2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Onun ününü ben de duydum doğru çıkıyormuş

Ya şurda cinsiyeti konuşacağımız günlere ne kaldı bi kaç haftaya herkesin yavaş yavaş belli olmaya başlar beraber yürüdük biz bu yollarda Kızlar
Nisan topiğindekilerin çoğu öğrenmiş sıra bize geliyor KirazHanim bizim de cinsiyet kategorimizi ekleyecek misin

Adet günüme denk gelen zamanda değilim canım iki gündür ağrım oluyor gitsem mi acaba
Geçen hafta benim de oldu gaz sancısı çıktı sonra. Hemen panik olma. Çok kuvvetli mi ağrı? Ben düşük yaptığım için biliyorum o ağrıyı tarifi zor adet sancısının yoğun hali

Geçen hafta benim de oldu gaz sancısı çıktı sonra. Hemen panik olma. Çok kuvvetli mi ağrı? Ben düşük yaptığım için biliyorum o ağrıyı tarifi zor adet sancısının yoğun hali
Yok kuzum şiddetli değil şükür dayanılmayacak gibi değil yani.Kanama vs oldu mu canım düşük yaptığında?

Benim yogunluk başladı atlaya zıplaya okudum. Demir takviyesi için hemogobine bakıyorlar 11 in altına düşüp 10 ları gördüğü an doktor başlar.
Doğum konusunda da lütfen şimdiden düşünüp stres yapmayın önemli olan eve sağ bebek götürmek normal olmuş sezaryen olmuş pek de önemi yok.

Benim kadar pimpirikli ve canı tatlı insan bile doğumu düşünmüyorsa gerçekten düşünüp stres yapmayın kızlarrrr

Ablam ilk gebeliğinde 6.ayında kanama yaşamış rahimde açılma olmuş dr büyük ihtimal erken doğum olacak demiş ablam 9.ayında normal doğum ile kızını dünyaya getirdi maşallah şimdi 5 yaşında oldu.Benimle daha geçen gün paylaştı böyle bir şey olduğunu kafana takma diyor korkmadın mı diyorum yok hiç kafama bile takmadım diyor kardeş olduğumuza emin miyiz dedim

Benim kadar pimpirikli ve canı tatlı insan bile doğumu düşünmüyorsa gerçekten düşünüp stres yapmayın kızlarrrr
Aslında doğum acısı, ağrısı beni hiç korkutmuyor sadece doğum anında oluşabilecek ekstra beklenmedik durumlar tedirgin ediyor. belirsizlik kötü bişey

Aslında doğum acısı, ağrısı beni hiç korkutmuyor sadece doğum anında oluşabilecek ekstra beklenmedik durumlar tedirgin ediyor. belirsizlik kötü bişey
Seninle aynı şeyleri düşünüyorum bu yüzden sezeryana daha sıcak bakıyorum tek düşüncem ve duam bu süreci sağlıklı şekilde atlatmamız bebeklerimizi kucağımıza almamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…