2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çoksevindimİnşallah bir daha olmaz. Bende uyku uyuyamaz oldum geçen hafta kalp atışını duymadık ctesi gideceğim ve içim içi yiyor. Tüm senaryolara hazırlıyorum kendimi
Küçük olduğu için duymamış olabilirsiniz. Bende de ilk muayenede keseyi göremedi doktor öyle korkuttu ki dış gebelik olabilir falan dedi o geçen günler kabus gibiydi gerçekten. İnşallah büyümüştür miniğin güzel haberlerle gelirsin.

Toplumda, yüksek sesle böyle cümleler kurmamanız gerektiğini öğrenmeniz gerekirdi bu yaşa kadar, ama tabii sizi ben terbiye edecek değilim, gücüm de yetmez zaten, buyrun siz zeka dolu muhabbetlerinize devam edin lütfen, ben alıkoymayayım

Hanımlar size bi soru sorabilir miyim. Şimdi ben son adete göre 6 hafta 7 günlük. Geçen hafta doktorumun keseyi ölçtüğüne göre 6 hafta 6 günlük dün kese içindeki bebeği ölçmesine göre 6 hafta 2 günlük hamileyim. Şimdi ben bunu telefonumdaki programdan hangisine göre takip edicem bütün programlar son adet tarihini soruyor

Şeffaflık diye ben buna derim , çok sempatik açık açık söylemesi

Şeffaflık diye ben buna derim , çok sempatik açık açık söylemesi

Eveet cunku ben bir de sey demistim ama eski doktorum geri cekilmeyle olursa bir sey olmaz demisti o da ondan sonra ister geri cekil ister cekilme tehlikeli donem diyip olayin aslinda ona patladigini soyledi neyse ki az kaldi ya 4 hafta kadar, burda kotu haberleri okuyup esime de diyorum o da cok korkuyor etkileniyoruz . Acaba yarin bende kontrole gitsem mi diye dusunur oldum, normalde haftaya gidicektim ama

Ağrın, lekelenmen yoksa bence hiç strese girme ya canım, bizim hep bi semptomumuz oldu sıkıntı olduğuna dair

Kızlar bu arada size bir şey anlatayım, sabaha kadar kasık ve karın ağrısıyla uyuyamadım, uyudum, ağrıdan geri uyandım falan, artık eşimle doktora gidelim dedik, sonra bi tuvalete girdim, hiçbir şeyim kalmadı, sadece gaz ağrısıymış biliyor musunuz?aklınızda olsun, gaz ağrısı hiç öyle basit değilmiş

Ben öğreneceğimi öğrenmişim zaten canım sen kendini veya senden olanlara bişey öğretebilirsin ha yok dışarıyada çok öğrenim vermek istersen öğrenmenliğe başvur istersen yardımcı olayım.. terbiye bilmez terbiyeden bahseder meselesi oldu sizinki başkaların konularına söz verilmeden anlayıp dinlemeden saygısızca dalmak ne zamandan beridir terbiye ? Neyse aynen siz gücünüzün yettiğiyle uğraşın şimdi rica ediyorum daha fazla rahatsız etmezseniz zekalı birileriyle muhabbetlerim varda

Ya saf gibi dün akşam progestan içmeyi unuttum az öncede kahverengi akıntı oldu. Resmen korktum ya en iyisi alarm kurmak

Cevap yok mu??

gaz ağrısı çok fenaaaa, ayaklarım biraz üşürse benim de hemen başlıyor.
normalde de regl olurken aynı böyle şişerdi ve çok daha şiddetli ağrırdı eğer ayaklarımı biraz üşütürsem, şimdi de aynısı oluyor

arkadaşlar size bir soru, pastanedeki pastaların kremasında çiğ yumurta var değil mi?
1 haftadır yeme effok yeme effok diye kendimi durduruyorum bu yüzden, acabaaa eziyet mi ediyorum kendime

Ben de doktora normalde 15 inden sonra gidecektim vajinada yanma şikayetim vardı şimdi yanma pek olmuyor batma zonklama oluyor onlar olmadığında yanma oluyor anlayamadım Bugün doktora görüneceğim yoksa içim rahat etmeyecek

E effok deli gibi sevindim iyilesmene fistigim dikkat et kendine azcik iliskiden kacin bakalim tekrar olcak mi dilerim olmaz kendine co kcok iyi bak sabah gozUmu actim direkt seni dusundum cok cok gecmis olsun
KeriminHilali canim alarm kur ic ilacini ya kutfen atlama saatini kur dikkat et kendine dinken bugun istersen ise guce dalma
Kizlar helimiz icin guzek ve sorunsuz bir gun olsun. Dun gece ben yine her zmnki gibi hic uyumadim abartmiyorum 9 kez fon tuvalete kalktim tabi 2 litre su sdc gece ictim her jalkisimda su enfeksiyondan kurtuluyom diye doktor monurolu ic dedi ana sanirm amo doktora pek guvenmiyorum yarin kontrolum var ayni hastanede cok iyi yorumlar almis baska doktora gidicem o derse icicem. Simdilik sdc bol su. Bizde durumlar bu sizler nasilsiniz

bebeeek ben değil fk99 arkadaşımız rahatsızlanmıştı :)

hangi hastaneye gidiyorsun canım, bol suyu bırakma evet, doktor eğer monurolü iç dese bile, su yine de enfeksiyonu güzelce temizlemiş olacak, daha rahat kurtulursun

arkadaşlar size bir soru, pastanedeki pastaların kremasında çiğ yumurta var değil mi?
1 haftadır yeme effok yeme effok diye kendimi durduruyorum bu yüzden, acabaaa eziyet mi ediyorum kendime
Pastaci kremasinda cig yumurta oluyor muymus? Ben mayonezli seylerde oluyor diye biliyordum. Madem cok seviyorsun sor lutfen icindekileri cig yumurta var mi yok mu? Biz gecen hafta sonu sapancaya kacmistik kaldigimiz yerdeki yiyeceklerde tereddut ettiklerimin icerigini sorarak aldim hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…