- 13 Nisan 2020
- 2.915
- 5.513
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #10.161
Ben ilk çocuğumda hem oda yaptırdım hem park yatak aldım. İlk etapta park yatak çok kullanışlı. Hatta gittiğimiz heryere götürdük çok iyiydi. Ben şimdiki aklım olsa oda yaptırmazdım büyüyen beşikler hiç sağlam olmuyor ki ben güvenilir birine yaptırdığım halde kırıldı. Tamir ettirdik falan. Bir de bebek, odayı anlamıyor az büyüyünce onun zevkine göre döşeyebilirmişim diyorum. Şimdi ikinciye kızımın park yatağını kullanacağım. Biraz büyüyünce oda yaptıracağım.Günaydın kızlar herkese mutlu günler.. Ben Dün biraz bu bebek odası olayını araştırdım şimdiden ufak ufak karar vermek istiyorum ama kafam karıştı bilenler yazarsa kimisi bebek karyolası alıyor kimisi park beşik ya da sepet beşik ya da anne yanı beşik.. Ya o kadar çeşit varmış ki kafam karıştı bilenler help me
Kademeleri oluyor. Bebekken üst katta kullandım sonrasında yazlığa götürdüm orada kullandıkGünaydın canım. Benim bu konuda tecrübem yok ilk bebeğim olacak inşallah ama görumcem bi heves park beşik almıştı, kızı şimdi bir buçuk yasında evi de küçük kuramıyor park beşiği. Çok pişmanım paketimden bile açamadım demişti. Derin olduğu için sanirim bebekken yatıramam demişti. Ama begenenlerde vardır eminim. Diğerleri konusunda da herhangi bir fikrim yok henüz
kullandığın park yatağın marka modelini verebilir misin?Ben ilk çocuğumda hem oda yaptırdım hem park yatak aldım. İlk etapta park yatak çok kullanışlı. Hatta gittiğimiz heryere götürdük çok iyiydi. Ben şimdiki aklım olsa oda yaptırmazdım büyüyen beşikler hiç sağlam olmuyor ki ben güvenilir birine yaptırdığım halde kırıldı. Tamir ettirdik falan. Bir de bebek, odayı anlamıyor az büyüyünce onun zevkine göre döşeyebilirmişim diyorum. Şimdi ikinciye kızımın park yatağını kullanacağım. Biraz büyüyünce oda yaptıracağım.
Ben de henüz karar vermiş değilim aslında araştırma sürecindeyim, en güvenilir sonucu vereni bulmaya çalışıyorum açıkçası. dediğiniz gibi çok fazla hastalığa bakılmasındansa doğruluk oranı yüksek olan daha iyi bi tercih. Ama burada yaptıran da çok kişi duydum memnunlarda. tabi zaten tarama testi olduğu için 1000 de 1 olasılık da olsa yanılma payı hepsinde mevcuttur mutlaka ama bu ikili veya üçlü testteki orandan çok daha düşük her durumda mantıklı geliyor yaptırmak.Ya dün biz konuşunca araştırsım ve anladım aslında genoks olduğunu, bu firmayla alakalı doktorum dedi ki %99 güvenilirliği yok, hatalı sonuç çıktığı oluyor, ben güvenmiyorum, %99 diye iddia ettikleri de sadece trizomiler, diğer hastalıklarda da güvenilir değil dedi, ben de düşünmedim öyle olunca, hatta iki doktorum da önermedi ama böylre bakınca daha kârlı gibi, aklınızda bulunsun diye yazayım dedim, bu fiyatlardan az biraz fazla, daha güvenilir ama az hastalığa bakan testleri önerdiler.ne derece doğru bilemiyorum tabii ama ben de genoksu araştıracağım, belki de genoksa yaptırırım, çok teşekkür ederim
Az büyüynce montesorri yatakları var onlar çok hoş.tecrübeli anneler valla sayenizde oda kararımı verdim galiba, şimdiden oda yapmaya düzen bozmaya gerek yok, bi taşınabilen beşik anne yanı veya park yatak her neyse, bi dolap bi şifonyer. eşimle de konuşayım bakalım o ne diyecek.
