2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın herkese.. benim bugün yine hafif kahve akıntım oldu sorum progestan kullananlara. Kanama alanı olmamasına rağmen böyle akıntıların sebebi progestan olabilir mi acaba ?

canim senin bebis mayis 5 gibimi dogum. Bana bu tarihi verdiler. Asagida bebegin kacinci haftada oldugunu belirten bir durum var onu nerden ayarladiniz? Ben bulamadim
Hayırlı olsun hoşgeldiniz profilden hesap detaylarına girin orda bebeğin tahmini doğum tarihi soruyor onu yazın görünecektir

Günaydın herkese.. benim bugün yine hafif kahve akıntım oldu sorum progestan kullananlara. Kanama alanı olmamasına rağmen böyle akıntıların sebebi progestan olabilir mi acaba ?
Kan sulandirici aliyor musun? Belki o da yapmis olabilir. Benim kanama alanim olmadi hic ama gebeligi ogrendigimizden beri 2 kapsul sabah 2 kapsul aksam kullaniyorum bir sorun yasamadim.

Arkadaşlar benim bel ağrım hiç geçmiyor ve kalçama vuruyor. Hemşire bugün git hemen doktora baktır bebeğin kalbini falan dinlesinler dedi beni korkutru. Sizde böyle kitleniyormusunuz eğilirken falan benim kalçam ve belim ağırıyor full time.

Ya ne oldu ben kaçırdım

Korkma canım ama doktoruna görün için rahatlasın
11+ şekilde mi haftası, bir de erkek mi?
erkek erken gösteriyor sanırım benim arkadaşım da 12.haftasında öğrendi oğlu olacağını

Ya aslında çok önemli olmamakla birlikte arkadaşın bi söyleminden inanılmaz rahatsız oldum, normalde yapmayacağım şekilde de uzatmaktayım şuan
Ne söyledi ki onu merak ettim yani bir şeye ee nolmuş yazdı sanırım neye yazdı onu göremedim

Ne söyledi ki onu merak ettim yani bir şeye ee nolmuş yazdı sanırım neye yazdı onu göremedim
Suriyelilerin çocuk sayısıyla alakalı, köpeklerin doğurmasına benzetmiş, ardından da "töbe töbe" yazmış bir de, tövbesini de etmiş aslında, mesele köpeklere benzetilmesinden ziyade bunu bi aşağılama yöntemi olarak kullanması, bana çok ayıp geliyor böyle şeyler, burada bi arkadaşa doktor, "arkasına teneke bağlamak" ile alakalı bi laf etmişti, mesela bunu da kabul edemem, ben diş hekimiyim, bu cümleyi benim yanımda bi doktor arkadaşım etse o an yönetime şikayet ederim, buna benzer ayarsız konuşmalara aşırı hassasım, ama takılmayacağım

Cwnim bende senin gibiyim deli gibi belim agriyo egil kalk yapamiyorum daha en basindan beri boyle ve hic gecemedi yarin doktora sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…