- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #7.781
İnsallah başlamaz canım bende 7 den sonra başlamıştı
Benmde 7.hafta ds vardı küçüktü somra işte gittikçe büyüdü şuan6 altinci haftada keseden büyüktü. 12. haftadan sonra geçmişti
Dün çift kat maske takarak yemek yaptım ve bir saat maskeyi çıkarmadan bekledimBEnim önceki gebeliğimde de bu gebeliğimde de kokulara karşı bir hassasiyet olmadı. Hani arkadaşlar diyorlar ya mutfağa giremiyoruz ya da parfüm alkol kokusuna tahammülümüz yok diye. Ben yaşamadığım için haliyle bana çok ilginç geliyor. Aslında bu durum haneme bonus puan.
Off o alt değişme olayı beni benden alıyorBende de ilk bebeğimde aynı şeyler vardı bulantılar geçene kadar eşimden dediğiniz gibi sogumustum. Oysa çok temiz ve titiz biridir ama her şey midemi bulandiriyordu. Bunda koku hassasiyeti neredeyse yok sayılır çok hafif. Ama olsaydı napardim bilmiyorum oğlumun altını nasıl değiştirirdim onun karnını nasıl doyururdum. Acaba diyorum beyin izin vermiyor mu ? Çünkü eşim geldikten sonra çok ilginç bir şekilde su bile kokmaya başlıyor sanki. Sabahları daha hafif seyrediyor ya da olsa bile mecburiyetler kendimizi dinlememize izin vermiyor belki de
Canım ben ikili yaptırcam başka da bişe yaptırmayı düşünmüyorum zaten 20 Li haftalarda ayrıntılıya giriyorsunKızlar 12.hafta civarı detaylı usg yaptırmayı düşünüyor musunuz? Benim öncesinde düşüklerim olduğundan yaptıralım dedik ama daha doktoruma sormadım. 10 gün sonra 10.hafta kontrolümüz var, o zaman sorucam kendisine. Bir de ilk bebeğim bu, bir sürü testlerden bahsediyor arkadaşlarım, ikili-üçlü test, nipt vs. hangi birini yaptırıcaz kafam karışıyor..
Benim de favorim kirmizi et ozellik kemikli haslama olacak. Resmen yutkunarak anlatiyrorumKızlar etten tiksinen ben suan canım pirzola istiyo
Bende yaştan dolayı yaptırmayayım diye düşünmüştüm. Nasıl olaa yaşım var ve risk çıkacak diye. Doktor yaş faktörünü görmezden gelerek değerlendirme yapıyoruz zaten dedi. Yapalım dedi. YaptıracağımKızlar 12.hafta civarı detaylı usg yaptırmayı düşünüyor musunuz? Benim öncesinde düşüklerim olduğundan yaptıralım dedik ama daha doktoruma sormadım. 10 gün sonra 10.hafta kontrolümüz var, o zaman sorucam kendisine. Bir de ilk bebeğim bu, bir sürü testlerden bahsediyor arkadaşlarım, ikili-üçlü test, nipt vs. hangi birini yaptırıcaz kafam karışıyor..
Midemin bulantisi yeni gecti ama bunu okudum ya, artik benim de istiyoKızlar etten tiksinen ben suan canım pirzola istiyo
Kabul edilemez bir ihmal ben bir kez genel anestezi ile ameliyat oldum ve doktorumu görmeden ameliyat olmam diye tutturmuştum tabi dr bendeki evhamı bildiği için gelmişti uyutulana kadar başımda durmuştu.İnsan canı bu kadar mı kıymetsiz oldu ya
Ay yok artık ya korktum bak şimdi
Allah korusun ne saçma seyler yasamış
serummu taktiriyosun canimBende seninle ayni durumdayim dun dayanamadim doktora gittim. Bana 5 tane serum yazdi. 2 gundur serum yapiyorum cok sukur simdi daha iyiyim. Prilami bende 7. Haftada kullandim bana da hic fayda etmedi biraktim
Beeeeeen, gaz reflü mide bulantısı mahfoluyprum akşamları niyetse kusuyorumBugün kötü Bi gece geçirdim kızlar mide yanması çektim dayanırım dedim sabah 5 te gaviscon içtim 6 da uyumuşum. Benim gibi hamilelik geçiren yoktur galiba sürekli gegiren mide ağrıları bulantıları birbirine karışmış. Allah yardımcımız olsun
Bizim ki de lazimliğina yapiyor illa çoğu zamanDün çift kat maske takarak yemek yaptım ve bir saat maskeyi çıkarmadan bekledimyine de yaptığım yemeği yiyemedim
Özellikle soğan salça kavururken fena oluyorum
Off o alt değişme olayı beni benden alıyor
Bİr de bu aralar kızım sabahları uyanır uyanmaz kaka yapmaya alıştı, halimi anlatmama gerek yok sanırım
Ay dikkatli olalım biz de anlattığın iyi oldu canım, ay benim de kuzenim hamileymiş kardeş gibi büyüdük beraber ilerleyecek süreç ne güzelBen de inanamadım insan canı bu kadar mı ucuz, bu nasıl ihmal
Ve bu olay üniversite hastanesinde yaşanıyor
Biz eltimle çok yakın haftalardayızAy dikkatli olalım biz de anlattığın iyi oldu canım, ay benim de kuzenim hamileymiş kardeş gibi büyüdük beraber ilerleyecek süreç ne güzelsizin kardeşlerde var mı bir şey bazen aynı ana denk geliyor böyle güzel oluyor
Of bez de olsa lazımlık da olsa çok kötü ya sabah sabah özellikleBizim ki de lazimliğina yapiyor illa çoğu zaman
Biz eltimle çok yakın haftalardayız
Eltimi çok severim kardeşimden farkı yok benim için.
Onun da ikinci olacak kısmetse. Onlar kaynanama söyledi ama biz daha söylemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?