2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim göbeğim çıkmadı kızlar alt taraf tabi biraz var ama üstteki kendi göbeğim yani bebek karnıma çıkmadı daha

Merhaba, grubu sessiz takip edenlerdenim gebeliğimin biraz daha ilerlemesini bekliyorum aranıza katılmak için:) bu fetal dna için öneride bulunabilirim, 8-9 ay öncesinde araştırıp yaptırmıştım maternit21 plus diye bir yerde, kan örneğini amerikaya yolluyorlardı, bu işlerin içinde olan bir yakınım kitleri yurtdışına gönderenlerden olsun yurtiçindeki güvenilir olmayabiliyor demişti. Her firmanın ne kadar test istediğinizle ilgili seçenekleri var. sadece trizomi de bakıyolar, x geçişli hastalıklar vb şeylere de, arada fiyat farkı oluyor. Bir arkadaşım da başka bi firmada yaptırmıştı onunki de güvenilirdi onun da ismini alıp yazarım. Sevgiler:)

Genoks firması. Nifty test olarak googleda aratınca çıkıyor ve Online broşüründe nelere bakıldığını yazmışlar. Ekran görüntüsü aldım ekliyorum , tabi detaylı inceleyin siz de .
lütfen beni yanlış anlamayın ama bu test sonucunda herhangi birşey çıksa ne yapacaksınız yada neden yapma gereği duyuyorsunuz benim doktorumda yaptırmak istersen diye sunmuştu ondan meraktan soruyorum

K
ızlar ne diyorsunuz bu duruma

3 yıl önceki nifty test sonucum

Eklentiler

• 3618A862-3F56-4D97-8461-72EC699D1FF8.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 56
yok kuzu beklersin nolcak içini ferah tut :) ikili bence iyi ya detaylı daha uzak tarih, yaptır gitsin

Kızlar mide bulantılarınız ne durumda?Çok şükür benim oldukça azaldı arada yokluyor sadece ama yok denecek kadar azaldı

kızlar kanım 10 çıktı doktor kan ilacı falan vermedi sizcede düşük değil mi, çok çabuk yoruluyorum, bazen parmaklarım uyuşuyor acaba kansızlıktan mı yaa kanınız kaç ilaç kullanıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…