2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Nasıl oldun canım?

Nasıl oldun canım?
İyiyim kuzum serum takılı yatıyorum öyle şükür kanamam yok denecek kadar az bunada şükür. Rabbim kimseyi hastanede tek kalacak şekilde muhtaç bırakmasın. Yinede hastanenin önünde bekleyen Bi eşim var eve bile gidememiş endişesinden. Çok şükür kimsesiz değilim sizler bile o kadar iyi geliyorsunuz ki bana dua ettiğinizi bilmek çok huzur verici

Çok şükür canım çok şükür kendini yorma bol bol dinlen Senin ufaklık şimdiden yaramazlıklara başladı valla hele doğsun bıcır bıcır bişey olacak

Kızlar merhaba Eylül de boş gebelik geçirip kürtaj oldum doktorum adet gör sonra çalışmalara devam dedi benim merak ettiğim şey benim gibi olup ne zaman hamile kaldınız

Canım benim Allah tez zamanda şifa versin inşallah her şer de bı hayır vardır dua et ben inanıyorum bebisin hep seninle olucak inşallah

Çok şükür canım çok şükür kendini yorma bol bol dinlen❤ Senin ufaklık şimdiden yaramazlıklara başladı valla hele doğsun bıcır bıcır bişey olacak

İnşallah ya o günlerde gelecek bebeklerimizi konusacağız inşallah. Benimki bana çok çektirdi diyebileceğim

Yalniz degilsin canim benim daha beter hamburger ve kola cekti ve yedim gunlerdir midem bulandigi icin birsey yiyememistim acliktan olmektense zararli yiyecekler daha masum geldi gozume.tabi ben yaptim siz yapmayin

Kızlar merhaba Eylül de boş gebelik geçirip kürtaj oldum doktorum adet gör sonra çalışmalara devam dedi benim merak ettiğim şey benim gibi olup ne zaman hamile kaldınız
Benmde 2 boş gebelik oldu dr 1 adet gör dedi öyle ben 2 adet görüp kaldım birinde. Bunda da 3 adet gördükten sonra kaldım.

Hayırlı olsun nasıl fark etmediniz

Çok şükür inşallahta olmaz doktor bir şey dedi mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…