- 10 Nisan 2020
- 1.511
- 1.500
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #7.681
Yaaaa büyümüşşş işteee tabi tam net görüntü yok yineeBen 9+2de gittim, doktor 9+4 dedi ve bu miniği gördük canım ☺
Geçmiş olsun canım, bol su içip sık idrara çıkmaya çalış, ben ilk gebelikte enfeksiyondan çok çektim, o tek kullanımlık tozdan kaç kere içtim sayısını hatırlamıyorum bile, normal doğum yaptım ama bebeğime geçmedi çok şükür
Kabul edilemez bir ihmal ben bir kez genel anestezi ile ameliyat oldum ve doktorumu görmeden ameliyat olmam diye tutturmuştum tabi dr bendeki evhamı bildiği için gelmişti uyutulana kadar başımda durmuştu.İnsan canı bu kadar mı kıymetsiz oldu yaKızlar gebeliklerimizle alakasız ama size çok ilginç bir konu anlatmaya geldimdün duyduğumdan beri herkese anlatıyorum
Kardeşim avukat, onlara bazen çok ilginç dosyalar geliyor o da bana anlatıyor. Bunu da dün anlattı.
Gırtlak kanseri hastayı burun estetiği olacak hastanın yerine ameliyata götürmüşler yanlışlıkla
Adam benim adım bu değil demiş ama hasta bakıcılar dinlememişler adamı alıp götürmüşler, dosyasına da mı kimse bakmadı, en azından anestezi uzmanı da mı sorular sormadı çok ilginç değil mi, baştan sona herkes görevini eksik yapmış ama savcılık sadece iki hemşire için idari soruşturma izni vermiş.
Hemşirelerde ne yapabiliriz diye kardeşimin ofisine başvurmuşlar.
Tam bir skandal ya
Ben daha önce üç kez genel anestezi ile ameliyat oldum, ameliyata girene kadar kaç kişi bana sorular sordu, dosyamı kontrol etti. Bu olayda çok büyük ihmaller var bence.
Ah canım sende mi öylesin. Çabuk geçer bu bulantı iğrenme işleri inşallahGebeliğin başından beri kaç farklı su aldırdım eşimeher getirdiği suya bunun tadı çok kötü beğenmedim başka su al diyorum adam tüm marketleri gezdi yine de bana su beğendiremedi
Dişinin durumu ne oldu canım
Hamileliğimde sudan iğrendiğim sırada saka su içerdim 101 de satilirdi içimi kolay hafif gelirdi bana bi dene istersenGebeliğin başından beri kaç farklı su aldırdım eşimeher getirdiği suya bunun tadı çok kötü beğenmedim başka su al diyorum adam tüm marketleri gezdi yine de bana su beğendiremedi
Dişinin durumu ne oldu canım
Merhaba temiz içerikli d vitaminleri piyasada mevcut. Ben sprey formunda 25 mikrogram 1000 ünite kullanıyorum. Evdeki herkesin depolarını sağlam tutmaya çalışıyorum. Yaz aylarında kullanmadım 3 ay boyunca günlük 20 dk öğle vaktinde güneşten almaya çalıştım ama şu an uvb ışınını Türkiye’nin hiçbir yerinden alamıyoruz sanırım. 2 haftadır tekrar düzenli kullanıma döndüm.Tünaydın hanımlar sağlık ocağından hemsireleriniz arayıp haber verdi yada soyledimi bilmiyorum yeni duzenlemeye göre 12.haftada başlayıp gebelik sonuna kadar d vitamini desteği veriliyormuş 6 yıl önce kızımda böyle bı uygulama yoktu sadece 14. Haftada kan ilacı baslaniyordu şimdi sanırım koronadan dolayı d vitamini desteği yapılıyor çünkü d vitamini koronada çok etkili bir bağışıklık sağlıyor ben en son 2 yıl önce d vitamini değerlerime baktirmistim ve yerlerdeydi en düşük seviye 30 olması gerekirken benim 7 'idi iğne kullanmıştım o zaman şimdide kesin çok düşüktür eminim ama sağlık ocağı vitamin desteğini standart hiç ölçüp bicmeden yapıyor tıpkı bebeklerde ezbere verdikleri kan damlası ve d vitamini gibi artık asm'lerde de pandemiden sonra d vitamini için tahlil yapılması yasaklanmış insan bu ne yaman cekilski diye düşünmeden edemiyor ben Devlet Hastanesi'ne gidip değerlerimi kontrol ettirip ona göre ayarlanmış dozda takviye almayı düşünüyorum özel hastanelerde bu test biraz tuzlu olabiliyor standart testlerde yok çünkü birde sağlık ocağında verilen destek içerisinde glikoz şurubu falan var daha temiz içerikli bir vitamin araştıracağım sizleride bilgilendirmek istedim
Canım çok sağol bebeğe bişey olur diye korkuyorum zaten yoksa ağrıya fln razıyım bugün doktor da yoğundu tam ilgilenemedi enfeksiyon var dedi ama bende kaşıntı da var travazol kullanıym mi diye sordum kullan dedi ama çok korkuyorum bebise bisy olcak diyeBen 9+2de gittim, doktor 9+4 dedi ve bu miniği gördük canım ☺
Geçmiş olsun canım, bol su içip sık idrara çıkmaya çalış, ben ilk gebelikte enfeksiyondan çok çektim, o tek kullanımlık tozdan kaç kere içtim sayısını hatırlamıyorum bile, normal doğum yaptım ama bebeğime geçmedi çok şükür
