- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.901
Doğuma kadar kesersin olmadı canım. Hangisi kolayına gidecekse o. Bende oğlanı babasıyla yatmaya alistiricam doğum öncesi. Karnım buyuyene kadar benle uyusun ama büyüyünce babasının yanına alicam.Ohhh maşallah inşallah öyle olur rahat genişler olsunlar gece uçururken emziriyorum o beni çok dusunduruyor
Evet cnm üstelik eşim gördü :) muayene olurken erkeeeeek diye bağırdı bende sürekli doktoru darliyodum hocam cinsiyeti ne diye o da daha erken diyodu . 11. Haftada eşim erkeeek diye bağırınca hoca da güldü evet yüzde seksen dedi öyle öğrendik
Canım ne güzel tevekkül olmuşsun. Hasbinallah venigmelvekil tabiki. O ne derse o olur. Bir an evvel toparlan inşallah. Yarın için şimdiden geçmiş olsun.Arkadaşlar burda sohbet ettik,birbirimiz icin sevindik üzüldük...boyle bir yaziyi yaziyor olmakmukadderatmis ne diyeyim.Bebegimin kalbi durmuş yarin islemle alınacak.Er gec zamanlarda cevap verdiniz,moral verdiniz haklarinizi helal edin.
Moralinizi umudunuzu hep canli tutun.
Allah sureclerinizi en guzel sekilde yasayip sağlıcakla evlatlariniza kavusmak nasip etsin.
Allaha emanet olun
Not:Tedbir sizlden takdir Mevla dan..kanama akinti Hic bir seyi ihmal etmeyin
Gebeliğiniz hayırlı olsunSanada hayırlı olsun ilki kaç yaşında
Hiç utanma canım gebelikte ve doğum sonrasında bu tarz problemler olabiliyor, çekinmeden konuş doktorunla, geçmiş olsunBen kullanmıyorum utanıyorum idrar mı kaçırıyorum diye düşünüyorum doktora da sormayı unutuyorum her seferinde
Aynen yazdığın gibi düşünüyorum canım, danışman da aynı şeyi söyledi, kendi hep zorluklarla geçen bir hayat yaşadığı için bizim durumumuzu kendine rakip görüyor olabilir, kendi yaşayamadığı eksiklikleri bizden çıkarıyor olabilir, önceden bu kadar değildi ama son iki yılda aşırı değişti anlayamıyorum.annenizin psikolojik bir problemi var bence.
sadece size yapsa derdi başka derdim ama kız kardeşinize ve size yapıp erkek evladına yapmıyorsa, bir şeylerin acısını sizden çıkarıyor gibi hissettim. kendi çektiği zorlukları sizin çekmediğinizi vs. düşünüp aklınca sizi mi cezalandırıyor acaba?
allah büyük, umarım annenizin kalbini kırmaz gelini ama arkadaşların dediği doğru, insanlara günün sonunda bakarsa evlatları bakıyor (hatta görüyoruz, artık onlar bile bakmıyor). umarım bunu hiç anlamak zorunda kalmaz..
Kesinlikle canım sus pus olup saygısızlık yapmayım diyen kim varsa daha çok eziliyor.Annen cok fevri birisi gibi. Yakinda anlar da hatasini anlayana kadar iste sizi kirip dokuyor.
Su hayatta gordugum bir sey var ariza olan insan kiymetli oluyor el ustude tutuluyor.
Doktor bana tarih sormadı canım ölçüme göre kendisi 9+4 dedi dün, aslında ben sata göre 9+2 oluyordum.kızlar size bir soru, ultrason kağıdınızın üzerinde doktora verdiğiniz tarih mi yazıyor, yoksa doktorun ultrasona göre olduğunu düşündüğü hafta / gün mü?
Çok geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifa versin inşallahKızlar bugün doktora gittim bilenler vardır kanamam olmuştu ve hastanede bile yatmıştım şimdilik hiç bir sıkıntı yok. Doktor kanama görmedi bu arada 9+4 bugün ama doktor 10 +1 ultrasona göre dedi bebek büyümüş kolları bacakları elleri bile oluşmuş dedi tek tek gösterdi. Mide bulantılarımı söyledim zofer yazdı ama almadım dayanmaya çalışcam ve maalesef progestan içmeye devam hala düşük tehlikesi var 3.ayı bitirince rahatlayacağız dedi 2 hafta sonra ikili test yapılacak bebeğimi gördüm yine kalbini dinledim çokşükür sadece mide bulantılarına sabretmel kaldı Allah yardımcımız olsun.
