2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu güzelmiş .aynı ben ilk çocukta ay sen zayıfsın doğuramazsın yapamazsın diyenlere inat çatır çatır normal doğum yaptim ikinci çocuğum da normal oldu sukur korkulacak gibi değilmiş her doğum kendine has ozel farklı yani. Bu hamileligimdede aksilik olmazsa yine normal olur inşallah.

Evet de Ülkü çok bulandı hatta 3 düşüğüm de oldu ılk sen önce onlar da bulandı sımdı bulanmayınca ınsana kurt düşüyor

Ah keşke koku almasam diyorum her gün.. duşa girerken bile burnuma burun tıkacı takıyorum yoksa o şampuan duş jeli kokusu beni mahvediyor. Sokakta yanımdan geçen insanın parfüm kokusunu aldığım an midem aşırı bulanıyor nasıl geçecek bilmiyorum. Yemek kokularına karşı yok sadece hassasiyetim o yüzden yemek yiyebiliyorum bu iyi bişey diyorum ama bu tip kokular yüzünden günün her saati midem bulanıyor. Sizin ilk hamileliğinizde kaçıncı aydan sonra geçti bu durum?

Insallah insallah

Ne guzel normal dogum yapanlara hayranim gercekten bende normal yapcam diye girdim illa normal olsun suni sanci verildi sabaha kadar doguramadm bebek kakasini yapti acil sezeryana alndm midesi yikandi suan direk sezeryan dusunuyorum

Ilk hamileligimde o kadar cok kustum ki kilo verdim hersey kokuyodu aylarca yataktan basimi kaldiramadim yatak sirtima batiyodu oturamiyodum yatamiyodum tuvalete bile yuruyemiyodm resmen bitkisel hayattaydim bu hamileligim cok sukur o kadar rahat geciyoki sonsuz sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…