2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Cok yogun oluyor degil mi? Inanilir gibi degil, ben yaprak ped koyuyorum cogu zaman. Insallah enfeksiyon vs biseyim yoktur. Kokusuz gibi degil ki ama benim, yani oyle agir da degil ama bi kokusu var tarif edemiyorum
Evet canım ağır kokulu değil zaten idrar tahlili yaptırdın mı?

Ayy ben seni ilk günden beri erkek hissediyorum KirazHanim yi bide onunda erkek gibi

Kizlarrrr acayip bı baş ağrısı geldi beynim zonkluyo resmen ilaç da atmak istemiyorum napsam geçer ki ☹
Ah canım benim geçen hafta öyleydi adet dönemimdi o yüzden oldu diye düşünüyorum ilaç almadım eşim sürekli başıma omuzlarıma masaj yaptı ama iki gün ağrı çektim

Ah canım benim geçen hafta öyleydi adet dönemimdi o yüzden oldu diye düşünüyorum ilaç almadım eşim sürekli başıma omuzlarıma masaj yaptı ama iki gün ağrı çektim
Benim adet tarihi değil kuzum ama gecmiyo nasıl bı surecmis hayırlısıyla tamamlariz inşallah

Duydum kalp atışını kızlar elhamdülillah , foto vermedi ama utandım isteyemedim bende minnacık ama şimdiden hareket ediyordu anasının kuzusuuuu küçük civcuvum yaa içim eridi progestanı yavaş yavaş kes dedi altta kanama alanı falan kalmamış

Seninkisi erken hareketlenmiş maşallah canım kız galibaaaaa Kızlar çabuk hareketleniyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…