2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya bana iki doktor da dedi ki, bi tarafıyla da bebel sağlıklıysa ne olursa olsun direniyor, kalıyor dedi, sizinki de sağlıklı bence, bu haftaya kadar gelmiş, korkmayalım hiç, çünkü sağlıksızsa da yapaval hiçbir şeyimiz yok ki, tüm önlemleri de alıyoruz, teslim olalım da az rahat nefes alalım bari, başka yapacak bir şeyimiz de yok ki

Ayyy, insana ne iyi hissettiriyor böyle güzel hikayeler, inşallah yaa, maiallah sizin bebişe de , çok teşekkür ederim

Bende seninle ayni durumdayim dun dayanamadim doktora gittim. Bana 5 tane serum yazdi. 2 gundur serum yapiyorum cok sukur simdi daha iyiyim. Prilami bende 7. Haftada kullandim bana da hic fayda etmedi biraktim

İyi akşamlar bebeyimsu'lar keyifler ne alemde :) bebesi olanlar ancak uyuyunca yazabiliyor galiba tüm gün disardaydik alınacak şeyler vardı. Hâlâ tek çocuklu iken yemek yiyelim dolaşalım dedik. Sonra eve geldik bebeğimi uyuttum işlerimi hallettim mis gibi sıcak çayımı da aldım kitabımın son 20 sayfası kaldı ona başlamadan bi yazayım dedim

Kızlar bu dönemde genelde koku hassasiyeti oluyor , evet. Ben kızımda hamile olduğumu bilmesem eşimden soğudum zannedip , boşayacaktım nerdeyse. O kadar rahatsız oluyordum kokusundan. Bunda ise tam tersi koku duyum gitti sanki, normalde de koku hassasiyeti yüksek bir insanım. her şeyin kokusunu hemen alırım. kötü ya da güzel , koku alamıyorum. Aynı durumda olan var mı (Koku hassasiyetine nazaran çok daha iyi bir durum, meraktan soruyorum daha çok)

Kesinlikle öyle çok teşekkür ederim morel ve motive iniz için sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bebişlerimizi.

BEnim önceki gebeliğimde de bu gebeliğimde de kokulara karşı bir hassasiyet olmadı. Hani arkadaşlar diyorlar ya mutfağa giremiyoruz ya da parfüm alkol kokusuna tahammülümüz yok diye. Ben yaşamadığım için haliyle bana çok ilginç geliyor. Aslında bu durum haneme bonus puan.

Bende de ilk bebeğimde aynı şeyler vardı bulantılar geçene kadar eşimden dediğiniz gibi sogumustum. Oysa çok temiz ve titiz biridir ama her şey midemi bulandiriyordu. Bunda koku hassasiyeti neredeyse yok sayılır çok hafif. Ama olsaydı napardim bilmiyorum oğlumun altını nasıl değiştirirdim onun karnını nasıl doyururdum. Acaba diyorum beyin izin vermiyor mu ? Çünkü eşim geldikten sonra çok ilginç bir şekilde su bile kokmaya başlıyor sanki. Sabahları daha hafif seyrediyor ya da olsa bile mecburiyetler kendimizi dinlememize izin vermiyor belki de

Kaçıncı hafta da vardı alanınız ve kaçıncı hafta da geçti. Çok sevindirik oldum yorumunuzu okuyunca

Çok ağır kokuları bazen alıyorum. Onun dışında yok . Aslında halimden memnunum. Benim de 3.5 yaşında kızım var, sık sık tuvalet sonrası temizliğini ben yapıyorum. İlkindeki gibi olsam napardım bilmiyorum

Kesinlikle. Koku hassasiyeti berbat bir şey, ılkinde sarımsak soğan kokusu olunca bayılma eşiğine geliyordum resmen. dün bi araştırayım dedim , gebelikte olabiliyormuş, bi nevi burun tıkanıklığı gibi bir şeymiş.

Bende 2 gün normal doğuracağı diye direnirken suni sancım yükselmediği için, gücüm kalmadığı için boğa inadım bir işe yaramadı ve iyiki ısrar etmemişim bebişe 3 kere kordon dolanmış boynuna o stresle, yani devam etsem bile bebek aşağı inemeyecekmiş zaten, rabbim korudu olanda da olmayanda da hayır vardır bacım boşver ısrar etme.. Ha tabi inşallah temennim normal yoldan kolaycacık doğurursun.

Kızlar benımhıc bulantım hamıellık belırtım yoki ilki böyle degıldı galıba ne zaman bulantılarım başladı hatırlamıyorum sisin bulantılar be zaman başladı
Canım çok yeni daha benimde birinci gebeliği de çok geç başlamıştı belki 8. Hafta falan belki de 9 ama o bile çok sürmedi ve bebeğim çok sağlıklı doğdu kafana takma bünye meselesi çok şanslısın

Ayy Allah korumus gercekten, tabii ilk basta bebegin ve benim sagligim ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…