2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ohhh maşallah inşallah öyle olur rahat genişler olsunlar gece uçururken emziriyorum o beni çok dusunduruyor
Doğuma kadar kesersin olmadı canım. Hangisi kolayına gidecekse o. Bende oğlanı babasıyla yatmaya alistiricam doğum öncesi. Karnım buyuyene kadar benle uyusun ama büyüyünce babasının yanına alicam.

Arkadaşlar burda sohbet ettik,birbirimiz icin sevindik üzüldük...boyle bir yaziyi yaziyor olmakmukadderatmis ne diyeyim.Bebegimin kalbi durmuş yarin islemle alınacak.Er gec zamanlarda cevap verdiniz,moral verdiniz haklarinizi helal edin.
Moralinizi umudunuzu hep canli tutun.
Allah sureclerinizi en guzel sekilde yasayip sağlıcakla evlatlariniza kavusmak nasip etsin.
Allaha emanet olun
Not:Tedbir sizlden takdir Mevla dan..kanama akinti Hic bir seyi ihmal etmeyin

Canım ne güzel tevekkül olmuşsun. Hasbinallah venigmelvekil tabiki. O ne derse o olur. Bir an evvel toparlan inşallah. Yarın için şimdiden geçmiş olsun.

Kızlar mesajlara pek dönemiyorum biliyorsunuz, o yüzden bazen böylem toplu yazıyorum kusura bakmayın artık

Sanada hayırlı olsun ilki kaç yaşında
Gebeliğiniz hayırlı olsun benim de ikinci gebeliğim, kısmetse doğum yaptığımda tam iki yaş olacak aralarında hala emziriyorum, kızımın en hareketli zamanları biraz yorucu geçiyor ama alıştım sayılır

Ben kullanmıyorum utanıyorum idrar mı kaçırıyorum diye düşünüyorum doktora da sormayı unutuyorum her seferinde
Hiç utanma canım gebelikte ve doğum sonrasında bu tarz problemler olabiliyor, çekinmeden konuş doktorunla, geçmiş olsun

Aynen yazdığın gibi düşünüyorum canım, danışman da aynı şeyi söyledi, kendi hep zorluklarla geçen bir hayat yaşadığı için bizim durumumuzu kendine rakip görüyor olabilir, kendi yaşayamadığı eksiklikleri bizden çıkarıyor olabilir, önceden bu kadar değildi ama son iki yılda aşırı değişti anlayamıyorum.

Annen cok fevri birisi gibi. Yakinda anlar da hatasini anlayana kadar iste sizi kirip dokuyor.
Su hayatta gordugum bir sey var ariza olan insan kiymetli oluyor el ustude tutuluyor.
Kesinlikle canım sus pus olup saygısızlık yapmayım diyen kim varsa daha çok eziliyor.
Evet annem fevri ve kinci ama nedenden sadece bize karşı kinci oluyor ben de bunu anlamıyorum

kızlar size bir soru, ultrason kağıdınızın üzerinde doktora verdiğiniz tarih mi yazıyor, yoksa doktorun ultrasona göre olduğunu düşündüğü hafta / gün mü?
Doktor bana tarih sormadı canım ölçüme göre kendisi 9+4 dedi dün, aslında ben sata göre 9+2 oluyordum.

Çok geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifa versin inşallah
Kullandığın ilaç bulantıyı artırır maalesef öyle ağır geliyor o ilaç, vajinal kullanmayı denedin mi

Canım çok üzüldüm ya inşallah bı an önce sağlıklı bebislerin olur çok geçmiş olsun

Kizlar ister uygulayın ister uygulamayın size bı spoiler vericem oğluma hamileliğimde bilenler bilir özellikle ilerki aylarda sıcak basması çok olur fena olur hatta o zamanlarda bile ayağımı taşa betona hiç basmadim yaz günü bile. Burda öyle derler anne gazlı olursa çocukta gazlı olur diye. Normalde bunu emzirirken söylerler ama ben hamileyken de yaptım bebeğimin bir gün bile gazı olmadı ek gıda döneminde de bağırsak anlamında hiç sorun yasamadik şükür bana kalırsa ne kadar sıcak olursa olsun ayağınızda ya patik ya terlik olmadan yere basmayın

