- 13 Nisan 2020
- 2.915
- 5.513
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #10.141
Özelde değil ikiliyi devlette pardonKızlar ben özelde doktora gidiyorum malum burda tek özel hastane olduğu için fiyatlar uçuk durumda.ben de ikiliyi özelde yaptırmak istiyorum ama bunu doktoruma Nası söylesem bilemedimyani ne desem mesela ben devlette ikiliyi yaptırmak istiyorum desem ayıp mı olur
Bizde duymuyoruz kendisi gelip kıvrılıp yatıyor bi köşeyeAynen canım bende öyle yaptım emdiği için 2 yaşa kadar odada park beşik de yatmaya devam ettişimdi de yatağına yatırıyorım sabaha karşı bi bakıyoruz yanımız da
Yok neden ayıp olsun ki ben Acıbadem’e gidiyorum en pahalılardan biri ona rağmen bazı testleri dışarıda yaptıracağımı söylüyorum doktorum hiç takmıyor öyle şeyleri.Özelde değil ikiliyi devlette pardon
Maşallah yakışıklıyaKızlar çok güzel heyecanlar hazırlıklarbenim ki bu yatak da hiç yatmadı
Merhaba, 11+1 im bugün, 12. haftada çağırdı doktorum ikili için fakat ben nifty yaptırmayı düşünüyorum, eğer yaptırırsam ikiliye gerek kalmayacak dedi.12 haftadasın galiba 2 li test detaylı ultrason yaptırdınmı dün yaptırdım bençok yakın haftamız 11+6 benim oğluşum ultrason da beyin iki lopcuğundan kalp odaciklarina parmaklarından kaburga kemiklerine ve dahi iç organları na bile bakıldı acayip heyecanlıydı ama temiz çıktı çok şükür
fiyat aldın mı canım doktorundan ?Özelde değil ikiliyi devlette pardon ☹
Kızlar çok güzel heyecanlar hazırlıklarbenim ki bu yatak da hiç yatmadı
Aldım canım bi sürü para muayene parası test parası 500 oluyor nerdeysefiyat aldın mı canım doktorundan ?
O zaman söyleyeyim ya ne bilim işteYok neden ayıp olsun ki ben Acıbadem’e gidiyorum en pahalılardan biri ona rağmen bazı testleri dışarıda yaptıracağımı söylüyorum doktorum hiç takmıyor öyle şeyleri.
Ya dün biz konuşunca araştırsım ve anladım aslında genoks olduğunu, bu firmayla alakalı doktorum dedi ki %99 güvenilirliği yok, hatalı sonuç çıktığı oluyor, ben güvenmiyorum, %99 diye iddia ettikleri de sadece trizomiler, diğer hastalıklarda da güvenilir değil dedi, ben de düşünmedim öyle olunca, hatta iki doktorum da önermedi ama böylre bakınca daha kârlı gibi, aklınızda bulunsun diye yazayım dedim, bu fiyatlardan az biraz fazla, daha güvenilir ama az hastalığa bakan testleri önerdiler.ne derece doğru bilemiyorum tabii ama ben de genoksu araştıracağım, belki de genoksa yaptırırım, çok teşekkür ederim
Benim bir kaç arkadaşım tam da dediğin gibi kullandılar bebişleri 2-3 yaşlarındalar hala oda yapmadılar götürüyor demek ki öyle debizim evimiz 3+1, bir odamız hem misafir yatırdığımız hem de çalışma odamız, bir odamız da giyinme odasıydı.
mecburen giyinme odasını bozacağız, gardırobu yatak odasına alacağız. çok iş var.
valla bi yanım da diyor ki; şimdilik hiç giyinme odasını bozma, oraya ilave bebek için bi dolap bi şifonyer koy, nasılsa baya bi süre bizim yanımızda kalacak. sonra kendi odasına geçireceğimiz zaman, biz gardırobumuzu alırız orayı tamamen bebeğe veririz.
