2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
arkadaşlar size bir soru, pastanedeki pastaların kremasında çiğ yumurta var değil mi?
1 haftadır yeme effok yeme effok diye kendimi durduruyorum bu yüzden, acabaaa eziyet mi ediyorum kendime
Kremada yumurtayı pişiriyorlar çiğ kalmaz ki

Kremada yumurtayı pişiriyorlar çiğ kalmaz ki

Hiç anladığım bir konu değil, oraya kadar yürüyüp popoma baka baka gelmeyeyim dedim
teşekkürler kızlar, bu akşam bu hasret sona ersin artıııııık

Tüp bebek ya ne bileyim sanki duyulması gerekti kızımda da 6. Haftada duyamadık 8 de duyduk ama normal yolla olmuştu o. Yani belki geç döllenmeydi diyorum

fk99 canım dün sana soracaktım ilişki oldu mu diye ama çekindim benim doktorum ilk 12 hafta risk olsun olmasın bütün gebelerime yasaklıyorum demişti 12 haftadan sonra da prezervatif ile olacak mutlaka diye belirtmişti.Çok şükür miniğinin kalbini duymuşsun çok sevindim kuzummmm

Ay kuzum seni taglemisim arkadas kendini biliyor diyelim :)))))) cok pardon fistigim ya koptum suan:)
Gittigim hastane Baskent Universitesi Hastanrsi cnm Altunizade de valla bir su iciyorum ki artik kizlar evde 19 lt lik su 3 gun dayaniyo hahahahah

Ay kuzum seni taglemisim arkadas kendini biliyor diyelim :)))))) cok pardon fistigim ya koptum suan:)
Gittigim hastane Baskent Universitesi Hastanrsi cnm Altunizade de valla bir su iciyorum ki artik kizlar evde 19 lt lik su 3 gun dayaniyo hahahahah
Tuvalete kaç kere çıkıyorsun ben de çok su içiyorum 10-15 kez WC ye gidiyorum heralde ben de mi anormallik var yoksa herkes mi öyle

Belki yanlış anlamışımdır diye tekrar tekrar sordum, çiğ çiğ "e nolmuş" dediniz, söyleminiz ırkçı, ayrılıkçı, ötekileştiren tarzda, ben isterim ki, sizin gibilere yer yer ayar vererek bir farkındalık oluşturalım, bence bir daha böyle bir cümle kuracağınız zaman bir daha düşünürsünüz, amacıma ulaştım yani özetle, mesele siz değilsiniz, mesele sizin gibilerin bu çiğ zihniyeti, bu arada teşekkür ederim, öğretmen olmak gibi bir derdim yok.

Hayırlı günler kızlar nasılsınız. Ay çok sevindim sukur bir sıkıntı yokmuş ama ilişki den sonra leke oluyor bende ilk cocuk da yaşadım bunu şimdi korkuyoruz sıkıntılı süreç ya. Benim daha kontrolü me var bir ay sonra gel dedi kalp atımını duyduktan sonra daha 2 haftam var gitmeye.

Tuvalete kaç kere çıkıyorsun ben de çok su içiyorum 10-15 kez WC ye gidiyorum heralde ben de mi anormallik var yoksa herkes mi öyle
Tatkim bende oyleyim ya ama ben normalde de deli gibi su icen biriyim hamilelikte cok artti dusun uyurken iki koca surahi su icmisim her uyandigimda tuvalet su tuvalet su 10 15 jez benimde oyle. Birde bisey kesfettim bu enfeksiyon oalyindan snra. Tuvalete gidiyorum idrarim bitiyo ama.kalkmiyorum biraz daha oturuyorum snra sanki hic yapmamis gibi tekrar yapiyorum boylelikle mesane tam bosalmis oluyor idrar yolu enfeskiyonu daha cok mesane bosalmadigi icin oluyormus aklinizda olsun

Evet ben de dün keşfettim tuvalette bekleyince tekrar yapıyorum

Ben de çok su içmek istiyorum içim yanıyor ama su midemi kaldırıyor. Bulantı şeklinde değil de öğürme hissi şeklinde kendini gösteriyor. Sonra tuvalete koşuyorum haliyle. Onun dışında mide bulantım falan yok, yemem de iyi sadece bu öğürmeler beni zorluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…