Canım çok üzüldüm ya inşallah bı an önce sağlıklı bebislerin olur çok geçmiş olsunArkadaşlar burda sohbet ettik,birbirimiz icin sevindik üzüldük...boyle bir yaziyi yaziyor olmakmukadderatmis ne diyeyim.Bebegimin kalbi durmuş yarin islemle alınacak.Er gec zamanlarda cevap verdiniz,moral verdiniz haklarinizi helal edin.
Allah sureclerinizi en guzel sekilde yasayip sağlıcakla evlatlariniza kavusmak nasip etsin.
Allaha emanet olun
Zaten telefonda konuşmadım canım, her zamandan yüz yüze konuştum ama asla anlamadı anlamak istemedi...
ben de ne olursa olsun içimde tutmam kırıldığımı üzüldüğümü söylerim ama bu kez de diyorlar ki sen çok sivri dillisin. Ben de bunu anlamıyorum, insanların kırgınlığını ifade etmesi neden hiç hazmedilmez. Hiçbir şey yokmuş gibi susup oturursan herkes mutlu ama gerçekleri yüzlerine vurunca da senden kötüsü yok.
Herkesi taşımaktan çok yoruldum artık bundan sonra böyle, karşımdaki kim olursa olsun doğru bildiğim şekilde davranmaktan vazgeçmicem.
Seninle aynıymışızHenüz 16 aylık aralarında iki yaş olacak tam tamına nasipse.
Kesinlikle öyle canım, benim için mutluluk kaynağı eşim ve çocuklarım, kapımı kapattığımda huzurum varsa gerisi hiç önemli değil artıkÇok üzüldüm, ne diyeceğini de bilemiyor insan, ama işte tek bildiğim kimse mutlu olmak için, annesi de dahil kimseye muhtaç olmamalı, güçlü ol, canı isterse arasın o zaman, istemezse de aramasın, öyle bakmaya çalış.
Ay maşallah ya ben de memeden kessem mi diyorum kıyamıyorum ama çok zorlamaya başladı özellikle geceleri ne uyuduğumu anlıyorum ne dinlendiğimiKestim canım oğlum çok eziyetsiz bir bebek masallah hiç üzmedi gazı falanda olmamıştı kolay büyüdü tosunum. İnşallah bu da öyle olur
Ahh ne güzel uyu işte ne güzelKızlaaaar bi uyuyorum bi uyuyorum size anlatamam ayrıca da havalardan mıdır nedir gaz doluyum adeta
Bizde de gece uykusu hep memeyle ve çok fazla uyanıyor yorucu olmaya başladı artık.Ohhh maşallah inşallah öyle olur rahat genişler olsunlar gece uçururken emziriyorum o beni çok dusunduruyor
Daha önce konuşmuştuk evet canım yine mayis ayinfa doğum yaptım temmuzda yapmam gerekirken oğlum 7 buçuk aylık doğdu kuvoz e girmeden beraber geldik evimize hamd olsun :))Seninle aynıymışızbizimkilerin de arasında iki yaş olacak, sanırım yazıştık senle daha önce ama ben unutuyorum Hangi ayda doğum yapmıştın canım
Kesinlikle öyle canım, benim için mutluluk kaynağı eşim ve çocuklarım, kapımı kapattığımda huzurum varsa gerisi hiç önemli değil artık
Ay maşallah ya ben de memeden kessem mi diyorum kıyamıyorum ama çok zorlamaya başladı özellikle geceleri ne uyuduğumu anlıyorum ne dinlendiğimi
Köpek dişleri çıkıyor çok ısırmaya başladı
Ahh ne güzel uyu işte ne güzel
Çok klasik ama çocuktan sonra özleyeceksin bu günleri
Bizde de gece uykusu hep memeyle ve çok fazla uyanıyor yorucu olmaya başladı artık.
Doğumdan önce kesmem gerek yoksa bensiz nasıl durur kara kara düşünüyorum. Zaten gurbetteyiz çocuk babayla benden başka kimseyi görmüyor, nasıl alışıp duracak bakalım
Çok geçmiş olsunArkadaşlar burda sohbet ettik,birbirimiz icin sevindik üzüldük...boyle bir yaziyi yaziyor olmakmukadderatmis ne diyeyim.Bebegimin kalbi durmuş yarin islemle alınacak.Er gec zamanlarda cevap verdiniz,moral verdiniz haklarinizi helal edin.
Allaha emanet olun
Arkadaşlar burda sohbet ettik,birbirimiz icin sevindik üzüldük...boyle bir yaziyi yaziyor olmakmukadderatmis ne diyeyim.Bebegimin kalbi durmuş yarin islemle alınacak.Er gec zamanlarda cevap verdiniz,moral verdiniz haklarinizi helal edin.
