2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
dene dene bulantı çok zor hamilelikte bulantımı doğum mu bebek doğduktan sonra uykusuzlukmu hangisi zor deseler bulantı derim ilk hamileliğimden biliyorum inş hemen geçer seninde
Aynen kirk kez dogurabilirim bulantinin yerine

Benim kadar pimpirikli ve canı tatlı insan bile doğumu düşünmüyorsa gerçekten düşünüp stres yapmayın kızlarrrr
Hamile kafası çok çok güzel bir şey gerçekten her şeye bi hahahaha yapıp geçebiliyorsunuz.

Dogum konusunda tecrübeme gelince sezaryende ben genel anestezi almak istedim sıkıntılıydı durumum hatırlamak isteniyordum. Genel anestezi aldığım için ağrı daha çok olmuş eğer lokal alsaymışım ağrı geneldeki kadar olmazmış. Bana bunu doktorlar dedi.

Evet canım nerdeyse bütün doktorlar genel yerine lokal anestezi öneriyorlar ama benim görümcem genel olmak zorundaydım demişti uyuşma olmamış onda maşallah o bir haftada atlatmıştı ağrıyı

Merak ettiğim bişey var. Son adet tarihine göre 9. Haftalarda ama doktorun ölçümüne göre 10. Haftalarda çıkıyor. Böyle ileride veya geride çıkanlar gebelik takviminde tarihi değiştiriyor mu yoksa bebek ilerde kendi zamanını bir şekilde yakalıyor mu? Ben her kontrole gittiğimde bir iki gün ileri atmış oluyor geç döllenmeyle de alakalı birşey değil bence çünkü başlarda günüyle uyumluydu

Benim de ultrason kağıdında sürekli farklı tarihler yazıyor anlamadım

Yok kuzum şiddetli değil şükür dayanılmayacak gibi değil yani.Kanama vs oldu mu canım düşük yaptığında?
Ya onda hissediyorsun bişey olduğunu değişik bir his. Önce ağrı sonra kanama başladı bende 12 haftalıktı suni sancı aldım sonra öyle düşürebildim.

Bende dsha önce normal dogum yapyım bunsefrde yine normal olsun isterim sanrm ama ozmanki kilomla co fazla fark vr suan bide ne olur bilemyrm daha önce 3 düşük yasadgm için henüz oralrı düşünmeye gelemiyorum ben hala inş benimle kalır kısmındayım

Akintiniz nasildi? Benim haftalardir akintim var baya yogun, beyazimsi sarimsi. Gunde iki kez camasir degistiriyorum. Ben normal oldugunu saniyordum gebelikte. Okudugum kitapta akinti normal vs diyodu. Doktora da hic bahsetmedim. Simdi sizin mesajinizi okuyunca korktum, yoksa enfeksiyonum mu var

Benim doktorum normal demişti akıntı için kokusuz olduğu sürece ben 4-5 kez değiştiriyorum bazen çamaşırımı

Ya onda hissediyorsun bişey olduğunu değişik bir his. Önce ağrı sonra kanama başladı bende 12 haftalıktı suni sancı aldım sonra öyle düşürebildim.
Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok geçmiş olsun

Benim doktorum normal demişti akıntı için kokusuz olduğu sürece ben 4-5 kez değiştiriyorum bazen çamaşırımı
Cok yogun oluyor degil mi? Inanilir gibi degil, ben yaprak ped koyuyorum cogu zaman. Insallah enfeksiyon vs biseyim yoktur. Kokusuz gibi degil ki ama benim, yani oyle agir da degil ama bi kokusu var tarif edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…