2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben ilk çocuğumda hem oda yaptırdım hem park yatak aldım. İlk etapta park yatak çok kullanışlı. Hatta gittiğimiz heryere götürdük çok iyiydi. Ben şimdiki aklım olsa oda yaptırmazdım büyüyen beşikler hiç sağlam olmuyor ki ben güvenilir birine yaptırdığım halde kırıldı. Tamir ettirdik falan. Bir de bebek, odayı anlamıyor az büyüyünce onun zevkine göre döşeyebilirmişim diyorum. Şimdi ikinciye kızımın park yatağını kullanacağım. Biraz büyüyünce oda yaptıracağım.

Kademeleri oluyor. Bebekken üst katta kullandım sonrasında yazlığa götürdüm orada kullandık

kullandığın park yatağın marka modelini verebilir misin?

Ben de henüz karar vermiş değilim aslında araştırma sürecindeyim, en güvenilir sonucu vereni bulmaya çalışıyorum açıkçası. dediğiniz gibi çok fazla hastalığa bakılmasındansa doğruluk oranı yüksek olan daha iyi bi tercih. Ama burada yaptıran da çok kişi duydum memnunlarda. tabi zaten tarama testi olduğu için 1000 de 1 olasılık da olsa yanılma payı hepsinde mevcuttur mutlaka ama bu ikili veya üçlü testteki orandan çok daha düşük her durumda mantıklı geliyor yaptırmak.

Az büyüynce montesorri yatakları var onlar çok hoş.

peki daha az hastalığa bakan ama daha güvenilir olan testler hangisiymiş, söyledi mi doktorunuz?

Benim de 10 haftayı geçti artık karar verip yaptırmak istiyorum doktorum da önce ikiliyi yapalım diyor her halükarda yaptıracağım ama zamanı geçsin istemiyorum. Erken haftalarda yapılınca daha doğru sonuç veriyormuş gibi bir şey duydum bu doğru mu acaba ?

peki daha az hastalığa bakan ama daha güvenilir olan testler hangisiymiş, söyledi mi doktorunuz?
Burda önemli olan ikili testi karşılayan kısmı anoploidilerin yüksek oran vermesi, ekstra bakılan hastalıkların güvenilirliği çok da şey değil. O bonusu oluyor gibi düşünebilirsin

Oda konusu çok işime yararı açıkçası. ben de şöyle karar verdim evde bir tane ıvır zıvır odası var boş duruyor o odaya gardrop şifonyer vs bir de ahşap anne yanı beşikler var onlardan almayı düşünüyorum. Diğer sepet beşiklere göre daha uzun kullanılabiliyor. Sonrasında nasıl bi yatak ya da beşik alırım konusunda hiç bi fikrim yok tabi. Kaç yaşından sonra yatakta yatıyor kaç sene beşikte yatıyor bu bebekler

Anladım çok teşekkür ederim. Benim zaten düzenli ödeniyor sadece maaş almıyorum o yüzden bana ekstradan bi hediye gibi olacak bu durumda

Canım o kısım bebekle alakalı ben 1buçuk yaşında baza aldım. Yatıyor hala sabaha karşı yanımıza geliyor. O işten kaçış yok sanırım

Kızlar ikili test zamanı yaklaştıkça endişelerim artıyor hiç kan vermesem sadece ultrasondan detaylı mı baksa diyorum o kan 2-3 haftaya çıkıyormuş o zamana 9 doğururum herhalde bi de kesinliği yok vs vs diyen çok kişi oldu kafam allak bullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…