Allaha emanet olun
Doktor risk değil ama kanama yapabilir ve doğumdan önce kesmezsen yeni bebek gelen süt akışına yetişemez dedi. Eşimde yavaş yavaş keselim anca alışır kıskanmasın dedi ama nasıl kimse bir şey demiyorDoğuma kadar kesersin olmadı canım. Hangisi kolayına gidecekse o. Bende oğlanı babasıyla yatmaya alistiricam doğum öncesi. Karnım buyuyene kadar benle uyusun ama büyüyünce babasının yanına alicam.
Ben gece emzirmelerini kesmiştim o günden sonra çok rahat ettim arada uyanıyor tabiki ama az.benim sorunum memede uyuyor oğlum nasıl uyuyacak bilemiyorum memeyi kesinceSeninle aynıymışızbizimkilerin de arasında iki yaş olacak, sanırım yazıştık senle daha önce ama ben unutuyorum Hangi ayda doğum yapmıştın canım
Kesinlikle öyle canım, benim için mutluluk kaynağı eşim ve çocuklarım, kapımı kapattığımda huzurum varsa gerisi hiç önemli değil artık
Ay maşallah ya ben de memeden kessem mi diyorum kıyamıyorum ama çok zorlamaya başladı özellikle geceleri ne uyuduğumu anlıyorum ne dinlendiğimi
Köpek dişleri çıkıyor çok ısırmaya başladı
Ahh ne güzel uyu işte ne güzel
Çok klasik ama çocuktan sonra özleyeceksin bu günleri
Bizde de gece uykusu hep memeyle ve çok fazla uyanıyor yorucu olmaya başladı artık.
Doğumdan önce kesmem gerek yoksa bensiz nasıl durur kara kara düşünüyorum. Zaten gurbetteyiz çocuk babayla benden başka kimseyi görmüyor, nasıl alışıp duracak bakalım
Mutlu olmalısın geçiyor diye neden sorun olsun kiKızlar 9+2 yim bulantilarim baya azaldı sorun yoktur değil mi
Maşallah canım ne güzel dün doktoruma sordum bulantın azalınca sevinmelisin dediKızlar 9+2 yim bulantilarim baya azaldı sorun yoktur değil mi
Çok üzüldüm canım allah sana sağlık sıhhat versin gönlüne düşünce sağlıkla tekrar rahmine ve kucagina gelsin inşallahArkadaşlar burda sohbet ettik,birbirimiz icin sevindik üzüldük...boyle bir yaziyi yaziyor olmakmukadderatmis ne diyeyim.Bebegimin kalbi durmuş yarin islemle alınacak.Er gec zamanlarda cevap verdiniz,moral verdiniz haklarinizi helal edin.
Allaha emanet olun
Ya geline çok gitmesin valla insan rahatsız oluyor açıkçasıBen evlatlığımı yaptığım halde böyle saçma bahanelerle bana keserken gelini kendini her seferinde ağlatmasına rağmen ona ufacık bir tavır dahi koymamasını anlayamıyorum ama.
Sanki benim evim düşman eviymiş gibi küstü gelmedi hamile olduğumu öğrendiği halde, gelmediği gibi aramadı da. Şimdi babama Konya’ya götür beni gezdir diyormuş, Konya burnumuzun dibi, bana gelmedi ama her yere gidiyor ve İstanbul’a da gidecek, defalarca istenmediğini duyduğu halde...
Bunlar içime batıyor artık, maalesef kırılıp üzülmeden geçemiyorum.
Ve aynen dediğin gibi herkes işine geldiği gibi davranıyor. Anneme defalarca sordum, anne bir kere bile acaba kızlarım haklılar mı onlara böyle mi hissettirdim diye düşünmedin mi üzülmedin mi bir kez olsun uykun kaçmadı mı dedim, annem de hayır düşünmedim neden düşüneyim ki ben böyle davranmıyorum dedi...
Ooo gelin de çok tembelmiş senede birse insan hazırlık yapar, ama sürekli git gel gelinleri bıktırırYani ne düşünerek böyle yapıyor bilmiyorum. El kızı sağlıklıyken bile evine istemiyor da allah korusun hasta olsa mı kabul edecek.
Ben bile senede bir kez gidiyorum İstanbul’a ama artık abimde kalmıyorum, ya teyzemde ya da eşimin akrabalarında kalıyoruz, abimlere sen komşuya uğrar gibi iki saat gidip görüp çıkıyoruz onda da kuru bir çay ve çubuk krakerle ağırlanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?