2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yaaaa büyümüşşş işteee tabi tam net görüntü yok yinee

Kabul edilemez bir ihmal ben bir kez genel anestezi ile ameliyat oldum ve doktorumu görmeden ameliyat olmam diye tutturmuştum tabi dr bendeki evhamı bildiği için gelmişti uyutulana kadar başımda durmuştu.İnsan canı bu kadar mı kıymetsiz oldu ya

Ah canım sende mi öylesin. Çabuk geçer bu bulantı iğrenme işleri inşallah

Merhaba gebedaşlar kısmetse bende mayıs ayında doğum yapacağım gibi. Son adet tarihi 19 ağustos adete 1 gün kala kanda hcg 58 çıkmıştı. Ancak 6 haftalık olması gereken gün doktora gittik doktor keseyi gördü bebek var ama daha küçük görünüyor 5 haftalık gibi dedi. Ama doktorun demesine göreyse 4. Haftasında hcg 1440 çıkmıştı kan değeri ile kese uyuşmuyor böyle bir durum yaşayan var mı bebekte mi sıkıntı vardır yoksa ikiz midir ya da normal mi sizce

Ya Kızlar sizde de aynı problem var mi 9+5 im kendimi hamile gibi hissetmiyorum bi kaç gün öncesine kadar bulantıdan ölüyordum şimdi gayet normalim

Hamileliğimde sudan iğrendiğim sırada saka su içerdim 101 de satilirdi içimi kolay hafif gelirdi bana bi dene istersen

Merhaba temiz içerikli d vitaminleri piyasada mevcut. Ben sprey formunda 25 mikrogram 1000 ünite kullanıyorum. Evdeki herkesin depolarını sağlam tutmaya çalışıyorum. Yaz aylarında kullanmadım 3 ay boyunca günlük 20 dk öğle vaktinde güneşten almaya çalıştım ama şu an uvb ışınını Türkiye’nin hiçbir yerinden alamıyoruz sanırım. 2 haftadır tekrar düzenli kullanıma döndüm.

Canım çok sağol bebeğe bişey olur diye korkuyorum zaten yoksa ağrıya fln razıyım bugün doktor da yoğundu tam ilgilenemedi enfeksiyon var dedi ama bende kaşıntı da var travazol kullanıym mi diye sordum kullan dedi ama çok korkuyorum bebise bisy olcak diye

Travazol ben de kullandım sıkıntı olmadı.Eğer mantar enfeksiyonu falan varsa çamaşırı sürekli değiştirip Yüksek derecede yıkayıp ütüleyip öyle giymek gerekiyor

Ya Kızlar sizde de aynı problem var mi 9+5 im kendimi hamile gibi hissetmiyorum bi kaç gün öncesine kadar bulantıdan ölüyordum şimdi gayet normalim
Kuzum sabah tahlillerimi almaya gittim doktoruma muayene olmadım ama karşılaştık konuştuk mide bulantısı bizim için bir şey ifade etmiyor korkma 9.haftaya doğru şikayetlerin azalması çok doğal dedi içim rahatladı senin de için rahat olsun zaten birkaç gün sonra muayene günün korkma bebişin çok iyidir

Kızlar bende bugün muayene gittim 5 haftakese gözüktü kalp atışı için bir sonraki muayenede belli olur dedi siz ilk kalp atışını ne zaman duydunuz ?

Travazol ben de kullandım sıkıntı olmadı.Eğer mantar enfeksiyonu falan varsa çamaşırı sürekli değiştirip Yüksek derecede yıkayıp ütüleyip öyle giymek gerekiyor
Canım doktor bakmadı ama bnce mantar var sürekli havlu peçete koyup değişiyorm hem sarı akıntı hemde kaşınma var

Bizde benim değerlerim baya düşük kapaliyim dışarıya cikinca da doğal olarak sadece elim yüzüm güneş görüyor kızım bütün yazı saatlerce bahçede geçirdi onun ve eşimin degerleri normal seviyede bende hemşire arayıp söyleyince aklıma geldi doğrusu, kızıma düzenli kan tahlillerini yaptırıyorum ama kendimize gelince savsakliyoruz genelde dahiliye uzmanına gidip ölçtürüp ona göre kullanmak istedim yine çok düşüktür diye tahmin ediyorum ne yalan söyleyeyim asmlerin verdiği takviyelere güvenmiyorum kızıma bebekken verdikleri takviyeleri kullanmayıp doktoruyla kan testlerine göre daha güvenilir takviyeler kullandım hep

Kızlar d vitamini yağda eriyen vücuda karışan bir vitamindir suya damlama yada ekmeğe damlatıp yemek vücuda hiç bir faydası yoktur ağızdan girdiği gibi wc de çıkar ve değerleriniz hiç yükselmez
D vitaminini 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içine damlatarak yada vitamini aldıktan sonra 1-2 ceviz yiyerek yada akşam yağlı yemeginizle birlikte alın

Canım doktor bakmadı ama bnce mantar var sürekli havlu peçete koyup değişiyorm hem sarı akıntı hemde kaşınma var
Evet canım olabilir mantar akıntısı biraz daha Farklı oluyor ama başka bir enfeksiyon olabilir. Doktor şikayetine göre fitil veriyor aslında

İnsallah canım benim hayırlısıyla gelseydi muayene günü çatladım orta yerimden

Evet canım büyük ihtimalle düşüktür değerlerin. Bende asmlerin verdiği damlaları hiç kullanmıyorum içerikleri iyi değil. Vitaminlerine bir baktır belki çok düşükse yine fazla doz kullanmanı önerir doktor

kizlar 8+3m midem fena ilac kullaniyorum.prilam ama bu hafta hic fayda edmedi geçen hafta iyiydi bana ne onerirsinz beslenmiyorm su dahi icemiyorum midem.kotu oluyor eskiden severeknyedigm seylerden artk oyle bi tat alamiyorum tadi var ama eskidi gbi severek yiyemiyorm yemek istedklerimi bile agiz tadiyla yiyemiyorm of napcm blmiyorm kilo alacagima zayfladm nezaman geçer bu durum bu 2.gebeligim 1.de boyle olmamisti bu beni baya etkiledi

Evet canım olabilir mantar akıntısı biraz daha Farklı oluyor ama başka bir enfeksiyon olabilir. Doktor şikayetine göre fitil veriyor aslında
Bugün işte çok yoğundu ilgilenmedi bı dahaki hafta da böyle olursa degiscem ztn inslh bebisime zarar verecek bı enfeksiyon degildir

Bugün işte çok yoğundu ilgilenmedi bı dahaki hafta da böyle olursa degiscem ztn ☹ inslh bebisime zarar verecek bı enfeksiyon degildir
Sanmıyorum bir sıkıntı olacağını enfeksiyon hamilelik döneminde çok görülüyormuş bol bol su iç travazolu da kullanırsan faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…