2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
bende nazara çok inanırım söyleme iyice karnın çıkana kadar milletin gözü bıçak anam

kalp atışını dün dinledim 6+4 bhcg bakıldı 80212.51 çıktı sizlerin 6+4 iken bhcg değeriniz kaçtı benimki yüksek mi merak ettim kıyaslıcam
Kese göründükten sonra bhcg bakıldığını ilk sizde gördüm bende bakılmadı

keseyi gördüğü ilk haftadan itibaren baktırmadı..
ama ben doktora gittiğimde zaten 3 kere farklı yerde ölçtürmüştüm artıyor mu diye..

acaba siz hiç ölçtürmediniz ondan mı istedi?
yoo bende ölçtürdüm bu 4. oldu bundan 10 11 gün öncede bhcg bakıldı.

kalp atışını dün dinledim 6+4 bhcg bakıldı 80212.51 çıktı sizlerin 6+4 iken bhcg değeriniz kaçtı benimki yüksek mi merak ettim kıyaslıcam
Bence kıyaslamak çok yanlış olur ki zaten kese göründükten sonra ve kalp atışı duyduktan sonra beta istemiyor doktorlar. İki günde bir %60 artıyorsa sıkıntı yok denir.

Günaydın kızlar
KeriminHilali doktorlar iyi diyorsa endişelenme benim yan komşumun 9 ay kanaması oldu yerinden kalkması yasaktı. Bebeğin sana tutunmaya karar verdiyse hiçbir şey olmaz gönlünü ferah tut... güzel haberini bekliyoruz

Gunaydin kizlar

Ben bugun saat 12 00 e bana yakin avicenna umut hastanesi diye bir yerden randevu aldim. Sadece bebegin kalp atisini dinleyip rahatlamak istiyorum. Icim cok huzursuz nedense ya sanslilardanim sifir belirti oldugu icin ya bilmiyorum. Hayirlisi olsun Acibademde ki doktorun da bugun boslugu yokmus o yuzden bakalim her sey yolundaysa ona da cuma gunu gidip su ikili test i filan sorar tekrar kalp atisini dinlerim

Günaydın kuzum iyi yaptın git için rahatlasın eminim bebişin çok iyidir benim de 23 ekimde randevum var ama bekleyemicem bi ara kaçamak randevu alıcam tanıdık bir doktor var annemlerin oturduğu semtte uzak olduğu için gidemiyordum kendi doktoruma gidersem ben sana gelme demedim mi diyecek biliyorum

Canım bende 6+6 ama hala hiç bir belirti yok normal mi bilemiyorum

Canım bende 6+6 ama hala hiç bir belirti yok normal mi bilemiyorum
Benim 8+1 su içince midemde oluşan tuhaflık dışında bende de hiçbir belirti yok. Ne mide bulantısı, ne kasık ağrısı var. Çabuk yorulup nefes nefese kalmam dışında eskisinden farkım yok. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum.

Aynen öyle inşallah bebislerimiz sağlıklıdır benim bel ağrım var o da öğrendiğim günden beri geçmedi

Vallahi aynı ben sadece su içmeye korkuyorum onun dışında hiç belirtim yok çabuk yorulma dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…