2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım iyi yapmışsın git için rahat etsin Benimde 17 ekim randevu geçmek bilmiyor günler

Kızlar büyük abdest ten sonra ufak kanama normal mi basına gelen var mı pembe sekılde

Bence kıyaslamak çok yanlış olur ki zaten kese göründükten sonra ve kalp atışı duyduktan sonra beta istemiyor doktorlar. İki günde bir %60 artıyorsa sıkıntı yok denir.
Ben sadece ilk hamile oldugumu ogrenmek ocin baktim sonra doktorum hic istemedi keseyi gordugu icin gerekte duymadi bi kez bakildi yani

Ben i hastaneye hastalanan nca fln cok giderdim cnm biliyorum ne kdrmis muayene bende bi daha kalp duymak istiyorum kendi doktorum kasimda gel dedi de bekleyemiyecegim :) ins herseyin hayirlisi olur bazen orda oldugundan emin olmak istiyorum garip bi sekilde

Ben simdi saglik sigortasiyla 15 e dinlicem bu hastanelerde oyle sanirim ama normalde 125 filan olabilir muayene ucreti hic bilmiyorum gidince soruyim canim benimde 11 gun oldu en son dinledigimden beri valla icim icimi yiyor cok degisik

Bende utaniyorum artik esim diyor ki simdi cuma niye kontrole gidicez o zaman. Dedim sorularim var aslinda pek soru filan yok yani

Ben simdi saglik sigortasiyla 15 e dinlicem bu hastanelerde oyle sanirim ama normalde 125 filan olabilir muayene ucreti hic bilmiyorum gidince soruyim canim benimde 11 gun oldu en son dinledigimden beri valla icim icimi yiyor cok degisik
Hadi bakalim dinle bi yasam enerjini tavan yap sonrada.bize yaz :)))

Canım bende 6+6 ama hala hiç bir belirti yok normal mi bilemiyorum

Canimm bence normaldir ama iste ben rahat duramadim. Benimde basindan beri hic belirtim yok insanlar kasik agrisi cekerken bile ben nerdeyse hic yasamadim cok nadirdi. Bugun bir icim rahat etsin insallah her sey yolundadir

Hayır kızlar maalesef vajinadan geldi
Bugun kontrolum var ama sizde sormak ıstedım daha saatime cok bar

Canimm bence normaldir ama iste ben rahat duramadim. Benimde basindan beri hic belirtim yok insanlar kasik agrisi cekerken bile ben nerdeyse hic yasamadim cok nadirdi. Bugun bir icim rahat etsin insallah her sey yolundadir
İnşallah kuzum bende ctsi gidicem kalp atışını duyarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…