- 28 Mayıs 2020
- 358
- 438
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #7.061
Kremada yumurtayı pişiriyorlar çiğ kalmaz kiarkadaşlar size bir soru, pastanedeki pastaların kremasında çiğ yumurta var değil mi?
1 haftadır yeme effok yeme effok diye kendimi durduruyorum bu yüzden, acabaaa eziyet mi ediyorum kendime
Pastaci kremasinda cig yumurta oluyor muymus? Ben mayonezli seylerde oluyor diye biliyordum. Madem cok seviyorsun sor lutfen icindekileri cig yumurta var mi yok mu? Biz gecen hafta sonu sapancaya kacmistik kaldigimiz yerdeki yiyeceklerde tereddut ettiklerimin icerigini sorarak aldim hep.
Kremada yumurtayı pişiriyorlar çiğ kalmaz ki
Tüp bebek ya ne bileyim sanki duyulması gerektiKüçük olduğu için duymamış olabilirsiniz. Bende de ilk muayenede keseyi göremedi doktor öyle korkuttu ki dış gebelik olabilir falan dedi o geçen günler kabus gibiydi gerçekten. İnşallah büyümüştür miniğin güzel haberlerle gelirsin.
Oyle yiyeceklerde mutlaka sormakta tereddut etme.Hiç anladığım bir konu değil, oraya kadar yürüyüp popoma baka baka gelmeyeyim dedim
teşekkürler kızlar, bu akşam bu hasret sona ersin artıııııık
Ay kuzum seni taglemisimbebeeek ben değilfk99 arkadaşımız rahatsızlanmıştı :)
hangi hastaneye gidiyorsun canım, bol suyu bırakma evet, doktor eğer monurolü iç dese bile, su yine de enfeksiyonu güzelce temizlemiş olacak, daha rahat kurtulursun
Tuvalete kaç kere çıkıyorsun ben de çok su içiyorum 10-15 kez WC ye gidiyorum heralde ben de mi anormallik var yoksa herkes mi öyleAy kuzum seni taglemisimarkadas kendini biliyor diyelim :)))))) cok pardon fistigim ya koptum suan:)
Gittigim hastane Baskent Universitesi Hastanrsi cnm Altunizade de valla bir su iciyorum ki artik kizlar evde 19 lt lik su 3 gun dayaniyo hahahahah
Belki yanlış anlamışımdır diye tekrar tekrar sordum, çiğ çiğ "e nolmuş" dediniz, söyleminiz ırkçı, ayrılıkçı, ötekileştiren tarzda, ben isterim ki, sizin gibilere yer yer ayar vererek bir farkındalık oluşturalım, bence bir daha böyle bir cümle kuracağınız zaman bir daha düşünürsünüz, amacıma ulaştım yani özetle, mesele siz değilsiniz, mesele sizin gibilerin bu çiğ zihniyeti, bu arada teşekkür ederim, öğretmen olmak gibi bir derdim yok.Ben öğreneceğimi öğrenmişim zaten canım sen kendini veya senden olanlara bişey öğretebilirsin ha yok dışarıyada çok öğrenim vermek istersen öğrenmenliğe başvur istersen yardımcı olayım.. terbiye bilmez terbiyeden bahseder meselesi oldu sizinki başkaların konularına söz verilmeden anlayıp dinlemeden saygısızca dalmak ne zamandan beridir terbiye ? Neyse aynen siz gücünüzün yettiğiyle uğraşın şimdi rica ediyorum daha fazla rahatsız etmezseniz zekalı birileriyle muhabbetlerim varda
1 litre zorla içiyorum suyun tadından tiksindimTuvalete kaç kere çıkıyorsun ben de çok su içiyorum 10-15 kez WC ye gidiyorum heralde ben de mi anormallik var yoksa herkes mi öyle
Su işi bende de öyleydi ama yeni yeni tadını almaya başladım, zamanla geçiyor gerçekten bulantı1 litre zorla içiyorum suyun tadından tiksindim
Tatkim bende oyleyim ya ama ben normalde de deli gibi su icen biriyim hamilelikte cok artti dusun uyurken iki koca surahi su icmisim her uyandigimda tuvalet su tuvalet su 10 15 jez benimde oyle. Birde bisey kesfettim bu enfeksiyon oalyindan snra. Tuvalete gidiyorum idrarim bitiyo ama.kalkmiyorum biraz daha oturuyorum snra sanki hic yapmamis gibi tekrar yapiyorum boylelikle mesane tam bosalmis oluyor idrar yolu enfeskiyonu daha cok mesane bosalmadigi icin oluyormus aklinizda olsunTuvalete kaç kere çıkıyorsun ben de çok su içiyorum 10-15 kez WC ye gidiyorum heralde ben de mi anormallik var yoksa herkes mi öyle
MaşallahSelam kizlar bende yeni kayildim araniza . Iki tane kizim var ve ucuncu bebegime hamileyim...
Evet ben de dün keşfettim tuvalette bekleyince tekrar yapıyorumTatkim bende oyleyim ya ama ben normalde de deli gibi su icen biriyim hamilelikte cok artti dusun uyurken iki koca surahi su icmisim her uyandigimda tuvalet su tuvalet su 10 15 jez benimde oyle. Birde bisey kesfettim bu enfeksiyon oalyindan snra. Tuvalete gidiyorum idrarim bitiyo ama.kalkmiyorum biraz daha oturuyorum snra sanki hic yapmamis gibi tekrar yapiyorum boylelikle mesane tam bosalmis oluyor idrar yolu enfeskiyonu daha cok mesane bosalmadigi icin oluyormus aklinizda olsun
Ben iki gündür içebiliyorum suyu. Limon sıkarak iç belki daha iyi olur1 litre zorla içiyorum suyun tadından tiksindim
TesekkurlerMaşallahhepsini allah size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?