Zaten konusani, hakkini arayani kimse sevmiyor maalesef umarim her sey guzel olur, tatliya baglanir

Henüz 16 aylık aralarında iki yaş olacak tam tamına nasipse.
Seninle aynıymışız bizimkilerin de arasında iki yaş olacak, sanırım yazıştık senle daha önce ama ben unutuyorum Hangi ayda doğum yapmıştın canım

Kesinlikle öyle canım, benim için mutluluk kaynağı eşim ve çocuklarım, kapımı kapattığımda huzurum varsa gerisi hiç önemli değil artık

Kestim canım oğlum çok eziyetsiz bir bebek masallah hiç üzmedi gazı falanda olmamıştı kolay büyüdü tosunum. İnşallah bu da öyle olur
Ay maşallah ya ben de memeden kessem mi diyorum kıyamıyorum ama çok zorlamaya başladı özellikle geceleri ne uyuduğumu anlıyorum ne dinlendiğimi
Köpek dişleri çıkıyor çok ısırmaya başladı

Kızlaaaar bi uyuyorum bi uyuyorum size anlatamam ayrıca da havalardan mıdır nedir gaz doluyum adeta
Ahh ne güzel uyu işte ne güzel
Çok klasik ama çocuktan sonra özleyeceksin bu günleri

Ohhh maşallah inşallah öyle olur rahat genişler olsunlar gece uçururken emziriyorum o beni çok dusunduruyor
Bizde de gece uykusu hep memeyle ve çok fazla uyanıyor yorucu olmaya başladı artık.
Doğumdan önce kesmem gerek yoksa bensiz nasıl durur kara kara düşünüyorum. Zaten gurbetteyiz çocuk babayla benden başka kimseyi görmüyor, nasıl alışıp duracak bakalım

Daha önce konuşmuştuk evet canım yine mayis ayinfa doğum yaptım temmuzda yapmam gerekirken oğlum 7 buçuk aylık doğdu kuvoz e girmeden beraber geldik evimize hamd olsun :))
Ondan diyorum çok eziyetsizdi kuzum diye erken doğmasına rağmen Rabbime binlerce kere şükür ne hastalandı ne bişey oldu oandemi de olunca evden pek çıkmadan büyüttüm :) bizim 1 yaşında bitti tüm dişlerimiz o sıkıntıları atlattık hamd olsun. Bence kessen en doğrusu olur hem çok daha güzel uyur hem iştahı güzel olur herşeyi yer. Hemde huysuzlugu gider sakinler canım ama sen bilirsin. Bende gece biberonla süt veriyordum iki üç sefer . Onu kesiyorum iki gündür uykuları iyice düzelsin uyanmasın hiç diye.

Çok geçmiş olsun allahım en güzel zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.

Cook uzuldum canim cok gecmis olsun insallah istediginiz zaman saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz

Doğuma kadar kesersin olmadı canım. Hangisi kolayına gidecekse o. Bende oğlanı babasıyla yatmaya alistiricam doğum öncesi. Karnım buyuyene kadar benle uyusun ama büyüyünce babasının yanına alicam.
Doktor risk değil ama kanama yapabilir ve doğumdan önce kesmezsen yeni bebek gelen süt akışına yetişemez dedi. Eşimde yavaş yavaş keselim anca alışır kıskanmasın dedi ama nasıl kimse bir şey demiyor

Ben gece emzirmelerini kesmiştim o günden sonra çok rahat ettim arada uyanıyor tabiki ama az.benim sorunum memede uyuyor oğlum nasıl uyuyacak bilemiyorum memeyi kesince

Çok üzüldüm canım allah sana sağlık sıhhat versin gönlüne düşünce sağlıkla tekrar rahmine ve kucagina gelsin inşallah

Ya geline çok gitmesin valla insan rahatsız oluyor açıkçası

Ooo gelin de çok tembelmiş senede birse insan hazırlık yapar, ama sürekli git gel gelinleri bıktırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…