2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar 12.hafta civarı detaylı usg yaptırmayı düşünüyor musunuz? Benim öncesinde düşüklerim olduğundan yaptıralım dedik ama daha doktoruma sormadım. 10 gün sonra 10.hafta kontrolümüz var, o zaman sorucam kendisine. Bir de ilk bebeğim bu, bir sürü testlerden bahsediyor arkadaşlarım, ikili-üçlü test, nipt vs. hangi birini yaptırıcaz kafam karışıyor..

Dün çift kat maske takarak yemek yaptım ve bir saat maskeyi çıkarmadan bekledim yine de yaptığım yemeği yiyemedim
Özellikle soğan salça kavururken fena oluyorum

Off o alt değişme olayı beni benden alıyor
Bİr de bu aralar kızım sabahları uyanır uyanmaz kaka yapmaya alıştı, halimi anlatmama gerek yok sanırım

Dün gece inanılmaz bir sancıyla uyandım. Büyük ihtimal bağırsak sancisiydi. Bende normalde de bağırsak sıkıntısı var bir ishal bir kabız olurum. Çok korktum valla dün gece

Canım ben ikili yaptırcam başka da bişe yaptırmayı düşünmüyorum zaten 20 Li haftalarda ayrıntılıya giriyorsun

Bende yaştan dolayı yaptırmayayım diye düşünmüştüm. Nasıl olaa yaşım var ve risk çıkacak diye. Doktor yaş faktörünü görmezden gelerek değerlendirme yapıyoruz zaten dedi. Yapalım dedi. Yaptıracağım

Ay yok artık ya korktum bak şimdi

Allah korusun ne saçma seyler yasamış

Ben de inanamadım insan canı bu kadar mı ucuz, bu nasıl ihmal
Ve bu olay üniversite hastanesinde yaşanıyor

serummu
Bende seninle ayni durumdayim dun dayanamadim doktora gittim. Bana 5 tane serum yazdi. 2 gundur serum yapiyorum cok sukur simdi daha iyiyim. Prilami bende 7. Haftada kullandim bana da hic fayda etmedi biraktim
serummu taktiriyosun canim

Beeeeeen, gaz reflü mide bulantısı mahfoluyprum akşamları niyetse kusuyorum

Bizim ki de lazimliğina yapiyor illa çoğu zaman

Ben de inanamadım insan canı bu kadar mı ucuz, bu nasıl ihmal
Ve bu olay üniversite hastanesinde yaşanıyor
Ay dikkatli olalım biz de anlattığın iyi oldu canım, ay benim de kuzenim hamileymiş kardeş gibi büyüdük beraber ilerleyecek süreç ne güzel sizin kardeşlerde var mı bir şey bazen aynı ana denk geliyor böyle güzel oluyor

Biz eltimle çok yakın haftalardayız
Eltimi çok severim kardeşimden farkı yok benim için.
Onun da ikinci olacak kısmetse. Onlar kaynanama söyledi ama biz daha söylemedik

Bizim ki de lazimliğina yapiyor illa çoğu zaman
Of bez de olsa lazımlık da olsa çok kötü ya sabah sabah özellikle
Bizimki bir de bu aralar bez değiştirmemek için inatlaşıyor kaçıyor zilli.
Dün suyla ilgili yazan da sendin değil mi canım, ben saka su da aldım ama onu da sevmedim. Sorun sularda değil anlaşıldı benim ağzımın tadı yok, su içmekten zevk almıyorum, bir yudum içtiğim anda midem bulanıyor ve karnım ağrımaya başlıyor

Kızımın ateşi Perşembe geceden beri düşmüyor
37-37,5 civarı bazen de 38 oluyor.
Sürekli kucakta gezmek istiyor, hiçbir şey yemez oldu, en sevdiği patates kızartması onu bile yemiyor. Meyve yiyor sadece, içi yanıyor demek ki
Bu sabah da ağzının üstüne düştü dişleri üst dudağını kesti ve baya bi kanadı içim gitti, şimdi dudağı mor ve şiş.
Sabahtan beri zorla uyuttum,ben de yanında yattım kaldım, hiç enerjim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…