Travazol ben de kullandım sıkıntı olmadı.Eğer mantar enfeksiyonu falan varsa çamaşırı sürekli değiştirip Yüksek derecede yıkayıp ütüleyip öyle giymek gerekiyorCanım çok sağol bebeğe bişey olur diye korkuyorum zaten yoksa ağrıya fln razıyım bugün doktor da yoğundu tam ilgilenemedi enfeksiyon var dedi ama bende kaşıntı da var travazol kullanıym mi diye sordum kullan dedi ama çok korkuyorum bebise bisy olcak diye
Kuzum sabah tahlillerimi almaya gittim doktoruma muayene olmadım ama karşılaştık konuştuk mide bulantısı bizim için bir şey ifade etmiyor korkma 9.haftaya doğru şikayetlerin azalması çok doğal dedi içim rahatladı senin de için rahat olsun zaten birkaç gün sonra muayene günün korkma bebişin çok iyidirYa Kızlar sizde de aynı problem var mi 9+5 im kendimi hamile gibi hissetmiyorum bi kaç gün öncesine kadar bulantıdan ölüyordum şimdi gayet normalim
Canım doktor bakmadı ama bnce mantar var sürekli havlu peçete koyup değişiyorm hem sarı akıntı hemde kaşınma varTravazol ben de kullandım sıkıntı olmadı.Eğer mantar enfeksiyonu falan varsa çamaşırı sürekli değiştirip Yüksek derecede yıkayıp ütüleyip öyle giymek gerekiyor
Bizde benim değerlerim baya düşük kapaliyim dışarıya cikinca da doğal olarak sadece elim yüzüm güneş görüyor kızım bütün yazı saatlerce bahçede geçirdi onun ve eşimin degerleri normal seviyede bende hemşire arayıp söyleyince aklıma geldi doğrusu, kızıma düzenli kan tahlillerini yaptırıyorum ama kendimize gelince savsakliyoruz genelde dahiliye uzmanına gidip ölçtürüp ona göre kullanmak istedim yine çok düşüktür diye tahmin ediyorum ne yalan söyleyeyim asmlerin verdiği takviyelere güvenmiyorum kızıma bebekken verdikleri takviyeleri kullanmayıp doktoruyla kan testlerine göre daha güvenilir takviyeler kullandım hepMerhaba temiz içerikli d vitaminleri piyasada mevcut. Ben sprey formunda 25 mikrogram 1000 ünite kullanıyorum. Evdeki herkesin depolarını sağlam tutmaya çalışıyorum. Yaz aylarında kullanmadım 3 ay boyunca günlük 20 dk öğle vaktinde güneşten almaya çalıştım ama şu an uvb ışınını Türkiye’nin hiçbir yerinden alamıyoruz sanırım. 2 haftadır tekrar düzenli kullanıma döndüm.
Kızlar d vitamini yağda eriyen vücuda karışan bir vitamindir suya damlama yada ekmeğe damlatıp yemek vücuda hiç bir faydası yoktur ağızdan girdiği gibi wc de çıkar ve değerleriniz hiç yükselmezBen geçen yıl nisan ayında doğum yaptım, bana vermişlerdi d vitamini, suya 6 damla (yanlış da hatırlıyor olabilirim damla sayısını) damlatıyordum ama düzenli kullabmadım
Bende bazen vajinadan bacaklarımın iç kısmına doğru ağrı oluyor ama genelde bu tarz ağrılara normal diyor doktorlar rahim büyüdüğü için
Evet canım olabilir mantar akıntısı biraz daha Farklı oluyor ama başka bir enfeksiyon olabilir. Doktor şikayetine göre fitil veriyor aslındaCanım doktor bakmadı ama bnce mantar var sürekli havlu peçete koyup değişiyorm hem sarı akıntı hemde kaşınma var
İnsallah canım benim hayırlısıyla gelseydi muayene günü çatladım orta yerimdenKuzum sabah tahlillerimi almaya gittim doktoruma muayene olmadım ama karşılaştık konuştuk mide bulantısı bizim için bir şey ifade etmiyor korkma 9.haftaya doğru şikayetlerin azalması çok doğal dedi içim rahatladı senin de için rahat olsun zaten birkaç gün sonra muayene günün korkma bebişin çok iyidir
Evet canım büyük ihtimalle düşüktür değerlerin. Bende asmlerin verdiği damlaları hiç kullanmıyorum içerikleri iyi değil. Vitaminlerine bir baktır belki çok düşükse yine fazla doz kullanmanı önerir doktorBizde benim değerlerim baya düşük kapaliyim dışarıya cikinca da doğal olarak sadece elim yüzüm güneş görüyor kızım bütün yazı saatlerce bahçede geçirdi onun ve eşimin degerleri normal seviyede bende hemşire arayıp söyleyince aklıma geldi doğrusu, kızıma düzenli kan tahlillerini yaptırıyorum ama kendimize gelince savsakliyoruz genelde dahiliye uzmanına gidip ölçtürüp ona göre kullanmak istedim yine çok düşüktür diye tahmin ediyorum ne yalan söyleyeyim asmlerin verdiği takviyelere güvenmiyorum kızıma bebekken verdikleri takviyeleri kullanmayıp doktoruyla kan testlerine göre daha güvenilir takviyeler kullandım hep
Bugün işte çok yoğundu ilgilenmedi bı dahaki hafta da böyle olursa degiscem ztnEvet canım olabilir mantar akıntısı biraz daha Farklı oluyor ama başka bir enfeksiyon olabilir. Doktor şikayetine göre fitil veriyor aslında
Sanmıyorum bir sıkıntı olacağını enfeksiyon hamilelik döneminde çok görülüyormuş bol bol su iç travazolu da kullanırsan faydası olurBugün işte çok yoğundu ilgilenmedi bı dahaki hafta da böyle olursa degiscem ztn ☹ inslh bebisime zarar verecek bı enfeksiyon degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?