2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Su an iyisin ama di mi canim??cok gecmis olsun tekrardan

İyi miyim nasılım kendimin farkında değilim boş bir hastane odası zaten gurbetteyim anneme uzak görümcem yanıma geldi tek kelime konusamıyoruz bambaşka biri mecbur yanımda kalacak kimse yok. DuA ediyorum içimden gececek bitecek rabbim bana bagıslayacak inşallah bu yavruyu. Psikolojimi iyi tutmaya çalışıyorum ama Allah biliyor çok zor duruyorum içimi korkular yiyip duruyor. Rabbim beni mucizesiyle sınıyor korkuyorum dua ediyorum napacağımı bilmiyorum

Ben de dua ediyorum şimdi size. Allah merhametiyle muamele etsin inşaallah

Ben de tatlı severim ama şu an tatlı pek görmek istemiyorum, bi çatal alıp bırakıyorum. Canım daha çok tuzlu tuzlu şeyler istiyor.
Mütemadiyen peynir, ekmek, domates, zeytin yemek istiyorum.

Ben 1 gece kaldım bende ailemden uzaktayım çok zor geçmişti çok garip olmuştum. Rabbim evladını sana bağışlasın kuzum kendini çok yorma uyumaya çalış dinlen lavoba dışında kalkma ayağa

Canım allah yardımcın olacak inşallah Bugünler geçici, allah mükafatını muhakkak verecektir. Kısmetten öteye köy yok, bebeğinin bu dünyada yiyeceği göreceği kısmeti varsa seninle birlikte olacak inşallah Dualarım seninle ve bebeğinle

Canım sabret şükret dua et sonu hayır olcak inşallah Allah yardımcın olsun morelini bozma sakın eğer rabbim nefes vermişse o bebiş seninle olcak üzülme güzel şeyler düşün duamizdasin

Allah razı olsun kızlar gözümden yaşlar istemsizce akıyor eşimi içeri almıyorlar yalvardım kimsem yok eşim yanımda olmak istiyor diye anlamadılar. Yanımda refakatçim bile yok oda üstüme geliyor resmen. Allah yardımcımız olsun. Yarın inşallah taburcu olurum

Offf kıyamam ya, içim dağlandı yakınlarında olsam gerçekten gelirdim.

Canım kendini üzmemeye çalış bak burada kaç kişi senin için dua ediyor Allah’ın izniyle bebişin sana sımsıkı tutunuyordur içini ferah tut

İyi akşamlar hanımlar
Dün idrar testi yaptım evde çift çizgi çıktı. bugun de kan verdim yarın sonucu alırım kısmetse ben de mayıs annesi olacağım
Bebek 7 haftalık olmuş ben anca farkettim
1 yaşında da oğlum var.

İnşallah herkes bebeğini sağlıcakla kucağın alır

Offf kıyamam ya, içim dağlandı yakınlarında olsam gerçekten gelirdim.

Canım üzülme Allah razı olsun herşey bir sınav buna inanıyorum. Ben düşünüyorum namazlarımı kılmıyorum. Belki dünya telaşına televizyona filmlere dalıp gidiyorum. Rabbim kendini hatırlatıyor. Dilimde hep dua var Allah ne isterse o olur.

Canım öyle düşünme Allah çok merhametli,çok bağışlayandır başımıza gelenleri bela değil lütuf olarak görmek gerek bebeğin seninle dilinde dua maşallah için rahat olsun

Ins taburcu olursun allah icine ferahlik versin insirah suresini oku rahatlatir ii geceler

Şuanki ruh halini çok iyi anlıyorum
Ben de doğumdan sonra bebeğim iki aylıkken hastanede yattım, gurbette kimse yok, eşim evde minicik bebeğe baktı, ben 8 gün hastanede yattım, eşim iki günde bir kızımı getirdi görmem için, mamasını yedirir göğsümde uyuturdum.
Ağır bir tedavi aldığım için emzirmem yasaktı, sütüm kesilmesin diye iki saatte bir yenidoğan yoğun bakımına çıkıp ordaki makinayla sütümü sağar atardım.
Ordaki yavrular annesiz, ben yavrumdan uzak sadece makinaların sesi
Odada desen zaten zaman hiç geçmiyor, gece gündüz kolumda serumlar, boş boş tv bakmaktan başka bir şey yapamazdım.
Her sabah 5te gelip kan alırlardı, güne onun acısıyla başlardım, kollarımda damar yolu açacsk yer kalmamıştı mosmor olmuştu her tarafım.
Ben hastanede yatarken de babam İstanbul’da hastanede yatıyordu kök hücre nakli için, aklım bir yandan onda bir yandan bebeğimde.
Allah düşmanıma bile öyle zor günleri yaşatmasın

Ah canim benim yaa annisin uaninda degil uzaktasin diye de boyle seyler zor gelir bilirim eşin neden orada degil canim yabnda olsa daha iyi hissedersin belki lutfen uzulme gecicek bugunler sabret dua et

Bende öğretmenim ve idareye söylemedim. Nasıl olsa program belli diye. Ama bende kara kara düşünüyorum gidip gitmemeyi. Hoş gitmesem de kızım okula gidiyor olacak
Ben de söylemedim idareye. Ve benim branşımda iki arkadaş daha hamile, idare onları biliyor. Onları idare edip, ihaleyi bana yıkabilirler

Rabbim ne zor sınamış yinede çok şükür tedavi alabiliyoruz çok şükür atlatmışsınız Allaha şükür darısı başıma inşallah yalnız olmak serumlar üst üste yemek zormuş. Pandemi oldugundan çok sıkı tutuyorlar eşimi asla kabul etmiyorlar kalakaldım. Rabbim kimseye yaşatmasın elhamdülillah daha kötüsünden korusun elhamdülillah bunada. Ben hemşireyim Bi de hastanelere alışığım aslında ama yinede hormonlar etkiliyor belki ağlamaktan arayan herkese üzülmesinler diye neşeli neşeli konusmaya çalışmak çok yorucu. İçimi rabbim inşirah ferahlığı ile ferahlatsın. Hepinizden mesaj yazan herkese çok teşekkür ederim uzakta birilerinin duasında olduğunu bile bile huzur verici Allah razı olsun hepinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…