Ebebekten almıştım ama markası aklımda değil.kullandığın park yatağın marka modelini verebilir misin?
peki daha az hastalığa bakan ama daha güvenilir olan testler hangisiymiş, söyledi mi doktorunuz?Ya dün biz konuşunca araştırsım ve anladım aslında genoks olduğunu, bu firmayla alakalı doktorum dedi ki %99 güvenilirliği yok, hatalı sonuç çıktığı oluyor, ben güvenmiyorum, %99 diye iddia ettikleri de sadece trizomiler, diğer hastalıklarda da güvenilir değil dedi, ben de düşünmedim öyle olunca, hatta iki doktorum da önermedi ama böylre bakınca daha kârlı gibi, aklınızda bulunsun diye yazayım dedim, bu fiyatlardan az biraz fazla, daha güvenilir ama az hastalığa bakan testleri önerdiler.ne derece doğru bilemiyorum tabii ama ben de genoksu araştıracağım, belki de genoksa yaptırırım, çok teşekkür ederim
Benim de 10 haftayı geçti artık karar verip yaptırmak istiyorum doktorum da önce ikiliyi yapalım diyor her halükarda yaptıracağım ama zamanı geçsin istemiyorum. Erken haftalarda yapılınca daha doğru sonuç veriyormuş gibi bir şey duydum bu doğru mu acaba ?Merhaba
Gecen yil genoksa yaptirdm ben.
Sonucum ne ise sivi almada da aynisini destekledi.
Sonuc olarak hata vs olmadi.
Kan ankara genoks a laboratuarlarinda bakiliyor.
Bu defa aradigimda oradaki temsilci faest test e gecmis bende bi yandan onu arastirdim. Kanlar guney kore seul a gidiyomus. Yani yurt disina. Az parametreye bakiliyomus evet ama eger farkli bi kromozomsal sorun varsa da cihaz bilgi veriyomus. Uzun uzun anlatti kendisi. Bende arastrdim haftaya 10 haftalik olunca yaptiracagim kismetse
Rakamlar 2500 2800 arasi her iki firmada da ama indirim isticem gecen sene 2300 e yaptrdm genoksa cunku.
Burda önemli olan ikili testi karşılayan kısmı anoploidilerin yüksek oran vermesi, ekstra bakılan hastalıkların güvenilirliği çok da şey değil. O bonusu oluyor gibi düşünebilirsinpeki daha az hastalığa bakan ama daha güvenilir olan testler hangisiymiş, söyledi mi doktorunuz?
Benim cildim de çok kurudur şimdiden gerilmesin diye süreyim diyorum bir şeyler ama ne mümkün o kremlerin, yağların kokularıKız göbek bende varrrr ben zeytinyağı sürüyorum ya da kantaron yapı hangisi elime gelirse kaşıntı çok oluyo
sen hangisini yaptıracaksın peki?Burda önemli olan ikili testi karşılayan kısmı anoploidilerin yüksek oran vermesi, ekstra bakılan hastalıkların güvenilirliği çok da şey değil. O bonusu oluyor gibi düşünebilirsin
Anladım çok teşekkür ederim. Benim zaten düzenli ödeniyor sadece maaş almıyorum o yüzden bana ekstradan bi hediye gibi olacak bu durumdacanım hamilelikten önce değil hamile kalsan bile sadece 90 günlük yani doğum öncesi priminin olması gerek bazıları ev hanımı iken sırf yararlanabilmek için hamileliğinin ikinci ayında bile dışarıdan çalışıyormuş gibi gösterilip sigortası yatıyor onlar bile doğumdan sonra o parayı alabiliyor çok detaylı araştırma yapılmıyor yani
Henüz karar vermedim bugün öğleden sonra diğer doktor randevum var bir de onunla konuşacam öyle karar verecemsen hangisini yaptıracaksın peki?
o zaman bizimle paylaşırsın dimi, başka doktorların da görüşlerini öğrenmek iyi oluyor.Henüz karar vermedim bugün öğleden sonra diğer doktor randevum var bir de onunla konuşacam öyle karar verecem
Uyumadan önce eşin sürsün canım sen maske tak o aradaBenim cildim de çok kurudur şimdiden gerilmesin diye süreyim diyorum bir şeyler ama ne mümkün o kremlerin, yağların kokuları
Canım o kısım bebekle alakalı ben 1buçuk yaşında baza aldım. Yatıyor hala sabaha karşı yanımıza geliyor. O işten kaçış yok sanırımOda konusu çok işime yararı açıkçası. ben de şöyle karar verdim evde bir tane ıvır zıvır odası var boş duruyor o odaya gardrop şifonyer vs bir de ahşap anne yanı beşikler var onlardan almayı düşünüyorum. Diğer sepet beşiklere göre daha uzun kullanılabiliyor. Sonrasında nasıl bi yatak ya da beşik alırım konusunda hiç bi fikrim yok tabi. Kaç yaşından sonra yatakta yatıyor kaç sene beşikte yatıyor bu bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?