluşmuş dedi tek tek gösterdi. Mide bulantılarımı söyledim zofer yazdı ama almadım dayanmaya çalışcam ve maalesef progestan içmeye devam hala düşük tehlikesi var 3.ayı bitirince rahatlayacağız dedi 2 hafta sonra ikili test yapılacak bebeğimi gördüm yine kalbini dinledim çokşükür sadece mide bulantılarına sabretmel kaldı Allah yardımcımız olsun.

Bana da geç yumurtlama olmuş dedi canim ona göre nasil hesapliyoruz ki
Benim adet döngüm zaten uzun, 35-40 arası sürüyor. Yumurtlama zamanım da muhtemelen 15. Gün falan olmuyor. O yüzden geç döllenme demek de saçma oluyor bence, benim vücuduma göre normal aslında.
Senin eğer adet döngün standart değerlerdeyse ama bu sefer geç yumurtladıysan bebeğin boyutlarına göre doktor hesaplıyor ultrasonda. Belli ölçüler var çünkü 6. Haftada x-y mm arası gibi. Ona göre bakıyorlar.
Bir önemi var mı diye sormuştum ben, yoo hiçbir farkı yok farz et ki son adet tarihini bilmiyorsun o zaman yine böyle hesaplanacaktı ve haftasıyla uyumlu demek de anlamsız olacaktı dedi.

Kese büyümüş yapisi düzgün dedi iki hafta sonraya çağirdi geç yumurtlama olmuş bi kaç gün haftaya bi daha giderim diyordum ben de Diğer tahlillerimi de verdim tsh 4 çikti haftasonu 100 mg yükseltti dozumuda tşk ederim bnm aklimdan tamamen çikmiş burada görmesem daha sonra baktiracaktim

Gözün aydın canım, ne güzeldir o eller ayaklar şimdi progestanı ağızdan mı alıyorsun? O mahveder seni ya bulantı da yapar. Vajinal almayı denesen?

Benimde öyle canım o yüzden hep doktor ayarlar son adet tarihimi. Adetimin 20. Günü yumurtluyorum genelde.

Anladim canim çok teşekkür ederim ben de pco var ama düzenliydi derken hep günü gününe değil ama bi ay 25 bi ay 28 güne bi oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…