2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın canım. Benim bu konuda tecrübem yok ilk bebeğim olacak inşallah ama görumcem bi heves park beşik almıştı, kızı şimdi bir buçuk yasında evi de küçük kuramıyor park beşiği. Çok pişmanım paketimden bile açamadım demişti. Derin olduğu için sanirim bebekken yatıramam demişti. Ama begenenlerde vardır eminim. Diğerleri konusunda da herhangi bir fikrim yok henüz

Kızlar özel hastane de dogum yapınca koaför biz mi cagırıyor uz yoksa hastanenin yaptığı birşey mi aydınlatırmısınız
ayyy hiç halin olmuyorki bacım çok yorgun oluyorsun doğumdan bi süre sonra çektirsen, yine sen bilirsin tabi

Ben de aynı senin gibi düşünüp bebekten önce oda takımını almıştım bide park beşik almıştım park beşiği yatak odasın da kullandım uzuncaa bi süre yaklaşık 2.5 yıl çünkü 2 yıl emzirme süresi oldu..odada dolabı ve şifonyeri kullandık ama mobilya yatak da hiç uyumadı bile şuan 3 yaşa yaklaştı ikea nin çocuk yatakları var ya onlardan düşünüyorum ne tavsiye ederim kendi kendine sallanan ana kucağı gibi.ürünler var öyle bişey şart evin heryerine bebek sizinle gelicek balkon mutfak oturma odası gibi

KeriminHilali kuzu sepet kesinlikle alma çok kullanışsız süs gibi en iyisi anne yanı, ama hem park hem anne yanı beşişler çıkmış benim zamanımda yoktu kesinlikle onlardan alırdım yoksa. uzun süre kullanayım dersen ondan al hem ekonomik hem kullanışlı, yoksa sade anne yanlarıda pahalı bence. jokerdeydi herhalde hem anne yani hem park olan bi bak

limitli bilgimle, beşik alırken seviye olarak ayarlanabilecek bişeye ihtiyaç var..
park beşik biraz daha büyüyünce içinde oynasın diye güzel bence ama odasına beşik alırken çok eğilmeden, bebeği uyandırmadan koyulabilecek, biraz büyüyünce de kademesi aşağı indirilebilecek bir şeye ihtiyaç var gibi..

benim evde kedim olduğu için yere yakın Montessorilere zaten hiç girmem, onlara çok büyük oda lazım yoksa biraz komik duruyor bence o büyük çatılar falan filan

Park beşik iki kademeli önce 6 ay filan yukarda kullandım sonra hareketlenip tutunma kalkma olayları başlayınca alta indirdik

hsg nin faydası oluyor gerçekten. benimde 4 sene sonra tüpe nakil beklerken oldu kızım şimdi 2. geliyor çok şükür uğraşmadan. ALLAH evlat hasreti çektirmesin hakedene isteyene. aminnn

kızlarında belirtilerin neydi bu erkek belirtilerin ne farklılıklar var mı

Ben bebek odası kesin yapıcam inşallah.. Bebek için gardolap var bekar evimde 3kapılı kücük Bir dolap almıştım. O duruyor yanına Bi şifonyer alacağım o kesin.. Sadece beşik konusunu gidip seçeneklere bakarak gözümde canlandırırak karar vereceğim galiba kademeli beşikler de güzel bence büyüdükçe de kullanılıyormuş. Anne yanı yatağı konusu ben kararsızım o süreçte gelişecek herkesin tavsiyelerine açığım

Ben kendi tecrübemden bahsedeyim küçük bir oda takımı ve park yatak almıştım. Kendi karyolasında neredeyse hiç yatırmadım. Park yatak çok rahat katlayıp yazlığa vs de götürüp kullandım. 1.5 yaşında direkt normal bazaya geçirdim. Dolabı ve şifonyeri kullanıyorum ama karyolası demonte halde duruyor. Bu kez arkadaşımdan anne yanı beşiği alacağım park yatakla dönüşümlü onu kullanacağım

canım hamilelikten önce değil hamile kalsan bile sadece 90 günlük yani doğum öncesi priminin olması gerek bazıları ev hanımı iken sırf yararlanabilmek için hamileliğinin ikinci ayında bile dışarıdan çalışıyormuş gibi gösterilip sigortası yatıyor onlar bile doğumdan sonra o parayı alabiliyor çok detaylı araştırma yapılmıyor yani

Ben montessori yatak alıcam odasına . Direk uyandığı gibi ileride ağlamasın kendisi insin oyuncaklarıyla oynadın vs diye. Yanıma da anne yanı park yatak alıcam ileride bir yete gidersem de kullanırım diye. Tüllü beşikler sevmiyorum öyle bir de koca bir gardrop alıcam eşimle benim kışlıkları da koyarım diye

ev kendininse bişey diyemem ama kirada oturuyosan söylediğin gibi çok zor oluyo her eve sıgdıramıyosun gardrop montesori falan

bebişle bitişik oluyorsun kuzu baya uzun bi süre kıyafetlerini koyacak bi dolabın olması çok iyi tabi ben daha yeni oda kuracağım mesela, park var ama yeni bebiş için anne yanı kesinlikle düşünüyorum ya da o yatağa konulan babynestlerden alabilirsin.

Aynen canım bende öyle yaptım emdiği için 2 yaşa kadar odada park beşik de yatmaya devam etti şimdi de yatağına yatırıyorım sabaha karşı bi bakıyoruz yanımız da

ev kendininse bişey diyemem ama kirada oturuyosan söylediğin gibi çok zor oluyo her eve sıgdıramıyosun gardrop montesori falan
Evimiz kira ama 3+1 ev odasıda büyük yani montessoriyi de büyük yaptırmicam muhtemelen . Gardropda boydan boya almicam üç dört kapaklı biriey alıcam sadece askılı olacak bir bölüm boydan. Kapalıyım uzun elbiselerim pardesülerim var o yüzden lazım. Bir tarafını da kat kat çekmece ve askılım yapıcam oda bebişe diye düşündüm

Kızlar ben özelde doktora gidiyorum malum burda tek özel hastane olduğu için fiyatlar uçuk durumda.ben de ikiliyi özelde yaptırmak istiyorum ama bunu doktoruma Nası söylesem bilemedim yani ne desem mesela ben devlette ikiliyi yaptırmak istiyorum desem ayıp mı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…