2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Özelde değil ikiliyi devlette pardon

Merhaba, 11+1 im bugün, 12. haftada çağırdı doktorum ikili için fakat ben nifty yaptırmayı düşünüyorum, eğer yaptırırsam ikiliye gerek kalmayacak dedi.

detaylı haftası bu haftalar mı oluyor, ben sanki daha ileride sanıyordum.

Merhaba
Gecen yil genoksa yaptirdm ben.
Sonucum ne ise sivi almada da aynisini destekledi.
Sonuc olarak hata vs olmadi.
Kan ankara genoks a laboratuarlarinda bakiliyor.
Bu defa aradigimda oradaki temsilci faest test e gecmis bende bi yandan onu arastirdim. Kanlar guney kore seul a gidiyomus. Yani yurt disina. Az parametreye bakiliyomus evet ama eger farkli bi kromozomsal sorun varsa da cihaz bilgi veriyomus. Uzun uzun anlatti kendisi. Bende arastrdim haftaya 10 haftalik olunca yaptiracagim kismetse
Rakamlar 2500 2800 arasi her iki firmada da ama indirim isticem gecen sene 2300 e yaptrdm genoksa cunku.

Benim bir kaç arkadaşım tam da dediğin gibi kullandılar bebişleri 2-3 yaşlarındalar hala oda yapmadılar götürüyor demek ki öyle de

Oğlumun duvarlarını odasını oyuncaklarini sepetlerini dolabını falan doğmadan bı heves yaptık ama daha orda hiç uyumadi :)) iki tane beşik almıştım biri küçük biri de park yatak şimdi hala park yatağında bizim yanımızda yatiyor. Şimdi bir baza almayı düşünüyorum oğluma. Yeni dogacak bebeğim de abisinin besiklerinde yaticak Yenidoğan bebek meme de uyumaya alışıyor siz uyutacaginizda sıkıntı değil ama uykusuz kaldığınızda eşiniz ilgilenecekse sallanan bı beşik olması şart. Mesela siz yatak odasında dinlenirken o bebek ve besigiyle oturma odasına gidicek
O yüzden taşınabilir bir beşik olması çok işinizi gorecektir ilk aylar .

Kesinlikle sallanan taşınan bişey almam gerek tabiki kocamda bakacak cocuga tek başımıza yapmadık ya sonuçta

Kesinlikle sallanan taşınan bişey almam gerek tabiki kocamda bakacak cocuga tek başımıza yapmadık ya sonuçta
Sende bedensin :)) biz eski kuşak annelerden olmayalım her şeyi kendi halleden bebekle baba arasında en başından mesafe gelisen. En çok bu mantıkla eşimi bebeğin her bakımına en başından cesaretlendirip dahil ettim. Şimdi ölsem gözüm kapalı giderim layıkıyla bir anne gibi bakabilir :))

Cok daha mantıklı. Bence de şimdiden bozma bir dolap beşik işini görür. Arkadaş ilk bebeğim başka da düşünmüyorum diye oda yaptı ama çocuk 3 yaşa kadar anne odasında kaldı kendi yatağında yatıramadı.

Kızlar bu konuda bende tereddütteyim ya hani böyle sallanan ufak oval şeklinde beşikler var onlar çok tatlı ama alsam ne kadar kullancam diyorum anne yanı beşik çok hoşuma gitti kapanıyor kenarı sonra o güzel ben de ona yakın hissediyorum kendimi ama hepsi o kadar tatlı kiii

Canım ikilide de detaylı bakıyorlar benim doktorum da bu haftanı geçir öyle gel dedi 11+3 üm ben de böbreklerin durumuna idrar torbasına varana kadar bakcam demişti diğer detaylı da 16-20. Haftalarda oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…