2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Netflix izlemiyodum bu aralar en son atiyeye baktim %3 e başladim güzelmiş tavsiye edrm Kore dizileri de güzel bnm için tabi bn fanatiğim o konuda

burasi sonradan gelenleri kabul edmiyor dıslıyor galiba bizi goren yok
Yok canim hoşgeldin bi çoğu daha bekliyor bebekleri görmeyi Haziran olacak belki de benim
Pardon nasip olursa sezaryen olacak yine son haftalara gelir Allah nasip eder inşallah

Son düzenleme:
Çok klasik olacak ama yatın ya, bol bol dinlenin, bol bol su için, lifli meyve sebze yiyin, protein ihtiyacınızı bu aralar etten değil de bakliyattan karşılamaya çalışın, bir de üniversite hastanesi her zaman çok yerden güvenlidir, sağlıkçı olarak benim emin olduğum bir şey bu, kabız olunca da ıkınmayın, burundan nefes alıp ağızdan verin ve uzun süre nekleyin gerekirse klozette, kabızken çözüm ıkınmak değil, doğru nefes alıp vermekmiş diye duydum, faydasını da gördüm

İlk çocuğunuz erkek mi?

Çok teşekkür ederim ıkınmıyorum ama kalıyorum baya wc de acaba o sorun olurmu die bile düşünüyorum. Gittiniz mi doktora ne durumda kanama alanınız. Merak ettim. Evet ünv hastanesi bende dha güvenilir geldi özeldense işte doktorum 3 ay takip yapıyor sadece.

Bulantısı ve kusması gece gündüz olan biriyim siyah incir yiyin mucizevi bir meyve çok faydası oluyor anında kesiyor bulantıyı araştırın görün
Merhaba, ben hergün serum vurdurmaya başladım, ikiz gebelik yaşıyorum bu sebeple çok şiddetli bulantım ve kusmam bar, inciri denemedim gerçekten etkili mi?

Valla bana kız diyor herkes ama erkek rüyası gördüm sürekli. Bilemedim valla arkadaşım 11.haftada öğrenmiş cinsiyetini çocuğunun erkekmiş. Erkekse herhalde önceden öğrenicez
Bende erkek rüyası görmüştüm. Dün dr ısrsrımla tahminde bulundu kız olabilir belki belli deil dedi

Bende erkek rüyası görmüştüm. Dün dr ısrsrımla tahminde bulundu kız olabilir belki belli deil dedi
Dr bana 9 ay boyunca erkek dedi ultrason resmini gösterdi doğumda dr eşime ne bekliyorsunuz diye sorunca biz erkek bekliyoruz dedik hayır kızınız oldu dedi biz şok olduk ve çok sevindik
Bende aynı bu şekilde rüyamda görmüştüm dr kızın oldu diyor bende bir yanlışlık var benim oğlum olacaktı diyorum
Bazen rüyalarımız gerçekleri yansıtabilir inşallah Rabbim sağlıcakla gönlünden geçeni nasip etsin

Boşa gitti desenize hazirliklar 12. Haftada öğrenmiştimöyle de oldu şükür.

Ne büyük süpriz oldu ya. Erkek bebek genelde yanılma olmaz diye biliyorum.

Ha 3 ay sonra başla doktor yani, anladım.
Kanama alanım aynı ama bebiş de iyi, umarım hep daha iyi oluruz ikimiz de, benim bugün gittiğim doktor iyimser olan, öteki kötümser, ikisinin yorumlarını karıp istediğimi alıyorum

Ay az önce bunu düşünüyordum biliyor musun, demek olabiliyormuş. Peki ne yaptınız onca hazırlık, isim bile koymuşsunuzdur. İsme göre süsler çikolatalar büyük sürpriz.

Ah en iyisini yapıosunuz. Bende memleketteki doktora kürtaj mı yapan a yazdım attım ultrason görüntüsünü ilaçlara devam dedi kan sulandırıcı mı yapıyor acaba diyerekten ben ve 10 gün sonra uçak ile yolculuk riskli olurmu die sorun olmaz dedi ve ultrason a iyi görünüyor yazmış. Yani doktor olarak belki görüntüyü anlar diyerekten attım

Bebeğin iyi olması önemliymiş sanırım kanama alanı pekte önemli olmuyormuş gelişimi etkilemiyor ise. İnş öyle devam eder.

Kanama alani pekte önlemli değilmiş aslinda benim keseden daha büyüktü bebek oluşmadan kızım hepsini yendi büyüdü alani baskiladi dişari kanama bile olmadi geriye bana stresi kalmiş bakiyorum da inş siz daha rahat atlatirsiniz

Bu nasıl ya? Sene kaçtı? Onca hazırlık boşa mı

Merhaba, ben hergün serum vurdurmaya başladım, ikiz gebelik yaşıyorum bu sebeple çok şiddetli bulantım ve kusmam bar, inciri denemedim gerçekten etkili mi?
Bende işe yaradı denemekten birşey kaybetmezsiniz ara ara yine bulantım kusma oluyor ama incir de yiyiyorum tamamen geçirmez azaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…