2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İlişkiden sonra olması normalmiş canım öyle dedi doktor

Kizlar benim son gittigim doktor 12 hafta tehlikeli oldugu icin iliskiyi yasakliyorum demisti. Bende diger doktorum boyle bir sey dememisti ama demistim, saglikli tutunamiyor bebekler anneler de bunu iliskiye bagliyor. Sonra neden yasaklamadiniz diye bana soyluyorlar, kendileri de uzuluyorlar. O yuzden ben kolayini buldum iliskiyi yasakliyorum demisti. Bende dikkate aldim acikcasi korkuyorum cunku

Bende yaklasmiyorum eşimde istemiyo ztn bı sorun olur diye

Çirkin ve hatta iğrenç olmuş, haddini aşmış ve ayrıca "e nolmuş" dediğinize göre size çok yakışmış, sadece o kadar.
Niye size batan bi yanımı vardı ? Bence böyle kıvranmanız size dahada yakışıyor.. Hakaret etmemişim orda sövmemişimde kendimizce normal olarak ki ben onu tek onlar için kullanmıyorum kuzeniminde 5 tane var onada diyorum gırgır yani bunu anlıcak bi zeka düzeyine sahip arkadaşla konuştuk biz sizinle değil ve güldük geçtik bu kadar boş ve basit bi konu sizin gocunacağınız yaranız nedir ?? Ve mümkünse bida benim konularıma dahil olmazsanız seviniriim iyi olur yani sizin adınız yazmıyor size bişeg denememiş size cgp verilmemiş hatta size cvp hakkıda verilmemiş size düşen sizlik bi durum yokken polemiğe de gerek yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…