Oğlumun duvarlarını odasını oyuncaklarini sepetlerini dolabını falan doğmadan bı heves yaptık ama daha orda hiç uyumadi :)) iki tane beşik almıştım biri küçük biri de park yatak şimdi hala park yatağında bizim yanımızda yatiyor. Şimdi bir baza almayı düşünüyorum oğluma. Yeni dogacak bebeğim de abisinin besiklerinde yaticakGünaydın kızlar herkese mutlu günler.. Ben Dün biraz bu bebek odası olayını araştırdım şimdiden ufak ufak karar vermek istiyorum ama kafam karıştı bilenler yazarsa kimisi bebek karyolası alıyor kimisi park beşik ya da sepet beşik ya da anne yanı beşik.. Ya o kadar çeşit varmış ki kafam karıştı bilenler help me
Oğlumun duvarlarını odasını oyuncaklarini sepetlerini dolabını falan doğmadan bı heves yaptık ama daha orda hiç uyumadi :)) iki tane beşik almıştım biri küçük biri de park yatak şimdi hala park yatağında bizim yanımızda yatiyor. Şimdi bir baza almayı düşünüyorum oğluma. Yeni dogacak bebeğim de abisinin besiklerinde yaticakYenidoğan bebek meme de uyumaya alışıyor siz uyutacaginizda sıkıntı değil ama uykusuz kaldığınızda eşiniz ilgilenecekse sallanan bı beşik olması şart. Mesela siz yatak odasında dinlenirken o bebek ve besigiyle oturma odasına gidicek
O yüzden taşınabilir bir beşik olması çok işinizi gorecektir ilk aylar .
Sende bedensin :)) biz eski kuşak annelerden olmayalım her şeyi kendi halleden bebekle baba arasında en başından mesafe gelisen. En çok bu mantıkla eşimi bebeğin her bakımına en başından cesaretlendirip dahil ettim. Şimdi ölsem gözüm kapalı giderim layıkıyla bir anne gibi bakabilir :))Kesinlikle sallanan taşınan bişey almam gerek tabiki kocamda bakacak cocuga tek başımıza yapmadık ya sonuçta
Canim cok tesekkurederim bakalim allah hepimize hayirlisini gostersinkalp atışı güzelmiş önden ve geriden gidebilir 1 hafta önemli değil sen üzülme artık inşirah süresini oku rahatlatır.
Cok daha mantıklı. Bence de şimdiden bozma bir dolap beşik işini görür. Arkadaş ilk bebeğim başka da düşünmüyorum diye oda yaptı ama çocuk 3 yaşa kadar anne odasında kaldı kendi yatağında yatıramadı.bizim evimiz 3+1, bir odamız hem misafir yatırdığımız hem de çalışma odamız, bir odamız da giyinme odasıydı.
mecburen giyinme odasını bozacağız, gardırobu yatak odasına alacağız. çok iş var.
valla bi yanım da diyor ki; şimdilik hiç giyinme odasını bozma, oraya ilave bebek için bi dolap bi şifonyer koy, nasılsa baya bi süre bizim yanımızda kalacak. sonra kendi odasına geçireceğimiz zaman, biz gardırobumuzu alırız orayı tamamen bebeğe veririz.
Ben bu tosbiği yerimKızlar çok güzel heyecanlar hazırlıklarbenim ki bu yatak da hiç yatmadı
Kız göbek bende varrrr ben zeytinyağı sürüyorum ya da kantaron yapı hangisi elime gelirse kaşıntı çok oluyokızlar benim göbeğim sizinkilerin baya 2 katı şuanda
ve göbeğim çok fena kaşınıyor, sürekli kremleniyorum.
Kızlar bu konuda bende tereddütteyim ya hani böyle sallanan ufak oval şeklinde beşikler var onlar çok tatlı ama alsam ne kadar kullancam diyorum anne yanı beşik çok hoşuma gitti kapanıyor kenarı sonra o güzel ben de ona yakın hissediyorum kendimiGünaydın kızlar herkese mutlu günler.. Ben Dün biraz bu bebek odası olayını araştırdım şimdiden ufak ufak karar vermek istiyorum ama kafam karıştı bilenler yazarsa kimisi bebek karyolası alıyor kimisi park beşik ya da sepet beşik ya da anne yanı beşik.. Ya o kadar çeşit varmış ki kafam karıştı bilenler help me
Canım ikilide de detaylı bakıyorlar benim doktorum da bu haftanı geçir öyle gel dedi 11+3 üm ben de böbreklerin durumuna idrar torbasına varana kadar bakcam demişti diğer detaylı da 16-20. Haftalarda oluyor sanırımMerhaba, 11+1 im bugün, 12. haftada çağırdı doktorum ikili için fakat ben nifty yaptırmayı düşünüyorum, eğer yaptırırsam ikiliye gerek kalmayacak dedi.
detaylı haftası bu haftalar mı oluyor, ben sanki daha ileride sanıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?