- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #7.041
Küçük olduğu için duymamış olabilirsiniz. Bende de ilk muayenede keseyi göremedi doktor öyle korkuttu ki dış gebelik olabilir falan dedi o geçen günler kabus gibiydi gerçekten. İnşallah büyümüştür miniğin güzel haberlerle gelirsin.Çoksevindimİnşallah bir daha olmaz. Bende uyku uyuyamaz oldum geçen hafta kalp atışını duymadık ctesi gideceğim ve içim içi yiyor. Tüm senaryolara hazırlıyorum kendimi
Toplumda, yüksek sesle böyle cümleler kurmamanız gerektiğini öğrenmeniz gerekirdi bu yaşa kadar, ama tabii sizi ben terbiye edecek değilim, gücüm de yetmez zaten, buyrun siz zeka dolu muhabbetlerinize devam edin lütfen, ben alıkoymayayımNiye size batan bi yanımı vardı ? Bence böyle kıvranmanız size dahada yakışıyor..Hakaret etmemişim orda sövmemişimde kendimizce normal olarak ki ben onu tek onlar için kullanmıyorum kuzeniminde 5 tane var onada diyorum gırgır yani bunu anlıcak bi zeka düzeyine sahip arkadaşla konuştuk biz sizinle değil ve güldük geçtik bu kadar boş ve basit bi konu sizin gocunacağınız yaranız nedir ?? Ve mümkünse bida benim konularıma dahil olmazsanız seviniriim iyi olur yani sizin adınız yazmıyor size bişeg denememiş size cgp verilmemiş hatta size cvp hakkıda verilmemiş size düşen sizlik bi durum yokken polemiğe de gerek yok.
Şeffaflık diye ben buna derimKizlar benim son gittigim doktor 12 hafta tehlikeli oldugu icin iliskiyi yasakliyorum demisti. Bende diger doktorum boyle bir sey dememisti ama demistim, saglikli tutunamiyor bebekler anneler de bunu iliskiye bagliyor. Sonra neden yasaklamadiniz diye bana soyluyorlar, kendileri de uzuluyorlar. O yuzden ben kolayini buldum iliskiyi yasakliyorum demisti. Bende dikkate aldim acikcasi korkuyorum cunku
Şeffaflık diye ben buna derim, çok sempatik açık açık söylemesi
Dümdüz doktorŞeffaflık diye ben buna derim, çok sempatik açık açık söylemesi
Ağrın, lekelenmen yoksa bence hiç strese girme ya canım, bizim hep bi semptomumuz oldu sıkıntı olduğuna dairEveet cunku ben bir de sey demistim ama eski doktorum geri cekilmeyle olursa bir sey olmaz demistio da ondan sonra ister geri cekil ister cekilme tehlikeli donem diyip olayin aslinda ona patladigini soyledi neyse ki az kaldi ya 4 hafta kadar, burda kotu haberleri okuyup esime de diyorum o da cok korkuyor etkileniyoruz . Acaba yarin bende kontrole gitsem mi diye dusunur oldum, normalde haftaya gidicektim ama
Tam da aradığımızDümdüz doktor
Ben öğreneceğimi öğrenmişim zaten canım sen kendini veya senden olanlara bişey öğretebilirsin ha yok dışarıyada çok öğrenim vermek istersen öğrenmenliğe başvur istersen yardımcı olayım.. terbiye bilmez terbiyeden bahseder meselesi oldu sizinki başkaların konularına söz verilmeden anlayıp dinlemeden saygısızca dalmak ne zamandan beridir terbiye ? Neyse aynen siz gücünüzün yettiğiyle uğraşın şimdi rica ediyorum daha fazla rahatsız etmezseniz zekalı birileriyle muhabbetlerim vardaToplumda, yüksek sesle böyle cümleler kurmamanız gerektiğini öğrenmeniz gerekirdi bu yaşa kadar, ama tabii sizi ben terbiye edecek değilim, gücüm de yetmez zaten, buyrun siz zeka dolu muhabbetlerinize devam edin lütfen, ben alıkoymayayım
Cevap yok mu??Hanımlar size bi soru sorabilir miyim. Şimdi ben son adete göre 6 hafta 7 günlük. Geçen hafta doktorumun keseyi ölçtüğüne göre 6 hafta 6 günlük dün kese içindeki bebeği ölçmesine göre 6 hafta 2 günlük hamileyim. Şimdi ben bunu telefonumdaki programdan hangisine göre takip edicem bütün programlar son adet tarihini soruyor
Adete gore takip etmelisiniz. Olcumlere gore farklilik cikabiliyor.Cevap yok mu??
Kızlar bu arada size bir şey anlatayım, sabaha kadar kasık ve karın ağrısıyla uyuyamadım, uyudum, ağrıdan geri uyandım falan, artık eşimle doktora gidelim dedik, sonra bi tuvalete girdim, hiçbir şeyim kalmadı, sadece gaz ağrısıymış biliyor musunuz?aklınızda olsun, gaz ağrısı hiç öyle basit değilmiş
E effok deli gibi sevindim iyilesmene fistigim dikkat et kendine azcik iliskiden kacin bakalim tekrar olcak mi dilerim olmaz kendine co kcok iyi bak sabah gozUmu actim direkt seni dusundum cok cok gecmis olsun ❤
KeriminHilali canim alarm kur ic ilacini ya kutfen atlama saatini kur dikkat et kendine dinken bugun istersen ise guce dalma
Kizlar helimiz icin guzek ve sorunsuz bir gun olsun. Dun gece ben yine her zmnki gibi hic uyumadim abartmiyorum 9 kez fon tuvalete kalktim tabi 2 litre su sdc gece ictim her jalkisimda su enfeksiyondan kurtuluyom diye doktor monurolu ic dedi ana sanirm amo doktora pek guvenmiyorum yarin kontrolum var ayni hastanede cok iyi yorumlar almis baska doktora gidicem o derse icicem. Simdilik sdc bol su. Bizde durumlar bu sizler nasilsiniz
Pastaci kremasinda cig yumurta oluyor muymusarkadaşlar size bir soru, pastanedeki pastaların kremasında çiğ yumurta var değil mi?
1 haftadır yeme effok yeme effok diye kendimi durduruyorum bu yüzden, acabaaa eziyet mi ediyorum kendime
Teşekkür ederimAdete gore takip etmelisiniz. Olcumlere gore farklilik cikabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?